Mobiilitulostus

 

Nykyiset toimistossa käytettävät sovellukset mahdollistavat pilvipalveluiden käytön ja tämän vuoksi voidaan välttää “koneellisen välikäden” käyttö eli toimistossa sijaitseva palvelin, joka vaatii varmuuskopiointia.

Tämä on yleinen haaste useimmille yrityksen omistajille. Pilvipalvelujen ansiosta voimme nyt olla suoraan yhteydessä esim. puhelimien välityksellä informaation kanssa. Uudet sovellukset mahdollistavat “henkilökohtaisen tietotekniikan”, joka on halvempaa, tehokkaampaa ja paremmin käyttäjän tarpeisiin muokattua.

 

Ajatellaanpa esimerkiksi alan viimeisimpiä sovelluksia, jotka tekevät asioita, jotka ovat tähän asti vaatineet ihmisen suoraa kosketusta. Aina on ponnisteltu laajan toiminnallisuuden ja helppokäyttöisyyden yhdistämiseen. Nyt tarvitaan ainoastaan älylaite ja Wi-Fi -yhteys.

 

Yksi hyvä esimerkki on Xerox Mobile Link -sovellus, jonka saa ladattua mobiililaitteiden sovelluskaupoista. Yksi sovelluksen huomattavista ominaisuuksista on, että se paikantaa lähimmän monitoimilaitteen automaattisesti. Käyttöliittymä on intuitiivinen: sillä voi skannata uuden dokumentin, muuttaa sen digitaaliseksi tiedostoksi, lähettää sen sähköpostilla tai tallentaa sen suoraan pilvipalveluun. Käyttäjät voivat tehdä myös päinvastoin: ottaa digitaalisen tiedoston pilvipalvelusta ja lähettää sen sähköpostilla tai tulostaa sen. Mikä vielä parempaa, toistuvia tehtäviä varten voi luoda yhdellä kosketuksella toimivia työnkulku-ikoneja.

Tavoitteena tulevaisuus – nyt

Työ ei enää rajoitu fyysiseen paikkaan, minkä takia on yhä tärkeämpää, että on helppoja ja saavutettavia tapoja tulostaa, jakaa, kommunikoida ja tehdä yhteistyötä. Nämä esimerkki sovellukset muokkaavat tapaa, jolla maailma toimii, ja se, miten tämä tapahtuu missä tahansa – ja milloin tahansa – on hyvin käytännöllistä ja samalla taianomaista. Lue aiheesta lisää blogistamme Mobiilitulostamisen trendit ja ota mobiilitulostaminen haltuun meidän oppaan avulla.

 

 

 Lataa mobiilitulostusopas nyt

Kaj Seeste

Kirjoittaja Kaj Seeste

Document Housen markkinointijohtaja, jolla on aktiivinen ote myyntityöhön.