Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

1 min read

Tiesitkö, että vasta 10 % yrityksistä on digitalisoinut tärkeimmät prosessinsa?

Tiesitkö, että vasta 10 % yrityksistä on digitalisoinut tärkeimmät prosessinsa?

  Digitalisaatio

 

Työn digitalisaatiota käsittelevän tutkimuksen viimeisimmät löydökset paljastavat, että alle puolet tietotekniikkapäättäjistä käyttää tällä hetkellä täysin tai enimmäkseen digitalisoituja prosesseja. Tiedämme, että digitalisoitujen prosessien lisääminen tekee yrityksestä tehokkaamman ja ketterämmän, puhumattakaan siitä johtuvasta rahan- ja ajansäästöstä.


Miksi niin monet meistä eivät vieläkään voi luopua niistä miljoonista paperiarkeista, joita tulostetaan ympäri maailman vuosittain, vaikka suurinta osaa näistä papereista käytetään vain kerran, jonka jälkeen ne heitetään pois tai arkistoidaan?

 

Tarkasteltaessa 600 tietotekniikkapäättäjän vastauksia havaitaan selkeä ero nykyisen maiseman ja tulevaisuuden aikomusten välillä. Monien mielestä tulevaisuuden työpaikka ei ole ainoastaan digitalisoitu, vaan myös automatisoitu. Lisäksi selvisi, että 85 % vastaajista löysivät sellaisia työpaikan prosesseja, joihin voisi käyttää automaatioteknologioita. Näistä pääehdokkaiksi nousivat talous ja asiakaspalvelu.

 

Mielenkiintoisia pyrkimyksiä, mutta ne vaikuttavat kovin kaukaisilta, kun ottaa huomioon, että 37 % kyselyyn osallistuneista työskentelee yrityksessä, jolla ei ole vielä sosiaalisen median strategiaa, eikä 40 % ole vielä käytössä etätyöhön liittyviä ratkaisuja.

 

Jos 2015 oli vuosi, jolloin digitaalinen automaatio lisäsi suosiotaan monissa erilaisissa prosesseissa, 2016 vaikuttaa vuodelta, jolloin nämä muutokset alkavat kantaa hedelmää. Voit lukea lisää digitaalisen automaation kehittymisestä aiemmin julkaisemastamme blogista: 5 syytä, miksi automaatio kehittyy liiketoiminassa vuonna 2016.

 

Yritysten tulee tunnistaa uudet mahdollisuudet ottaa käyttöön kattavampia strategioita ja työkaluja, joilla on mahdollista vaikuttaa suuresti koko liiketoimintaan. Koska myönteisiin muutoksiin on niin paljon mahdollisuuksia, yhä useammat yritykset siirtyvät täysin digitalisoituihin prosesseihin saavuttaakseen niiden tuomat edut. Tutustu tutkimukseen tarkemmin lataamalla se itsellesi tästä.

 

 

Lataa tutkimus nyt

 

Tunnetko asiakirjanhallinnan ekosysteemin ja sen roolit?

Tunnetko asiakirjanhallinnan ekosysteemin ja sen roolit?

Asiakirjanhallinnan ekosysteemi on laaja ja monimutkainen, ja siihen kuuluu lukematon määrä työkaluja, jotka on suunniteltu helpottamaan asiakirjojen...

Read More
Asiakirjojen hallintaa vai ajanhukkaa?

Asiakirjojen hallintaa vai ajanhukkaa?

Nykyisessä hektisessä työympäristössä aika on usein arvokkain resurssimme. Silti monet organisaatiot tuhlaavat sitä tiedostamattaan tehottomaan...

Read More
Haasteita asiakirjanhallinnassa? Aika tutustua Kameleoniin tarkemmin

Haasteita asiakirjanhallinnassa? Aika tutustua Kameleoniin tarkemmin

Asiakirjat ovat yrityksen sydän ja sielu. Asiakirjamallit ovat yhä tärkeämmässä roolissa, koska ne auttavat automatisoimaan ja virtaviivaistamaan...

Read More