2 minuuttia

Tiedon johtamista vai jahtaamista?

Kirjoittaja Jarkko Ollikainen pvm 31. tammikuuta 2022 klo 12.38.57

Kun asiakirjat sisältöineen sekä niihin liittyvät toimintamallit ovat hallinnassa, tietoturva, työtehokkuus ja työn kustannustehokkuus paranevat. Jotta asiakirjasisältöjä voidaan hallita, täytyy tietää, mistä tieto on peräisin. Lue alta, kuinka otat yrityksessäsi tiedon haltuun.

Aiheet: tietoturva työn tehostaminen tiedonhallinta
1 minuuttia

Tulostaminen ja tietoturva

Kirjoittaja Jarkko Ollikainen pvm 15. toukokuuta 2019 klo 9.28.50

Tietoturvalla tarkoitetaan erilaisten tietojen, palveluiden ja järjestelmien suojaamista siten, että niissä käsitelty tieto säilyy luottamuksellisena, eheänä ja saatavilla olevana.

Aiheet: tulostusympäristö tietoturva Turvatulostus
1 minuuttia

Mitä ominaisuuksia loistava IT-johtaja tarvitsee

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 15. toukokuuta 2015 klo 21.03.44

Aiemmassa blogissamme kirjoitimme TOP5-haasteista, jotka tyypillisesti kuormittavat IT-osastoa. Blogikirjoituksen voit lukea täältä. Suurimmat haasteet kulminoituivat projektien hallintaan. Nyt käyn läpi ominaisuuksia, joiden avulla menestyvä IT-johtaja selviää aiemmin mainituista haasteista entistä paremmin.

Aiheet: tietoturva IT-johtaja johtaminen CIO Blogi
1 minuuttia

Tietoturva IT-infrastruktuurissa

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 14. huhtikuuta 2015 klo 17.41.49

 

Helsingin seudun kauppakamari teki helmikuussa 2015 selvityksen suomalaisten yritysten kyberturvallisuudesta. Selvitykseen osallistui 750 yritystä, ja tuloksissa paljastui monia riskitekijöitä. Haastattelimme Marko Sileniä, johtajaa Helsingin seudun kauppakamarilta, ja hän nimesi selvityksen mukaan suurimmiksi riskeiksi seuraavat:

Aiheet: palveluiden ulkoistaminen IT-infrastruktuuri kyberturvallisuuus tietoturva Blogi