2 minuuttia

Huiput eivät tee turhaa työtä

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 2. tammikuuta 2017 klo 9.00.00

 

Viimeisen kymmenen vuoden aikana teknologinen kehitys on ollut nopeampaa kuin koskaan aiemmin. Vauhti ei ole hidastumaan päin. Se ei ole uutta kenellekään. Teknologiat on otettu onnistuneesti käyttöön työyhteisöissä, koska niiden on oikeasti huomattu helpottavan työskentelyä.

Aiheet: prosessien tehostaminen asiakirjahallinta johtaminen työn tehostaminen tehokkuus
2 minuuttia

10 kysymystä helpottamaan prosessien automatisointia

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 30. marraskuuta 2016 klo 14.17.41

Tämän päivän moderni työpaikka tarjoaa monia mahdollisuuksia parantaa yrityksen suorituskykyä ja hallintoa. Mutta mitä yritysten täytyy ottaa huomioon, ennen työnkulkujen ja prosessien digitalisointia, automatisointia tai optimointia?

Aiheet: dokumenttien digitalisointi prosessien tehostaminen asiakirjahallinta työnkulku prosessien digitalisointi
1 minuuttia

Flow-tilan ylläpitäminen työnkulussa

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 3. maaliskuuta 2016 klo 9.36.09

 

On olemassa normaali työnkulku, ja sitten on olemassa flow. Flow-tilaa voi ajatella täydellisen keskittymisen tilana. Kun työryhmäsi tai yrityksesi on flow-tilassa, asiat sujuvat nopeasti ja helposti.

Aiheet: prosessien tehostaminen prosessit työnkulku automatisointi työnkulut
2 minuuttia

Prosessien tehostamisesta tavoitetta uudelle vuodelle

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 29. joulukuuta 2015 klo 10.29.55

 

Tähän aikaan vuodesta kilpaillaan siitä, kenellä on kunnianhimoisimmat uuden vuoden lupaukset ja mittavimmat elämäntaparemontit luvassa vuonna 2016. Yrityksille prosessien tehostaminen ja liiketoiminnan kasvattaminen ovat hyviä uuden vuoden tavoitteita.

Aiheet: prosessien tehostaminen digitalisaatio prosessien digitalisointi
1 minuuttia

17 tapaa miten työnkulun automaatio vaikuttaa liiketoimintaan

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 10. joulukuuta 2015 klo 16.14.19

 

Vakuutus- ja pankkialalle on vaikea löytää voittajaa – ainakaan, jos kilpaillaan prosessivetoisimmasta ja paperikeskeisimmästä toimialasta. Etenkin vakuutusalalla paperiprosessien suuri määrä ja monimutkaisuus vetää vertoja monelle muulle. Silti monella muullakin alalla kenen tahansa työhön liittyy usein lomakkeita, hakemuksia, maksukaavakkeita tai muita paperidokumentteja. Siinä mielessä aihe ei ole vieras kenellekään.

Aiheet: prosessien tehostaminen automatisointi työnkulut
2 minuuttia

Paperiton toimisto vihdoin v. 2015

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 3. marraskuuta 2015 klo 11.03.00

 

Jokin aika sitten (22.9.) kirjoitin digitalisaation tuomista muutoksista ja mahdollisuuksista. Silloin esittelin 5 eri vaihtoehtoa, joilla voi siirtyä analogisesta (eli paperisesta) prosessista digitaaliseen. Aihe herätti keskustelua ja poiki jatkoblogin aiheen. Olisiko paras tapa toteuttaa tehokkaita prosesseja kokonaan ilman paperia? Miten se onnistuu? Miksi paperi sitten edelleen on niinkin suosittua, vaikka paperittomasta toimistosta on haaveiltu jo ikuisuuksia?

Aiheet: prosessien tehostaminen digitalisaatio prosessien digitalisointi
2 minuuttia

Miten aiot selvitä digitaalisesta murroksesta?

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 22. syyskuuta 2015 klo 9.34.00

 

Vaikka ollaan kovaa vauhtia menossa kohti kaikkea digitalisoitua ja automatisoitua, on todennäköistä, että bisneksessäsi liikkuu yhä paperia. Et ole ainut. Aberdeen Groupin tekemän tutkimuksen mukaan lähes puolet vastaajista kertoi, että heidän perusbisnesprosessit olivat riippuvaisia jonkinlaisista paperidokumenteista tai digitaalisesti järjestäytymättömästä datasta. Yli puolet vastaajista kertoi, että heidän bisnesdataansa säilytetään näissä formaateissa.

Aiheet: dokumenttien digitalisointi prosessien tehostaminen digitalisointi työnkulku
2 minuuttia

Digitalisaatiosta vaihtoehtoja prosessien tehostamiseen

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 8. syyskuuta 2015 klo 14.42.59

 

 

Vielä hetki sitten digitalisaatioksi miellettiin lähinnä nuoremman sukupolven suosimat sosiaalisen median kanavat ja niiden päivittäminen näppärästi hienojen älypuhelinappsien avulla. Nyt todellisuutta on se, että digitalisaatio saavuttaa myös perinteiset toimialat. Tätä pohti myös Anni Ronkainen, Keskon Chief Digital Officer kirjassa Digitalisaatio – Yritysjohdon käsikirja.

Aiheet: dokumenttien digitalisointi prosessien tehostaminen digitalisaatio prosessien digitalisointi Blogi