Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

Helpota tietotyöläisen arkea

 

Ota täysi hyöty teidän olemassa olevista asiakirjasisällöistä!

 

Kameleon on "no-code" ratkaisu asiakirjamallien hallinnoimiseen, automatisointiin ja käyttämiseen, jonka avulla nostat organisaatiosi suoritustasoa. Myös tekoäly kiittää!

accountor_logo caruna-logo telilän sähkötyö logo-kaupan-liitto-horizontal-fi vantaan energia EK Puustelli refen-1

83% työntekijöistä kertoo laativansa uudelleen asiakirjoja, koska virallisia malleja ei löydy

 

Sen lisäksi, että tämä menettely hukkaa valtavasti työaikaa, niin nämä asiakirjat ovat usein sisällöltään ja ilmeeltään enemmän laatijan näköisiä, kuin organisaation tahtotilan mukaisia.

 

Arvio laskurilla kuinka paljon asiakirjojen kanssa työskentelyyn käyttämänne työaika maksaa

 

 

Kameleon yhtenäistää organisaation asiakirjat
- saat tuloksia jo päivissä.

 

  Lataa opas: Näin automatisoit Microsoft Office -asiakirjapohjien hallinnan

Yhtenäiset asiakirjamallit ja brändin mukaiset sisällöt ajantasaisina koko organisaation käytössä, Kameleon katkaisee vanhojen logojen ja värien käytön.

Vähemmän korjailu- ja muokkaustarpeita ja varmistaa, että myynti-, tarjous- ja sopimusmallien sisältöjen laatutavoitteet täyttyvät.

Vähennä asiakirjamallien päivityksiin ja sisällön jakeluun liittyvää työtä. Hallinnoi ja jaa sisällöt pilvestä  automaattisesti määritettyjen toimintatapojen mukaan.

Vähennä asiakirjoihin liittyviä riskejä ja helpota vaatimusten noudattamista. Sisäiset käytännöt toteutuvat ilman erillisiä ohjeistuksia tai valvontaa

Varmistaa, että muistiot, pöytäkirjat ja tarkastusraportit ovat organisaation määritysten mukaisia sisällöltään riippumatta siitä, kuka ne tekee. Sisältögalleria nopeuttaa asiakirjan koostamista ja automatoisoitu tallennus varmistaa, että ne ovat myös muiden löydettävissä

 

Helpota sisältöjen hallintaa ja jakelua sekä säästää aikaa asiakirjojen laatimisessa.

 

Käytön aloittaminen on helppoa ja nopeata. Yksinkertaisimmillaan Kameleoniin tuodaan teidän nykyiset asiakirjamallit - eli malliasiakirjat. Ne jaetaan käyttäjille Kameleonin avulla, jolloin aikaa ei mene tuoreimman version etsimiseen ja ei tarvitse huolehtia siitä, että asiakirjaan on jäänyt siihen kuulumattomia tietoja. Asiakirjamallin muuttuessa (sisältö, ilme, tietorakenne, automaatio) päivitykset julkaistaan käyttäjille automaattisesti.

www.documenthouse.fihubfsScreenshot 2023-08-06 at 09.07.54

 

Lisää automaatiota kohdennetusti

 

Käyttöönoton jälkeen automaatiota voidaan lisätä ja kohdentaa niille ryhmille, joille siitä on hyötyä. Tavoitteena voi olla esimerkiksi ajansäästö, työn mielekkyyden lisääminen poistamalla copy-paste -rutiineja, asiakirjan asetteluun, tallentamiseen ja nimeämiseen liittyvien monisivuisten ohjeiden korvaaminen automaatiolla tai asiakirjan elinkaarenhallinnan automatisoinnin mahdollistaminen.

 

"Asiantuntijoidemme aikaa säästyy, kun kaikkea ei aina tarvitse luoda alusta asti uudestaan. Dokumenttien sisällöt, ilme ja tekninen toteutus ovat myös entistä laadukkaampia. Koska järjestelmä on kätevä käyttää, saamme nyt viimeisimmät muutokset aina ketterästi koko henkilöstön käyttöön"

 

-Pia Pere-Vanhanen, Kaupan liitto

CASE 1

Automatisoi asiakirjojen laatimista ja säästä aikaa 

  • Aloita asiakirjan tekeminen Officesta tai Teamsista valitsemalla valmis ajantasainen asiakirjamalli  - säästät omaa ja muiden asiakirjan muokkaamiseen kuluvaa aikaa.

