2 minuuttia

Digitalisaatiosta vaihtoehtoja prosessien tehostamiseen

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 8. syyskuuta 2015 klo 14.42.59

 

 

Vielä hetki sitten digitalisaatioksi miellettiin lähinnä nuoremman sukupolven suosimat sosiaalisen median kanavat ja niiden päivittäminen näppärästi hienojen älypuhelinappsien avulla. Nyt todellisuutta on se, että digitalisaatio saavuttaa myös perinteiset toimialat. Tätä pohti myös Anni Ronkainen, Keskon Chief Digital Officer kirjassa Digitalisaatio – Yritysjohdon käsikirja.

Aiheet: dokumenttien digitalisointi prosessien tehostaminen digitalisaatio prosessien digitalisointi Blogi
1 minuuttia

Digitalisaatio käytännössä

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 31. elokuuta 2015 klo 15.22.39

 

Olemme kirjoittaneet digitalisaatiosta ja siihen liittyvistä teemoista blogissamme jo useaan otteeseen. Esimerkiksi digitoinnin ja digitalisoinnin eron määrittelimme tässä postauksessa. Nyt ryhdymme sanoista tekoihin.

Aiheet: prosessien tehostaminen digitalisaatio monitoimilaite Blogi
2 minuuttia

Xerox global marknadsledare inom Managed Print Services för femte året i rad

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 27. elokuuta 2015 klo 14.23.00

 

Stockholm 8 juli, 2014 – För femte året i rad intar Xerox positionen som global marknadsledare inom Managed Print Services (MPS). Det visar en ny rapport från analysföretaget Quocirca.

Aiheet: Managed Print Services Xerox Blogi MPS
3 minuuttia

10 asiaa, jotka kunnon monitoimilaitteesta löytyvät

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 25. elokuuta 2015 klo 12.03.00

 

 

Keskustelu monitoimilaitteista siirtyy nykyään yhä useammin laitteista prosessien tehostamiseen ja työnkulkuihin. Se on hyvä niin, koska ne ovat tärkeitä. Hyvä MPS-toimittaja pyrkii optimoimaan asiakkaansa dokumentteihin liittyviä työnkulkuja ja tehostamaan prosesseja. Monitoimilaitteet ovat kuitenkin tässä ratkaisevassa roolissa. Itse asiassa ne ovat välttämättömiä, jotta paperisia dokumentteja voidaan ylipäätään muuttaa digitaalisiksi ja automatisoida työnkulkuja. Näillä keinoin työntekijöitä helpotetaan olemaan tuottavia.

Aiheet: prosessien tehostaminen tuottavuus monitoimilaite Blogi
2 minuuttia

Millainen on hyvä johtaja?

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 14. elokuuta 2015 klo 18.08.00

Johtamistyylejä on yhtä monta erilaista kuin johtajaa. Niiden arvottaminen paremmuusjärjestykseen riippuu organisaatiosta, ihmisistä, toimialasta, tähtien asennosta ja niin edelleen.

Aiheet: esimiestyö johtajuus kehitys oppiminen Blogi
1 minuuttia

Digitoinnin ja digitalisoinnin ero

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 10. elokuuta 2015 klo 16.32.53

Et varmasti ole voinut välttyä digitalisaatio-termin kuulemiselta ja näkemiseltä viime kuukausien tai vuosienkin aikana. Viimeistään Juha Sipilän uuden hallitusohjelman myötä siitä on tullut koko kansaa koskettava aihe. Digitalisaatio on nimittäin uuden hallitusohjelman läpileikkaava teema, kuten HS:n pääkirjoituksessakin 10.8.2015 todetaan.

Aiheet: prosessien tehostaminen digitointi digitalisointi Blogi
1 minuuttia

Massadata – massiiviset odotukset

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 7. elokuuta 2015 klo 12.49.58

Olet varmasti jo kuullut big datasta, suomalaisittain massadatasta. Sen määrittely ei ole sen helpompaa kuin aiemmin mainitun IoTin.

Aiheet: digitalisaatio massadata kehitys muutos big data Blogi
1 minuuttia

Tulostusympäristön hallinnan vaatimukset

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 29. heinäkuuta 2015 klo 11.50.01

 

Tulostusympäristön hallintapalvelut, MPS tai Managed Print Services – monta nimeä tutulle asialle. Tulostusympäristön hallintapalvelut on kuitenkin jo yli 10 vuotta vanha keksintö, joka on kehittynyt pitkälle alkuperäisestä roolistaan laitteiden hallinnointipalveluna. Nykyään Managed Print Services on paljon muutakin kuin laitekannan optimointia. Tulostusympäristön hallintapalvelut auttavat yrityksiä dokumenttien tietoturva-asioissa, helpottavat tiedon liikkumista ja tehostavat yritysten työnkulkuja.

Aiheet: Managed Print Services tulostusympäristön hallinta liiketoiminnan kehitys Blogi MPS