1 minuuttia

Flow-tilan ylläpitäminen työnkulussa

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 3. maaliskuuta 2016 klo 9.36.09

 

On olemassa normaali työnkulku, ja sitten on olemassa flow. Flow-tilaa voi ajatella täydellisen keskittymisen tilana. Kun työryhmäsi tai yrityksesi on flow-tilassa, asiat sujuvat nopeasti ja helposti.

Aiheet: prosessien tehostaminen prosessit työnkulku automatisointi työnkulut
1 minuuttia

Digitalisoitumisen mahdollisuudet

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 27. huhtikuuta 2015 klo 12.36.09

 

Ville Tolvanen on ansiokkaasti määritellyt digitalisaation seuraavasti: ”se on teknologian integroitumista arkeen”. Arjesta meistä useimmat viettävät noin kolmasosan joko työpaikallaan tai töitä tehden muualla. Digitalisaatio on helpottanut monia käytännön tehtäviä kaikilla eri toimialoilla. Esimerkiksi timpuri voi leimautua työmaalle suoraan kännykkäilmoituksella, taksinkuljettaja voi ajastaa autonsa lämpenemään etukäteen tai kopiokonemyyjä voi tulostaa matkalaskunsa suoraan tabletilta.

Aiheet: prosessit digitalisaatio liiketoiminnan kehitys Blogi
2 minuuttia

Prosessien automatisoinnista liiketoiminnan kehittämiseen

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 23. huhtikuuta 2015 klo 15.41.31

 

 

Jo vuosituhannen vaihteesta lähtien yrityksissä on havahduttu siihen, että heidän IT-palveluidensa rooli on muutakin kuin toimiston laitteiden, kuten tietokoneiden, tulostimien ja kopiokoneiden huoltoa ja käyttäjien opastusta. 2010-luvulla puolestaan on ymmärretty, että IT-osastolla voi olla merkittävä rooli liiketoiminnan kehittämisessä.

Aiheet: IT-palvelut tulostusympäristö prosessit automatisointi Blogi