1 minuuttia

Älä unohda laitteistoa, kun tehostat prosesseja

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 30. marraskuuta 2017 klo 10.06.00

Tehokkuuden lisääminen on yritysten ikuisuustavoite. Ilmiselvistä, tutuista ja helpoista kohdista osataan jo ottaa kaikkialla tehot irti. Miksi kuitenkin IT-kustannusten hallinta niin usein loistaa poissaolollaan organisaatioiden kehityslistalla?

Aiheet: asiakirjahallinta Tulostuksenhallinta monitoimilaite MPS tulostuksenhallintapalvelu
2 minuuttia

Skannaus sähköpostiin monitoimilaitteelta

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 25. marraskuuta 2015 klo 11.51.38

 

Sähköposti on muuttanut työntekijöiden tapoja suoriutua projekteista ja kommunikoida asiakkaiden kanssa. Tämä ei ole enää uutta kenellekään. Sähköposti mahdollistaa kuitenkin uusia tapoja tehostaa etenkin paperipohjaisia prosesseja.

Aiheet: monitoimilaite työnkulut skannaus
1 minuuttia

Digitalisaatio käytännössä

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 31. elokuuta 2015 klo 15.22.39

 

Olemme kirjoittaneet digitalisaatiosta ja siihen liittyvistä teemoista blogissamme jo useaan otteeseen. Esimerkiksi digitoinnin ja digitalisoinnin eron määrittelimme tässä postauksessa. Nyt ryhdymme sanoista tekoihin.

Aiheet: prosessien tehostaminen digitalisaatio monitoimilaite Blogi
3 minuuttia

10 asiaa, jotka kunnon monitoimilaitteesta löytyvät

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 25. elokuuta 2015 klo 12.03.00

 

 

Keskustelu monitoimilaitteista siirtyy nykyään yhä useammin laitteista prosessien tehostamiseen ja työnkulkuihin. Se on hyvä niin, koska ne ovat tärkeitä. Hyvä MPS-toimittaja pyrkii optimoimaan asiakkaansa dokumentteihin liittyviä työnkulkuja ja tehostamaan prosesseja. Monitoimilaitteet ovat kuitenkin tässä ratkaisevassa roolissa. Itse asiassa ne ovat välttämättömiä, jotta paperisia dokumentteja voidaan ylipäätään muuttaa digitaalisiksi ja automatisoida työnkulkuja. Näillä keinoin työntekijöitä helpotetaan olemaan tuottavia.

Aiheet: prosessien tehostaminen tuottavuus monitoimilaite Blogi