Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

Yksinkertaista asiakirjamallien hallinta ja jakelu

 

Muokkaa ja julkaise päivitykset minuuteissa

 

Kameleon vapauttaa jopa 90% IT -asiantuntijoiden asiakirjamallien hallintaan ja jakeluun käyttämästä ajasta. Lisäksi se säästää jopa 30% henkilöstön asiakirjojen laatimiseen & muokkaamiseen käyttämää aikaa.

Hallitse ja automatisoi asiakirjamalleja keskitetysti.  Jaa ne hiirtä klikkaamalla organisaatiolle käytettäväksi. Asiakirjan tekeminen mallista parantaa työn tuottavuutta ja yhtenäistää organisaation asiakirjat!

Hallitse asiakirjamalleja keskitetysti portaalissa

Hallitse kaikkia tärkeitä asiakirjamalleja yhdessä paikassa. Voit helposti päivittää, muokata ja lisätä uusia malleja ilman turhia mutkia. Lisäksi, voit jakaa päivitetyt mallit tiimisi kanssa samasta paikasta, varmistaen että kaikki käyttävät aina ajantasaisia dokumentteja.

Tämä tekee asiakirjamallien käsittelystä tehokkaampaa ja vaivattomampaa. Säästät aikaa, vähennät virheitä ja parannat yhteistyötä tiimisi kanssa.

business woman portrait - isolated over a white background

Päivitä asiakirjamalleja helposti suoraan Office -ohjelmassa 

Asiakirjamallien päivittäminen onnistuu suoraan Office-ohjelmasta (Word, Excel, PowerPoint), jossa työskentelet päivittäin. Voit avata mallin, tehdä muutokset ja päivittää sen suoraan samasta ohjelmasta.

Kun kaikki muutokset on tehty, julkaise päivitetyt mallit keskitetysti portaalista organisaatiollesi. Näin vältyt ylimääräisiltä vaiheilta ja nopeutat päivitysprosessia.

Friendly business woman portrait smiling isolated over a white background

Jaa asiakirjamallit hiirtä klikkaamalla organisaatiolle 

Yksinkertaista asiakirjamallien jakelua. Jaa uudet tai päivitetyt mallit organisaatiollesi suoraan portaalista yhdellä hiiren klikkauksella. Voit myös poistaa käyttäjiltä vanhentuneet asiakirjamallit.

Säästä aikaa, vähennä mutkikkaita vaiheita ja varmista ajantasaiset ja yhtenäiset asiakirjat. Helppo ja nopea tapa tehostaa työnkulkua. 

confident business man portrait - isolated over a white background

Katso videokirjastosta esimerkkejä, kuinka Kameleon toimii käytännössä

Yhdenmukaista asiakirjat ja säästä työntekijöiden aikaa

Yhtenäisyys

 

Kameleon mahdollistaa yksinkertaisen asiakirjamallien hallinnan ja jakelun.

Voit helposti hallita ja päivittää malleja yhdestä keskitetystä paikasta, mikä varmistaa, että kaikki käyttävät aina viimeisimpiä ja yhtenäisiä malleja.

Virheettömyys

 

Valmiit asiakirjamallit nopeuttavat asiakirjojen luomista.

Työntekijät voivat valita valmiin mallin, mikä säästää aikaa ja vähentää virheiden mahdollisuutta.

Tämä parantaa työnkulkuja ja varmistaa asiakirjojen laadun.

Ajantasaisuus

 

Voit helposti päivittää ja muokata malleja, mikä varmistaa ajantasaisuuden ja mahdollistaa nopean reagoinnin muutoksiin.

Yhteistyö eri tiimien kesken on sujuvaa, kun kaikki käyttävät aina samanlaisia ja päivitettyjä malleja.

testimonial-placeholder
Asiantuntijoidemme aikaa säästyy, kun kaikkea ei aina tarvitse luoda alusta asti uudestaan. Dokumenttien sisällöt, ilme ja tekninen toteutus ovat myös entistä laadukkaampia. Koska järjestelmä on kätevä käyttää, saamme nyt viimeisimmät muutokset aina ketterästi koko henkilöstön käyttöön
Kaupan Liitto

Katso myös muut ratkaisut!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan teidän tilanteesta! Kerromme miten Kameleon tuo valoa arkeen.