Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä monen organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, editoidaan. Niitä tallennetaan, lähetetään, etsitään. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Asiakirjoissa näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimattomasti laaditut tai tallennetut asiakirjat syövät sitä ja altistavat vastuuhenkilöt erilaisille riskeille.

Lue Kameleon -sivuiltamme kuinka säästämme tietotyöläisen asiakirjoihin käyttämää aikaa ja siinä samalla parannamme asiakirjojen laatua. Kameleon on helppo käyttää ja käyttöönottaa. Se on organisaation yhteinen toimitapa.

K10

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella:

Kameleon

automatisoi asiakirjojen laatimista,

poistaa asiakirjapohjiin liittyvät riskit ja

parantaa dokumentinhallinnan toimivuutta

 

Osallistu webinaariin keskiviikkona 14.12. kello 9: 

RATKAISE YRITYKSESI ASIAKIRJAKAAOS 30 MINUUTISSA – JA VARMISTA AINA BRÄNDIN MUKAINEN SISÄLTÖ

Ilmoittaudu webinaariin tästä

accountor_logo caruna-logo telilän sähkötyö logo-kaupan-liitto-horizontal-fi vantaan energia EK

Tiesitkö, että 83% työntekijöistä kertoo...

...laativansa uudelleen esityksiä, sopimuksia, tarjouksia ja muita asiakirjoja, koska virallisia sisältöjä ei löydy. Sen lisäksi, että tämä menettely hukkaa valtavasti työaikaa, niin se myös altistaa organisaation turhille riskeille ja tekee asiakirjan elinkaaren hallinnasta vaikeata.

Arvioi laskurilla asiakirjoihin käytetyn työajan kustannusta

 

 

Automatisoi osastojen yhteiset toimintatavat
- saat tuloksia jo päivissä.

Hallitse yrityssisältöjä yhtenäistämällä työtavat läpi organisaation: kun Kameleon ohjaa automaatioillaan tiimien työprosesseja, yrityssisältöjen laatuun tai tietoturvaan ei tule poikkeamia. Vakioimalla työskentelytavat ja työpohjat, varmistat strategian mukaisen kilpailuedun toteutumisen sekä parannat työtehokkuuta kaikissa tiimeissä viestinnästä IT-ylläpitoon.

 

  Lataa opas: Valjasta Microsoft 365 -asiakirjapohjat tietotyön tueksi 

Viestintä ja markkinointi

Kameleonin avulla yhtenäiset dokumenttipohjat ja brändin mukaiset sisällöt lähtevät varmasti ajantasaisina koko organisaation käyttöön, sillä se katkaisee vanhojen logojen, värien ja työpohjien käytön

Myyntijohto

Kameleon parantaa sisältöjen laatua ja auttaa siten tehostamaan myyntiä. Kameleon vähentää korjailu- ja muokkaustarpeita ja varmistaa, että myynti-, tarjous- ja sopimuspohjien sisältöjen laatutavoitteet täyttyvät.

IT-ylläpito

Kameleon keventää IT-tiimien työtä poistamalla dokumenttien sisällön päivityksiin ja sisällön jakeluun liittyvää työtä. Se luokittelee, jakelee ja hallinnoi sisällöt pilvestä  automaattisesti määritettyjen toimintatapojen mukaan.

HR & Laki

Kameleon auttaa hallitsemaan asiakirjoihin liittyviä riskejä ja noudattamaan vaatimuksia. Se varmistaa, että sisäinen työnohjaus sekä työn hallinnointia tukevat käytännöt ja toiminnot toteutuvat ilman erillisiä ohjeistuksia tai valvontaa

"Ihmisten haasteet muuttaa totuttuja tapoja pistivät meidät pohtimaan, voisimmeko tuoda automaation osaksi arjen dokumenttien ja sisältöjen hallintaa huomaamattoman helposti. Kehitimme Kameleonin yhdessä asiakkaidemme kanssa ratkaisemaan kaikille tuttuja työarjen haasteita. Huomasimme, että arjen pienillä työtapojen muutoksilla saadaan aikaan suuria hyötyjä niin työtehossa, kannattavuudessa, tietoturvallisuudessa kuin arvokkaan tietopääoman hallinnassa. Kameleon tuo organisaation ja ihmisten potentiaalin yhteiseen käyttöön, ja siksi se on tärkeä osa myös meidän tiimiämme"

 

Jarkko Ollikainen, Document Housen toimitusjohtaja

Säästä asiakirjan laatimiseen käytettyä aikaa jopa 30% 

 • Aloita asiakirjan tekeminen Kameleon valikosta valitsemalla valmis ajantasainen asiakirjapohja  - säästät asiakirjan muokkaamiseen kuluvaa aikaa.

