Skip to the main content.

kameleon-symbol

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

Tutustu asiakastarinoihimme

 

Asiakkaamme

 

Säästettyä aikaa & tehokkaampaa toimintaa

 

 

Klikkaa logoa, niin voit lukea asiakastarinasta tarkemmin.

 

 

Logo Testimonial Keha
Muutoksiin on yritetty varautua sillä, että me on tehty alustaratkaisuja, ei niinkään yksittäisiä järjestelmiä. Meillä on sähköisen asioinnin alustaa ja meillä on raportointijärjestelmiä ja niin edelleen. Kameleon on yksi tämmöinen alusta niiden muiden joukossa
MIKA VAHALA
KEHA-KESKUS
Veikkaus 340x340 2
Kameleon on asiakirjamalliratkaisu, joka brändin mukaisten asiakirjojen laatimisen lisäksi mahdollistaa asiakirjan elinkaaren hallinnan automatisoinnin. Haimme parempaa ja helpompaa [asiakirjamallien] ylläpidettävyyttä sekä mahdollisuutta jakaa asiakirjat käyttäjille helpommin, mieluiten siten, että se ei vaadi meiltä paljon ylläpitotyötä.
ANU HYVÖNEN
VEIKKAUS
Puustelli logo 340x340px
Päätös Kameleonin hankinnasta tehtiin, kun huomasimme, ettei liikkeellelähtö vaadi mitään valtavaa projektia. Kameleon integroituu suoraan meillä käytössä oleviin Microsoft Office -työkaluihin, mikä tarkoitti, että pääsimme kevyesti testaamaan ja kokeilemaan ilman, että tehtiin sen suurempia muutoksia järjestelmiin.
HARRI KESSUNMAA
Puustelli
Masku logo 340x340px (1)
Document Housen ansiosta minun tai tiimini ei tarvitse puuttua tulostusympäristöömme tai sen ongelmiin. Pro 100 toimii taustalla myynnin tukena. Arvostan sitä, että hommat hoituvat kuin itsestään.
SAMULI SKOG
Masku
Logo Testimonial Accountor
Aikaa saattoi kulua puoli tuntia, tuntikin oikean dokumentin etsimiseen. Työajan säästäminen on ollut meille semmoinen ahaa-elämys, että!
KAISA SUOMALAINEN
ACCOUNTOR
Logo Testimonial Kaisanet
Kameleon on helppo, nopeuttava ja joustava sekä se toimii liiman tavoin officen ja asianhallintajärjestelmien välissä
PÄIVI MIKKONEN
KAISANET
Logo Testimonial Pyroll
Tämä ei ole vain lappujen tulostusta. Tulostuspalvelu on hyvin kriittinen osa tehtaan prosesseja. Jos yksikin tulostin sakkaa, sillä voi olla kalliit seuraukset.
Markus Hänninen
Pyroll
Logo Testimonial Kaupan liitto
Asiantuntijoidemme aikaa säästyy, kun kaikkea ei aina tarvitse luoda alusta asti uudestaan. Dokumenttien sisällöt, ilme ja tekninen toteutus ovat myös entistä laadukkaampia. Koska järjestelmä on kätevä käyttää, saamme nyt viimeisimmät muutokset aina ketterästi koko henkilöstön käyttöön
PIA PERE-VANHANEN
KAUPAN LIITTO
Logo Testimonial Telila
Ensijainen tahtotila oli, että dokumentit näyttävät samalta, riippumatta siitä, keneltä ne tulee. Kaikki toimii nyt yhden ohjenuoran mukaan ja tallennuspolutkin ovat selvät.
PEKKA TELILÄ
TELILÄN SÄHKÖTYÖ
Tampereen teatteri logo 340x340px
Kun Tampereen Teatteri päivitti verkkosivunsa ja uudisti visuaalista ilmettään, uudistus ei automaattisesti heijastunut sen asiakirjoihin. Kameleon auttoi asiakirjamallien muodonmuutoksessa ja yhtenäisen brändi-ilmeen jalkauttamisessa.
KAROLIINA LEHTONEN
Tampereen Teatteri
Logo Testimonial Vantaan ENergia
Nyt ei metatietoja tarvitse enää täyttää moneen kertaan. Asiakirjapohjat ovat ajantasalla ja tallennus on ohjattu suoraan SharePointiin.
HEIDI ITKONEN
VANTAAN ENERGIA
Logo Testimonial EK
Aikaisemmat kirjavat käytännöt asiakirjoissa ja dokumentinhallinnassa on Kameleonin avulla saatu yhdenmukaistettua.
KAI MYKKÄNEN
ELINKEINOELÄMÄN KESKUSLIITTO

Haluatko lisätietoa? Keskustellaan!

Kerromme mielellämme lisää ratkaisuistamme. Jätätkö yhteystietosi oheisella lomakkeella yhteydenottoamme varten.

 

OTA YHTEYTTÄ