2 minuuttia

Mistä on onnistuneet projektit tehty?

Kirjoittaja Veli-Matti Ohenoja pvm 5. maaliskuuta 2020 klo 11.26.22

Jokainen on varmasti itse tilannut, tai ollut mukana projektissa joka ei mennyt ihan toiveiden ja tavoitteiden mukaan. On tullut opittua itsekin puolihuolimattomasti ostetun projektin kautta, ettei laatua saa sattumalta.
Jäin pohtimaan tätä, kun eräs asiakkaamme kääntyi puoleemme pieleen menneen dokumentinhallintajärjestelmän käyttöönoton jälkeen.

Aiheet: tiedonkulku johtajuus liiketoiminnan kehitys haasteet projektit
1 minuuttia

Tulostusympäristön hallinnan vaatimukset

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 29. heinäkuuta 2015 klo 11.50.01

 

Tulostusympäristön hallintapalvelut, MPS tai Managed Print Services – monta nimeä tutulle asialle. Tulostusympäristön hallintapalvelut on kuitenkin jo yli 10 vuotta vanha keksintö, joka on kehittynyt pitkälle alkuperäisestä roolistaan laitteiden hallinnointipalveluna. Nykyään Managed Print Services on paljon muutakin kuin laitekannan optimointia. Tulostusympäristön hallintapalvelut auttavat yrityksiä dokumenttien tietoturva-asioissa, helpottavat tiedon liikkumista ja tehostavat yritysten työnkulkuja.

Aiheet: Managed Print Services tulostusympäristön hallinta liiketoiminnan kehitys Blogi MPS
1 minuuttia

Digitalisoitumisen mahdollisuudet

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 27. huhtikuuta 2015 klo 12.36.09

 

Ville Tolvanen on ansiokkaasti määritellyt digitalisaation seuraavasti: ”se on teknologian integroitumista arkeen”. Arjesta meistä useimmat viettävät noin kolmasosan joko työpaikallaan tai töitä tehden muualla. Digitalisaatio on helpottanut monia käytännön tehtäviä kaikilla eri toimialoilla. Esimerkiksi timpuri voi leimautua työmaalle suoraan kännykkäilmoituksella, taksinkuljettaja voi ajastaa autonsa lämpenemään etukäteen tai kopiokonemyyjä voi tulostaa matkalaskunsa suoraan tabletilta.

Aiheet: prosessit digitalisaatio liiketoiminnan kehitys Blogi