 • Kameleon personoi asiakirjan laatijan tiedoilla organisaation graafista ohjeistusta noudattaen - asiakirjoissa on yhtenäinen ilme läpi organisaation.

 • Täydennä asiakirjaa sisältögallerian valmiilla sisällöillä, snippeteillä - nopeuttavat asiakirjan tekemistä ja parantavat asiakirjojen laatua.

 • Kameleon osaa tuoda asiakirjalle automaattisesti tietoja CRM:stä tai ERP:stä - nopeuttaa asiakirjan tekemistä ja virheiden määrä vähenee.

 • Kameleon osaa nimetä ja tallentaa asiakirjan metatietoineen automaattisti - asiakirjat ovat sovitusti tallessa ja löydettävissä.

Content Word

Poista asiakirjapohjiin liittyvät riskit

Uusien asiakirjojen tekeminen vanhojen asiakirjojen päälle on tietoturvariski. Hyvin ikääntyneeseen asiakirjaan on voinut kertyä tietoa kymmenistä eri järjestelmistä missä se on elinkaarensa aikana käynyt. Myös asiakirjan alkuperä hämärtyy. Se voi alkujaan olla googlattu tai työntekijän edellisestä työpaikasta mukana tuoma.

 • Kameleon on organisaation tai tiimin toimintatapa siihen, mitä sisältöjä käytetään ja kuinka uusia sisältöjä tuodaan käyttöön.

 • Kameleon tehostaa organisaation ja tiimin tietopääoman hyödyntämistä ja kehittämistä.

 • Kameleonilla on helppo hallita sisältöjä ja jakaa ne käyttäjille.

 • Kameleon säästää merkittävästi IT:n työaikaa sisältöjen jakeluun liittyen, jopa 100%

Nelikenttä

Paranna dokumentinhallinnan toimintaa

Kameleon lisää asiakirjoihin halutun tietomallin, jonka parantaa asiakirjan elinkaaren hallintaa. Hyvin määritetty asiakirja löytyy paremmin ja mahdollistaa metadataan perustuvan automatisoinnin  

 • Lisää Kameleonilla asiakirjapohjiin haluttu tietomalli, jonka datan avulla asiakirjan elinkaarenhallinta on automatisoitavissa. 

 • Lisää Kameleonilla asiakirjapohjakohtaisesti oletustallennuspolku. Se helpottaa käyttäjää tallentamaan asiakirjan haluttuun kirjastoon ja parantaa sen löydettävyyttä.

 • Kameleon tallentaa asiakirjalle annetut tai tuodut metatietojen arvot yhdessä asiakirjan kanssa kohdejärjestelmään (Sharepoint, Teams). Mahdollistaa dataan perustuvan automatisoimisen.

Asiakirjan elinkaari

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Näyttökuva 2021-11-23 kello 11.30.09
Kameleonin avulla olemme saaneet helpotusta kaikkien työarkeen, ja se on osoittanut kykynsä monen erilaisen työkulttuurin ja -tavan yhteensovittamisessa jo usean vuoden ajan. Ilman Kameleonia SharePoint-pohjaisen jaettavan verkkotallennusalustan käyttöönotto olisi ollut vaikeaa.
LUE LISÄÄ
Kai Mykkänen, Elinkeinoelämän keskusliitto
Näyttökuva 2021-11-23 kello 11.22.13
Kameleon on muuntautuva ja kätevä arjen tuki, joka on helpottanut työnteon arkea merkittävästi. On vaikea kuvitella elämää Microsoftin kanssa ilman sitä. Sille on ulkoistettu tietojenhallinta metatiedotuksineen ja yhteyksien hallinta M-filesiin. Kameleonin avulla logomuutokset, pohjat ja sisällöt päivittyvät jaettuun tietojenhallintaan.
LUE LISÄÄ
Päivi Mikkonen, Kaisanet
Telilän sähkö ja document house thumb-1
Ensijainen tahtotila oli, että dokumentit näyttävät samalta, riippumatta siitä, keneltä ne tulee. Kaikki toimii nyt yhden ohjenuoran mukaan ja tallennuspolutkin ovat selvät.
LUE LISÄÄ
Pekka Telilä, Telilän Sähkötyö

