Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä monen organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, editoidaan. Niitä tallennetaan, lähetetään, etsitään. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Asiakirjoissa näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimattomasti laaditut tai tallennetut asiakirjat syövät sitä ja altistavat vastuuhenkilöt erilaisille riskeille.

Lue Kameleon -sivuiltamme kuinka säästät työntekijöiden asiakirjoihin käyttämää aikaa ja helpotat heidän arkea. Kameleon on helppo käyttää ja käyttöönottaa. Se on organisaation yhteinen toimitapa.

Kameleonautomaatio2-1

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella:

 

1 min read

Tiesitkö, että vasta 10 % yrityksistä on digitalisoinut tärkeimmät prosessinsa?

Tiesitkö, että vasta 10 % yrityksistä on digitalisoinut tärkeimmät prosessinsa?

  Digitalisaatio

 

Työn digitalisaatiota käsittelevän tutkimuksen viimeisimmät löydökset paljastavat, että alle puolet tietotekniikkapäättäjistä käyttää tällä hetkellä täysin tai enimmäkseen digitalisoituja prosesseja. Tiedämme, että digitalisoitujen prosessien lisääminen tekee yrityksestä tehokkaamman ja ketterämmän, puhumattakaan siitä johtuvasta rahan- ja ajansäästöstä.


Miksi niin monet meistä eivät vieläkään voi luopua niistä miljoonista paperiarkeista, joita tulostetaan ympäri maailman vuosittain, vaikka suurinta osaa näistä papereista käytetään vain kerran, jonka jälkeen ne heitetään pois tai arkistoidaan?

 

Tarkasteltaessa 600 tietotekniikkapäättäjän vastauksia havaitaan selkeä ero nykyisen maiseman ja tulevaisuuden aikomusten välillä. Monien mielestä tulevaisuuden työpaikka ei ole ainoastaan digitalisoitu, vaan myös automatisoitu. Lisäksi selvisi, että 85 % vastaajista löysivät sellaisia työpaikan prosesseja, joihin voisi käyttää automaatioteknologioita. Näistä pääehdokkaiksi nousivat talous ja asiakaspalvelu.

 

Mielenkiintoisia pyrkimyksiä, mutta ne vaikuttavat kovin kaukaisilta, kun ottaa huomioon, että 37 % kyselyyn osallistuneista työskentelee yrityksessä, jolla ei ole vielä sosiaalisen median strategiaa, eikä 40 % ole vielä käytössä etätyöhön liittyviä ratkaisuja.

 

Jos 2015 oli vuosi, jolloin digitaalinen automaatio lisäsi suosiotaan monissa erilaisissa prosesseissa, 2016 vaikuttaa vuodelta, jolloin nämä muutokset alkavat kantaa hedelmää. Voit lukea lisää digitaalisen automaation kehittymisestä aiemmin julkaisemastamme blogista: 5 syytä, miksi automaatio kehittyy liiketoiminassa vuonna 2016.

 

Yritysten tulee tunnistaa uudet mahdollisuudet ottaa käyttöön kattavampia strategioita ja työkaluja, joilla on mahdollista vaikuttaa suuresti koko liiketoimintaan. Koska myönteisiin muutoksiin on niin paljon mahdollisuuksia, yhä useammat yritykset siirtyvät täysin digitalisoituihin prosesseihin saavuttaakseen niiden tuomat edut. Tutustu tutkimukseen tarkemmin lataamalla se itsellesi tästä.

 

 

Lataa tutkimus nyt

 

Tunnista dokumentinhallinnan riskit ja paranna asiakirjojen tietoturvaa

Tunnista dokumentinhallinnan riskit ja paranna asiakirjojen tietoturvaa

Asiakirjojen tietoturvan varmistaminen on osa järkevää riskienhallintaa. Millä tavalla organisaatiossasi huolehditaan siitä? Onko olemassa...

Read More
Näin valjastat asiakirjapohjassa piilevän kilpailuedun käyttöösi - kolme vinkkiä

Näin valjastat asiakirjapohjassa piilevän kilpailuedun käyttöösi - kolme vinkkiä

Yrityksen kilpailuetu mitataan vain käytännössä. Tässä blogissa saat tietää, miksi asiakirjapohjat ovat palapelin ratkaiseva palanen rakennettaessa...

Read More
Näin Kameleon palvelee kaikkia tiimejäsi viestinnästä myyntiin ja hallintoon

Näin Kameleon palvelee kaikkia tiimejäsi viestinnästä myyntiin ja hallintoon

Ethän jätä yrityksesi asiakirjoja tai sisältöjä yksilön tai sattuman varaan? Kameleon ohjaa yhdenmukaista toimintatapaa aina yritystasolta,...

Read More