  • Kameleon personoi asiakirjan laatijan tiedoilla organisaation graafista ohjeistusta noudattaen - asiakirjoissa on yhtenäinen ilme läpi organisaation.

  • Täydennä asiakirjaa sisältögallerian valmiilla sisällöillä, snippeteillä - nopeuttaa  asiakirjan tekemistä ja parantaa asiakirjojen laatua.

  • Kameleon tuo asiakirjalle automaattisesti tietoja CRM:stä tai ERP:stä - nopeuttaa asiakirjan tekemistä ja virheiden määrä vähenee.

  • Kameleon nimeää ja tallentaa asiakirjan metatietoineen automaattisti - asiakirjat ovat sovitusti tallessa ja löydettävissä.

Content Word

CASE 2

Paranna asiakirjahallinnan toimintaa

Kameleon lisää asiakirjoihin halutun tietomallin, jonka parantaa asiakirjan elinkaaren hallintaa. Hyvin määritetty asiakirja löytyy paremmin ja mahdollistaa metadataan perustuvan automatisoinnin  

  • Lisää Kameleonilla asiakirjapohjiin haluttu tietomalli, jonka datan avulla asiakirjan elinkaarenhallinta on automatisoitavissa. 

  • Lisää Kameleonilla asiakirjamallikohtaisesti oletustallennuspolku. Se helpottaa käyttäjää tallentamaan asiakirjan haluttuun kirjastoon ja parantaa sen löydettävyyttä.

  • Kameleon tallentaa asiakirjalle annetut tai tuodut metatietojen arvot yhdessä asiakirjan kanssa kohdejärjestelmään (Sharepoint, Teams). Mahdollistaa dataan perustuvan automatisoimisen.

Asiakirjan elinkaari 2023-1

 

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Näyttökuva 2021-11-23 kello 11.30.09
Kameleonin avulla olemme saaneet helpotusta kaikkien työarkeen, ja se on osoittanut kykynsä monen erilaisen työkulttuurin ja -tavan yhteensovittamisessa jo usean vuoden ajan. Ilman Kameleonia SharePoint-pohjaisen jaettavan verkkotallennusalustan käyttöönotto olisi ollut vaikeaa.
LUE LISÄÄ
Kai Mykkänen, Elinkeinoelämän keskusliitto
Näyttökuva 2021-11-23 kello 11.22.13
Kameleon on muuntautuva ja kätevä arjen tuki, joka on helpottanut työnteon arkea merkittävästi. On vaikea kuvitella elämää Microsoftin kanssa ilman sitä. Sille on ulkoistettu tietojenhallinta metatiedotuksineen ja yhteyksien hallinta M-filesiin. Kameleonin avulla logomuutokset, pohjat ja sisällöt päivittyvät jaettuun tietojenhallintaan.
LUE LISÄÄ
Päivi Mikkonen, Kaisanet
Telilän sähkö ja document house thumb-1
Ensijainen tahtotila oli, että dokumentit näyttävät samalta, riippumatta siitä, keneltä ne tulee. Kaikki toimii nyt yhden ohjenuoran mukaan ja tallennuspolutkin ovat selvät.
LUE LISÄÄ
Pekka Telilä, Telilän Sähkötyö

Katso 100 sekuntin 
Kameleon demo

 

Näin julkaiset asiakirjamallin organisaation käyttöön.

 

Katso lisää videoita täällä

 

Kameleon on helppo ja nopea ottaa käyttöön

 

Kameleon on Microsoft 365 yhteensopiva asiakirjamallien automaatioalusta. Hallitse, automatisoi ja jaa mallit hiirtä klikkaamalla koko organisaatiolle. Asiakirjan tekeminen mallista parantaa työn tuottavuutta ja yhtenäistää organisaation asiakirjat!

Haluatko kuulla kuinka Kameleon tehostaisi teidän toimintaa? Keskustellaan!

 

Kerromme mielellämme lisää ratkaisun hyödyistä, kun tiedämme tarpeenne. Jätätkö yhteystietosi oheisella lomakkeella yhteydenottoamme varten.