2 minuuttia

Tee digitalisaatiosta mahdollista

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 2. joulukuuta 2015 klo 15.57.14

 

Jos sinun on vaikea keksiä syitä sille, miksi siirtyä digitaaliseen aikakauteen, mieti tätä. Miksi liiketoimintasi on alun perin perustettu, miksi se on olemassa? Asiakasta varten. Myös digitalisaation hyödyntämisessä on kyse asiakkaasta ja asiakashyödyn kasvattamisesta. Tyytyväinen, lisäarvoa palveluistasi/tuotteistasi saanut asiakas tekee hyvää liiketoiminnallesi.

Aiheet: muutosjohtaminen digitalisointi digitalisaatio johtaminen
2 minuuttia

Digitalisaation johtaminen

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 14. lokakuuta 2015 klo 14.12.00

 

Johtaminen = määrätietoista yhdessä kulkemista kohti sovittuja päämääriä ja tavoitteita. Se on ihmisten organisointia ja sosiaalista vuorovaikutusta siten, että jokainen voi antaa parastaan yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Digitalisaatio ei horjuta johtamisen perusperiaatteita, vaan antaa sille omat erityispiirteensä.

Aiheet: muutosjohtaminen digitalisaatio johtaminen
1 minuuttia

Positiivisin keinoin kohti muutosta

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 22. heinäkuuta 2015 klo 12.23.46

 

 

Vihreät arvot ja kestävä kehitys merkitsevät yhä enemmän niin yksilöiden kuin yrityksienkin päätöksenteossa. Kuluneella vuosituhannella tuhlaamisen hinta on muodostunut niin kovaksi, ettei siihen enää ole varaa. Valojen sammuttaminen Earth Dayn kunniaksi on muodostumassa perinteeksi monessa yrityksessä ympäri maailmaa. Kyseistä päivää on vietetty jo vuodesta 1970 lähtien. Mitä muuta voisimme tehdä yhden päivän energiansäästötalkoiden lisäksi?

Aiheet: muutosjohtaminen tulostamisen vähentäminen motivaatio Blogi
1 minuuttia

Haasteet IT-johtamisessa

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 12. toukokuuta 2015 klo 15.45.24

 

Emerson Network Powerin tekemästä tutkimuksesta selviää lähes 800 IT-ammattilaisen näkemys siitä, mitkä asiat aiheuttavat tällä hetkellä haasteita IT-osastolle. (Lue lisää tutkimuksesta täältä.) Ohessa on TOP5-listaus tutkimuksen tuloksista.

Aiheet: muutosjohtaminen palveluiden hankinta IT-johtaja IT-ammattilainen projektit Blogi