Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä monen organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, editoidaan. Niitä tallennetaan, lähetetään, etsitään. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Asiakirjoissa näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimattomasti laaditut tai tallennetut asiakirjat syövät sitä ja altistavat vastuuhenkilöt erilaisille riskeille.

Lue Kameleon -sivuiltamme kuinka säästät työntekijöiden asiakirjoihin käyttämää aikaa ja helpotat heidän arkea. Kameleon on helppo käyttää ja käyttöönottaa. Se on organisaation yhteinen toimitapa.

Kameleonautomaatio2-1

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella:

 

Kameleon

Kameleon yhtenäistää organisaation asiakirjat, helpottaa sisältöjen ylläpitoa ja jakelua sekä säästää aikaa asiakirjojen laatimisessa.

 

 

Katso webinaarin tallenne

Kameleon uusi versio

accountor_logo caruna-logo telilän sähkötyö logo-kaupan-liitto-horizontal-fi vantaan energia EK

83% työntekijöistä kertoo laativansa uudelleen asiakirjoja, koska virallisia malleja ei löydy

 

Sen lisäksi, että tämä menettely hukkaa valtavasti työaikaa, niin nämä asiakirjat ovat usein sisällöltään ja ilmeeltään enemmän laatijan näköisiä, kuin organisaation tahtotilan mukaisia.

Arvioi laskurilla asiakirjoihin käytetyn työajan kustannusta

 

 

Kameleon yhtenäistää organisaation asiakirjat
- saat tuloksia jo päivissä.

 

  Lataa opas: Näin automatisoit Microsoft Office -asiakirjapohjien hallinnan

kameleon-symbol 150x

Viestintä ja markkinointi

yhtenäiset asiakirjamallit ja brändin mukaiset sisällöt ajantasaisina koko organisaation käytössä, Kameleon katkaisee vanhojen logojen ja värien käytön.

kameleon-symbol 150x

Myyntijohto

Vähemmän korjailu- ja muokkaustarpeita ja varmistaa, että myynti-, tarjous- ja sopimusmallien sisältöjen laatutavoitteet täyttyvät.

kameleon-symbol 150x

IT-ylläpito

Vähennä asiakirjamallien päivityksiin ja sisällön jakeluun liittyvää työtä. Hallinnoi ja jaa sisällöt pilvestä  automaattisesti määritettyjen toimintatapojen mukaan.

kameleon-symbol 150x

HR & Laki

Vähennä asiakirjoihin liittyviä riskejä ja helpota vaatimusten noudattamista. Sisäiset käytännöt toteutuvat ilman erillisiä ohjeistuksia tai valvontaa

Helpotta sisältöjen hallintaa ja jakelua sekä säästää aikaa asiakirjojen laatimisessa.

 

Käytön aloittaminen on helppoa ja nopeata. Yksinkertaisimmillaan Kameleoniin tuodaan teidän nykyiset asiakirjamallit - eli malliasiakirjat. Ne jaetaan käyttäjille Kameleonin avulla, jolloin aikaa ei mene tuoreimman version etsimiseen ja ei tarvitse huolehtia siitä, että asiakirjaan on jäänyt siihen kuulumattomia tietoja. Asiakirjamallin muuttuessa (sisältö, ilme, tietorakenne, automaatio) päivitykset julkaistaan käyttäjille automaattisesti.

Kameleon platform-2-1

 

Lisää automaatiota kohdennetusti

 

Käyttöönoton jälkeen automaatiota voidaan lisätä ja kohdentaa niille ryhmille, joille siitä on hyötyä. Automaation tavoitteena voi olla mm. ajansäästö, työn mielekkyyden lisääminen poistamalla toistuvia copy-paste -rutiineja, tai se, että halutaan korvata asiakirjan tallentamiseen ja nimeämiseen liittyvät monisivuiset ohjeet automaatiolla.

"Asiantuntijoidemme aikaa säästyy, kun kaikkea ei aina tarvitse luoda alusta asti uudestaan. Dokumenttien sisällöt, ilme ja tekninen toteutus ovat myös entistä laadukkaampia. Koska järjestelmä on kätevä käyttää, saamme nyt viimeisimmät muutokset aina ketterästi koko henkilöstön käyttöön"

 

-Pia Pere-Vanhanen, Kaupan liitto

CASE 1

Automatisoi asiakirjojen laatimista ja säästä aikaa 

 • Aloita asiakirjan tekeminen Officesta tai Teamsista valitsemalla valmis ajantasainen asiakirjamalli  - säästät omaa ja muiden asiakirjan muokkaamiseen kuluvaa aikaa.

 • Kameleon personoi asiakirjan laatijan tiedoilla organisaation graafista ohjeistusta noudattaen - asiakirjoissa on yhtenäinen ilme läpi organisaation.

 • Täydennä asiakirjaa sisältögallerian valmiilla sisällöillä, snippeteillä - nopeuttaa  asiakirjan tekemistä ja parantaa asiakirjojen laatua.

 • Kameleon tuo asiakirjalle automaattisesti tietoja CRM:stä tai ERP:stä - nopeuttaa asiakirjan tekemistä ja virheiden määrä vähenee.

 • Kameleon nimeää ja tallentaa asiakirjan metatietoineen automaattisti - asiakirjat ovat sovitusti tallessa ja löydettävissä.

