1 minuuttia

Document House investoi miljoona euroa Kameleon 365 -tuotteeseensa Business Finlandin tukemana

Kirjoittaja Jarno Rantanen pvm 1. marraskuuta 2021 klo 5.30.00

Document House investoi miljoona euroa Kameleon 365 -tuotteeseensa Business Finlandin tukemana. Rahoitus kiihdyttää yhtiön kärkituotteen tuotekehitystä merkittävästi.

Aiheet: prosessien tehostaminen tuottavuus digitalisointi metatiedot tiedon luonti tehokkuus tiedon löydettävyys
2 minuuttia

Seitsemän kysymystä, joiden avulla pääset prosessien digitalisoinnissa alkuun

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 7. huhtikuuta 2016 klo 11.22.45

Joillakin ihmisillä on yksinkertainen näkemys asiakirjojen taltioinnista ja prosessien digitalisoinnista. He ajattelevat, että skannerin tuominen toimistoon tekee siitä heti ja kivuttomasti paperittoman, kitkattomasti pyörivän dynamon. Skannaaminen voi ilman muuta olla tärkeä ensimmäinen askel, mutta se on vain osa kokonaisuutta.

Aiheet: digitalisointi digitalisaatio työnkulku automatisointi prosessien digitalisointi skannaus skannaus järjestelmään skannaus työnkulkuun
1 minuuttia

Tiesitkö, että vasta 10 % yrityksistä on digitalisoinut tärkeimmät prosessinsa?

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 22. maaliskuuta 2016 klo 15.26.05

  

 

Työn digitalisaatiota käsittelevän tutkimuksen viimeisimmät löydökset paljastavat, että alle puolet tietotekniikkapäättäjistä käyttää tällä hetkellä täysin tai enimmäkseen digitalisoituja prosesseja. Tiedämme, että digitalisoitujen prosessien lisääminen tekee yrityksestä tehokkaamman ja ketterämmän, puhumattakaan siitä johtuvasta rahan- ja ajansäästöstä.

Aiheet: digitalisointi digitalisaatio työnkulku automatisointi prosessien digitalisointi
1 minuuttia

5 syytä, miksi automaatio kehittyy liiketoiminnassa vuonna 2016

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 28. tammikuuta 2016 klo 15.45.48

  

 

Vuosia kestäneen hienovaraisen teknologisen kehityksen jälkeen saatamme hyvinkin muistaa vuoden 2015 sinä vuonna, jolloin automatisoinnin kasvanut kannatus ravisteli yritystoiminnan tavanomaisia toimintamalleja.

 

Aiheet: digitalisointi automatisointi prosessien digitalisointi
2 minuuttia

Tee digitalisaatiosta mahdollista

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 2. joulukuuta 2015 klo 15.57.14

 

Jos sinun on vaikea keksiä syitä sille, miksi siirtyä digitaaliseen aikakauteen, mieti tätä. Miksi liiketoimintasi on alun perin perustettu, miksi se on olemassa? Asiakasta varten. Myös digitalisaation hyödyntämisessä on kyse asiakkaasta ja asiakashyödyn kasvattamisesta. Tyytyväinen, lisäarvoa palveluistasi/tuotteistasi saanut asiakas tekee hyvää liiketoiminnallesi.

Aiheet: muutosjohtaminen digitalisointi digitalisaatio johtaminen
2 minuuttia

Miten aiot selvitä digitaalisesta murroksesta?

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 22. syyskuuta 2015 klo 9.34.00

 

Vaikka ollaan kovaa vauhtia menossa kohti kaikkea digitalisoitua ja automatisoitua, on todennäköistä, että bisneksessäsi liikkuu yhä paperia. Et ole ainut. Aberdeen Groupin tekemän tutkimuksen mukaan lähes puolet vastaajista kertoi, että heidän perusbisnesprosessit olivat riippuvaisia jonkinlaisista paperidokumenteista tai digitaalisesti järjestäytymättömästä datasta. Yli puolet vastaajista kertoi, että heidän bisnesdataansa säilytetään näissä formaateissa.

Aiheet: dokumenttien digitalisointi prosessien tehostaminen digitalisointi työnkulku
1 minuuttia

Digitoinnin ja digitalisoinnin ero

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 10. elokuuta 2015 klo 16.32.53

Et varmasti ole voinut välttyä digitalisaatio-termin kuulemiselta ja näkemiseltä viime kuukausien tai vuosienkin aikana. Viimeistään Juha Sipilän uuden hallitusohjelman myötä siitä on tullut koko kansaa koskettava aihe. Digitalisaatio on nimittäin uuden hallitusohjelman läpileikkaava teema, kuten HS:n pääkirjoituksessakin 10.8.2015 todetaan.

Aiheet: prosessien tehostaminen digitointi digitalisointi Blogi