Tulostusympäristön hallinta

 

Tulostusympäristön hallintapalvelut, MPS tai Managed Print Services – monta nimeä tutulle asialle. Tulostusympäristön hallintapalvelut on kuitenkin jo yli 10 vuotta vanha keksintö, joka on kehittynyt pitkälle alkuperäisestä roolistaan laitteiden hallinnointipalveluna. Nykyään Managed Print Services on paljon muutakin kuin laitekannan optimointia. Tulostusympäristön hallintapalvelut auttavat yrityksiä dokumenttien tietoturva-asioissa, helpottavat tiedon liikkumista ja tehostavat yritysten työnkulkuja.

 

Markkinat odottavat paljon MPS-toimittajilta. Yritysten odotukset voivat liittyä niin tietoturvaan, integrointeihin, erilaisiin automatisointeihin kuin työn yksinkertaistamiseen. Näin ollen MPS-toimittajalta täytyy löytyä laaja repertuaari osaamista ja valmiuksia erityyppisiin ja –kokoisiin toteutuksiin.

Yksi toimittaja. Yksi lasku.

Ideaali tulostusympäristön hallintapalvelu on useista eri elementeistä rakennettu kokonaisuus, joka ratkaisee kaikki asiakkaan tarpeet tulostamiseen ja/tai asiakirjahallintaan liittyen. Tästä kaikesta tulee vain yksi lasku yhdeltä toimittajalta.

Hyödyt keskitetystä tulostusympäristön hallinnasta:

  • Yhden toimittaja-/kumppanisuhteen manageeraus ja kehitys vie vähemmän aikaa kuin useamman.
  • Selkeä vastuunjako, joka vähentää epätietoisuuksia ja nopeuttaa mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaisua.
  • Saat kokonaisvaltaisen näkemyksen omasta dokumenttiympäristöstäsi.
  • Syvällisempi yhteistyösuhde toimittajan kanssa johtaa parempaan ymmärrykseen juuri sinun bisneksestäsi. Yhdessä sitä on mahdollista kehittää.

Seuraavan sukupolven MPS-toimittajat

Jotta tulostusympäristön hallintapalvelut ovat elinvoimaisia vielä seuraavienkin 10 vuoden päästä, jotain uutta on keksittävä koko ajan. Nyt trendinä on työnkulkuihin ja analytiikkaan panostaminen. Haasteeksi ostajan kannalta muodostuu enää se, mistä tunnistat kehittyvän ja sinun bisnestä kehittävän kumppanin.

Tässä muutamia ominaisuuksia, joita kannattaa tulostusympäristön hallintapalvelun toimittajalta etsiä:

  • vakiintunut MPS-ohjelma
  • vahva arviointikyky ja luotettava teknologia tukena
  • monipuolinen asiakaskunta ja kokemusta eri toimialoilta ja eri kokoluokan toimijoista
  • innovatiivinen ote ja suunta tulevaisuuteen
  • automatisoitu valvonta ja raportointi
  • koko asiakirjan elinkaaren huomioonottava palvelutarjoama

Osaavan MPS-kumppanin löytäminen on tärkeää oman liiketoimintasi kehityksen kannalta. Panostamalla toimittajasuhteen hallintaan palveluntuottajalla on edellytykset viedä bisnestäsi tehokkaasti haluamaasi suuntaan.

 

Lue lisää palveluntuottajien hallinnasta täältä

Kaj Seeste

Kirjoittaja Kaj Seeste

Document Housen markkinointijohtaja, jolla on aktiivinen ote myyntityöhön.