Stockholm 8 juli, 2014 – För femte året i rad intar Xerox positionen som global marknadsledare inom Managed Print Services (MPS). Det visar en ny rapport från analysföretaget Quocirca.

Som världens ledande bolag inom affärsprocesser och dokumenthantering hjälper Xerox företag och organisationer att optimera sin print-miljö med MPS och strömlinjeforma kundernas kommunikation och affärsprocesser. Detta för att öka deras intäkter och reducera kostnaderna.

 

Enligt rapporten är Xerox ledarposition ett resultat av flera styrkor i bolaget. Dit räknas fortsatta investeringar och utveckling av den omfattande MPS-portföljen som innehåller ett brett tjänsteerbjudande. Kunderna kan stärka sin kärnverksamhet med kontorsutskrifter, produktionstryck och tjänster inom IT och affärsprocesser, samt med Xerox utbud av utvärderingstjänster.

 

Xerox har under lång tid haft hög trovärdighet på MPS-marknaden. Den förbättrade mjukvaruportföljen, och i synnerhet bolagets ConnectKey-erbjudande och utbud inom automatiserade arbetsprocesser kommer att hjälpa dem att skapa synergier mellan content management och MPS, säger Louella Fernandes, Associate Director på Quocirca.

 

Rapporten innehåller gör en oberoende utvärdering av leverantörer och påvisar en marknad i utveckling. Den har gått från att handla om grundläggande MPS-tjänster som konsolidering av enheter till att skapa mer effektiva lösningar för pappersbaserade processer.

 

– I takt med att informationsmängden fortsätter att öka - både för papper och digitalt – växer också utmaningen med att hantera och administrera detta. Rapporten från Quocirca visar vår styrka i att leverera effektivitetsvinster genom nya tjänster. Våra förbättrade erbjudanden hjälper bolag och organisationer av alla storlekar att hantera sina informationsbehov på ett mer effektivt sätt, så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet, säger Don Dixon, senior vice president, Global Document Outsourcing, Xerox.

 

Mer information:

Stefan Lundin, pressansvarig på Xerox Sverige, 08-795 10 80, stefan.lundin@xerox.com

Xerox

Kaj Seeste

Kirjoittaja Kaj Seeste

Document Housen markkinointijohtaja, jolla on aktiivinen ote myyntityöhön.