2 minuuttia

10 kysymystä helpottamaan prosessien automatisointia

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 30. marraskuuta 2016 klo 14.17.41

Tämän päivän moderni työpaikka tarjoaa monia mahdollisuuksia parantaa yrityksen suorituskykyä ja hallintoa. Mutta mitä yritysten täytyy ottaa huomioon, ennen työnkulkujen ja prosessien digitalisointia, automatisointia tai optimointia?

Aiheet: dokumenttien digitalisointi prosessien tehostaminen asiakirjahallinta työnkulku prosessien digitalisointi
2 minuuttia

Miksi onnistuneet työnkulut ovat tärkeitä lakifirmoissa?

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 19. lokakuuta 2016 klo 14.10.32

Kysy keneltä tahansa yksin tai suuremmassa firmassa toimivalta lakimieheltä, ja hän kertoo sinulle, että hänen alallansa on pitkä lista vaatimuksia ja sääntöjä, jotka ovat yhtä ainutlaatuisia kuin heidän palvelemansa asiakkaat. Oikeushenkilöiden tekemän työn ymmärtäminen on olennaista, jotta voidaan auttaa heitä luomaan työnkulkuja, jotka eivät ainoastaan säästä aikaa ja rahaa, vaan myös suojelevat heitä asioissa, joissa se on tärkeintä.

Aiheet: dokumenttien digitalisointi asiakirjahallinta työnkulku skannaaminen pilvipalveluun
2 minuuttia

Lisäarvoa prosessien digitalisoinnista

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 25. helmikuuta 2016 klo 10.08.52

  

 

Nykyään kaikenkokoiset yritykset ovat uusien haasteiden edessä tulostin- ja kopiokonekantansa suhteen, ja nämä haasteet ylittävät tavallisen kustannustenhallinnan rajat. Tehokkaimmat tulostuksenhallinnan ratkaisut ovat siirtyneet laitteistokeskeisen ajattelun ulkopuolelle ja niissä keskitytään liiketoimintaprosessien ja tiedonkulun parantamiseen koko organisaation toiminnan tehostamiseksi.

Aiheet: dokumenttien digitalisointi prosessien kehittäminen digitalisaatio Tulostuksenhallinta prosessien digitalisointi työnkulut
1 minuuttia

Mobiilisovellusten vallankumous

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 18. helmikuuta 2016 klo 9.57.40

  

 

Nykyiset toimistossa käytettävät sovellukset mahdollistavat pilvipalveluiden käytön ja tämän vuoksi voidaan välttää “koneellisen välikäden” käyttö eli toimistossa sijaitseva palvelin, joka vaatii varmuuskopiointia.

Aiheet: pilvipalvelut dokumenttien digitalisointi Mobiilitulostus työnkulut mobiilisovellukset skannaaminen pilvipalveluun
2 minuuttia

Miten aiot selvitä digitaalisesta murroksesta?

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 22. syyskuuta 2015 klo 9.34.00

 

Vaikka ollaan kovaa vauhtia menossa kohti kaikkea digitalisoitua ja automatisoitua, on todennäköistä, että bisneksessäsi liikkuu yhä paperia. Et ole ainut. Aberdeen Groupin tekemän tutkimuksen mukaan lähes puolet vastaajista kertoi, että heidän perusbisnesprosessit olivat riippuvaisia jonkinlaisista paperidokumenteista tai digitaalisesti järjestäytymättömästä datasta. Yli puolet vastaajista kertoi, että heidän bisnesdataansa säilytetään näissä formaateissa.

Aiheet: dokumenttien digitalisointi prosessien tehostaminen digitalisointi työnkulku
2 minuuttia

Digitalisaatiosta vaihtoehtoja prosessien tehostamiseen

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 8. syyskuuta 2015 klo 14.42.59

 

 

Vielä hetki sitten digitalisaatioksi miellettiin lähinnä nuoremman sukupolven suosimat sosiaalisen median kanavat ja niiden päivittäminen näppärästi hienojen älypuhelinappsien avulla. Nyt todellisuutta on se, että digitalisaatio saavuttaa myös perinteiset toimialat. Tätä pohti myös Anni Ronkainen, Keskon Chief Digital Officer kirjassa Digitalisaatio – Yritysjohdon käsikirja.

Aiheet: dokumenttien digitalisointi prosessien tehostaminen digitalisaatio prosessien digitalisointi Blogi