Content Word

CASE 2

Paranna asiakirjahallinnan toimintaa

Kameleon lisää asiakirjoihin halutun tietomallin, jonka parantaa asiakirjan elinkaaren hallintaa. Hyvin määritetty asiakirja löytyy paremmin ja mahdollistaa metadataan perustuvan automatisoinnin  

 • Lisää Kameleonilla asiakirjapohjiin haluttu tietomalli, jonka datan avulla asiakirjan elinkaarenhallinta on automatisoitavissa. 

 • Lisää Kameleonilla asiakirjamallikohtaisesti oletustallennuspolku. Se helpottaa käyttäjää tallentamaan asiakirjan haluttuun kirjastoon ja parantaa sen löydettävyyttä.

 • Kameleon tallentaa asiakirjalle annetut tai tuodut metatietojen arvot yhdessä asiakirjan kanssa kohdejärjestelmään (Sharepoint, Teams). Mahdollistaa dataan perustuvan automatisoimisen.

Asiakirjan elinkaari 2023-1

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Näyttökuva 2021-11-23 kello 11.30.09
Kameleonin avulla olemme saaneet helpotusta kaikkien työarkeen, ja se on osoittanut kykynsä monen erilaisen työkulttuurin ja -tavan yhteensovittamisessa jo usean vuoden ajan. Ilman Kameleonia SharePoint-pohjaisen jaettavan verkkotallennusalustan käyttöönotto olisi ollut vaikeaa.
LUE LISÄÄ
Kai Mykkänen, Elinkeinoelämän keskusliitto
Näyttökuva 2021-11-23 kello 11.22.13
Kameleon on muuntautuva ja kätevä arjen tuki, joka on helpottanut työnteon arkea merkittävästi. On vaikea kuvitella elämää Microsoftin kanssa ilman sitä. Sille on ulkoistettu tietojenhallinta metatiedotuksineen ja yhteyksien hallinta M-filesiin. Kameleonin avulla logomuutokset, pohjat ja sisällöt päivittyvät jaettuun tietojenhallintaan.
LUE LISÄÄ
Päivi Mikkonen, Kaisanet
Telilän sähkö ja document house thumb-1
Ensijainen tahtotila oli, että dokumentit näyttävät samalta, riippumatta siitä, keneltä ne tulee. Kaikki toimii nyt yhden ohjenuoran mukaan ja tallennuspolutkin ovat selvät.
LUE LISÄÄ
Pekka Telilä, Telilän Sähkötyö

 

Katso lyhyt
Kameleon demo

    Varaa vartin esittely tästä!  

 

HubSpot Video
 

Hinnasto Kameleon SaaS

 

HUOM! Hyvästä parempi. Kameleonista on julkaistu uusi versio vuoden 2023 alussa.
Tuki nyt myös Teams -asiakirjoille sekä Windows että macOS -käyttöjärjestelmillä. Itsepalveluportaalin avulla saat julkaistua päivitykset helposti ja nopeasti. PYYDÄ DEMO!

 

OTA YHTEYTTÄ

 

Lue yksityiskohtaiset kuvaukset pakettien sisällöistä tästä linkistä

FastStart

Yhteinen toimitapa

199 €/kk

+ 2,5€ käyttäjä per kk

Perusominaisuudet

 • Organisaation brändin mukaiset perusasiakirjat
 • Asiakirja luodaan laatijan tiedoilla personoituna
 • Asiakirjoihin lisätään vakiometatiedot

 

 

 

Käyttöönottoprojekti 1980 euroa

Suosituin

Premium

Tuottavuutta

497 €/kk

+ 2,5€ käyttäjä per kk

Kaikki ominaisuudet

 • Portaali asiakirjamallien ja sisältöjen ylläpitämiseen ja jakeluun
 • Asiakirjakohtaiset metatietomallit
 • Asiakirjan tiedostonimen ohjaaminen
 • Asiakirjan ohjattu tallennus
 • Asiakirjan täydentäminen ulkoisesta lähteestä tuodulla metatiedoilla
 • Raportointi

Käyttöönottoprojekti 1980 euroa.

Sisältötyöt tarjouksen mukaan sovitussa laajuudessa. Voitte tehdä ja ylläpitää sisältöjä myös itse.

Unlimited

Rajattomasti käyttäjiä

1980 €/kk

voimassa rajoitetun ajan

Kaikki ominaisuudet

 • Rajaton käyttäjämäärä
 • PRO100 Customer Success -asiakastuki

 

 

 

 

 

Käyttöönottoprojekti ja sisältötyöt tarjouksen mukaan.

Kameleon on helppo ja nopea ottaa käyttöön

 

Kameleon on Microsoft Office 365 ja Teams yhteensopiva helposti käyttöönotettava pilvipohjainen asiakirjamallien automaatioalusta. Se integroituu suoraan MS Office -työkaluihin. Pääset nauttimaan hyödyistä jo parissa viikossa.

Haluatko kuulla kuinka Kameleon tehostaisi teidän toimintaa? Keskustellaan!

 

Kerromme mielellämme lisää ratkaisun hyödyistä, kun tiedämme tarpeenne. Jätätkö yhteystietosi oheisella lomakkeella yhteydenottoamme varten.

 

OTA YHTEYTTÄ