"Asiantuntijoidemme aikaa säästyy, kun kaikkea ei aina tarvitse luoda alusta asti uudestaan. Dokumenttien sisällöt, ilme ja tekninen toteutus ovat myös entistä laadukkaampia. Koska järjestelmä on kätevä käyttää, saamme nyt viimeisimmät muutokset aina ketterästi koko henkilöstön käyttöön"

 

-Pia Pere-Vanhanen, Kaupan liitto

 

Katso lyhyt
Kameleon demo

    Varaa vartin esittely tästä!  

 

HubSpot Video
 

Basic

Yhteinen toimitapa

199 €/kk

+ 2,5€ käyttäjä per kk

Perusominaisuudet

 • Organisaation brändin mukaiset perusasiakirjat
 • Asiakirja luodaan laatijan tiedoilla personoituna
 • Asiakirjoihin lisätään vakiometatiedot

Käyttöönottoprojekti 1980e

Suosituin

Premium

Tuottavuutta

497 €/kk

+ 2,5€ käyttäjä per kk

Kaikki ominaisuudet

 • Portaali asiakirjamallien ja sisältöjen ylläpitämiseen ja jakeluun
 • Asiakirjakohtaiset metatietomallit
 • Asiakirjan tiedostonimen ohjaaminen
 • Asiakirjan ohjattu tallennus
 • Asiakirjan täydentäminen ulkoisesta lähteestä tuodulla metatiedoilla
 • Raportointi

Käyttöönottoprojekti tarjouksen mukaan. 

Unlimited

Rajattomasti käyttäjiä

1980 €/kk

per kuukausi

Kaikki ominaisuudet

 • Rajaton käyttäjämäärä
 • PRO100 Customer Success -asiakastuki

Käyttöönottoprojekti tarjouksen mukaan. 

Kameleon on helppo ja nopea ottaa käyttöön

Kameleon yhtenäistää toimintatavat ja jakelee vakioidut asiakirjapohjat päivässä, sekä mahdollistaa sisältöjen jatkokehityksen ja jakelun reaaliajassa koko organisaatiolle. Kameleonin käyttö on niin helppoa, että sitä voi käyttää itsenäisesti jo 30 minuutin käyttöopastuksen jälkeen.

Tekniset vaatimukset:

Kameleon SaaS on multitenant -ratkaisu, jonka palvelut ja sisällöt tuotetaan pilvestä. Loppukäyttäjät käyttävät ratkaisua joko selaimella tai onpremise MS O365 ja Teams -ohjelmiin pilvestä ladattavalla lisäosalla (add-in). 

Kameleon vaatii toimiakseen Microsoft Office 365 -tilauksen. Se ei sisälly Kameleon hintoihin. Valitulla Office -paketilla ei ole väliä, mutta se vaikuttaa siihen, millä ohjelmilla Kameleonia voi käyttää.

Azure AD Kameleoniin kirjautumiseen
Azure AD sisältyy Office 365 -tilaukseen

Tuetut käyttöjärjestelmät

 • Windows 10 tai uudempi
 • Mac OS 10 tai uudempi

Hallintaportaali

 • Käytetään selaimella

Loppukäyttäjän käyttöliittymät 

 • MS O365 ohjelmat (Word, Powerpoint, Excel)
 • MS Teams ohjelma
 • Online Office selaimella. Online Officen rajoituksista johtuen paras käyttökokemus saadaan kuitenkin edellä mainituilla ohjelmilla.

Voimmeko olla avuksi? Keskustellaan!

 

Kerromme mielellämme lisää ratkaisun hyödyistä, kun tiedämme tarpeenne. Jätätkö yhteystietosi oheisella lomakkeella yhteydenottoamme varten.

 

OTA YHTEYTTÄ