1 minuuttia

Tulostaminen ja tietoturva

Kirjoittaja Jarkko Ollikainen pvm 15. toukokuuta 2019 klo 9.28.50

Tietoturvalla tarkoitetaan erilaisten tietojen, palveluiden ja järjestelmien suojaamista siten, että niissä käsitelty tieto säilyy luottamuksellisena, eheänä ja saatavilla olevana.

Aiheet: tulostusympäristö tietoturva Turvatulostus
2 minuuttia

Säästöjä ja tehokkuutta asiakirjahallinnan avulla

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 30. syyskuuta 2016 klo 14.43.45

  

 

Tiesitkö, että kun IT-johtajia pyydettiin arvioimaan toimistossaan olevien tulostinten ja monitoimilaitteiden lukumäärää, suurin osa heistä arvioi määrän yli 70 % pieleen? Virhemarginaali on suuri - ja myös kallis.
Jos et tiedä, kuinka monta laitetta sinulla on ja miten tehokkaasti ne toimivat, menetät todennäköisesti jopa kymmenen prosenttia yrityksesi tuloksesta. Kuulostaako tämä sinusta hyväksyttävältä? Meidän mielestämme ei.

Aiheet: tulostusympäristö asiakirjahallinta Tulostuksenhallinta palvelun hallinta
2 minuuttia

Kolme osa-aluetta, kuinka mitata tulostusympäristön tehokkuutta?

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 15. syyskuuta 2016 klo 10.20.01

  

 

Useimmat PK-yrittäjät keskittyvät työntekijöidensä palkkoihin, varastokuluihin ja muihin koviin kuluihin pyrkiessään parantamaan taloutensa hallintaa. Korkeat tulostuskulut ovat harvoin asialistan kärjessä, kun mietitään toimintojen tehostamista. Tulostuskuluihin kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota.

Aiheet: tulostusympäristö asiakirjahallinta Tulostuksenhallinta palvelun hallinta
2 minuuttia

Digiaikaan siirtyminen on luontevaa tulostuksenhallintapalvelun avulla

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 27. toukokuuta 2016 klo 13.53.47

  

 

Viime viikolla kerroimme, että asiantuntijoiden mukaan tulostuksenhallintapalveluiden markkinat ovat kypsät. Suurin osa asiakkaista ymmärtää jo laiteoptimoinnin ja laitekannan hallinnan kaltaisten palveluiden arvon, mutta huonommin ymmärretään tulostuksenhallintapalveluiden arvo astinlautana digiaikaan. Alla olemme listanneet seuraavat seitsemän tapaa, joilla tulostuksenhallintapalvelut tuottavat asiakkaillemme peruspalvelutason ylittävää arvoa heidän siirtyessään digiaikaan.

Aiheet: tulostusympäristö asiakirjahallinta palveluntuottaja digitalisaatio työnkulku automatisointi palvelun hankinta Tulostuksenhallinta prosessien digitalisointi palvelun hallinta
2 minuuttia

Seitsemän syytä, miksi tulostuksenhallintapalvelut helpottavat siirtymisessä digiaikaan

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 19. toukokuuta 2016 klo 8.50.29

  

 

Asiantuntijoiden mukaan tulostuksenhallintapalveluiden markkinat ovat kypsät, eli suurin osa asiakkaista ymmärtää laiteoptimoinnin ja laitekannan hallinnan kaltaisten palveluiden arvon. Huonommin ymmärretään tulostuksenhallintapalveluiden arvo astinlautana digiaikaan, eli digitalisaatioon. Oikeissa käsissä nämä palvelut toimivat innovaatioalustana ja polkuna paperista digiaikaan.

Aiheet: tulostusympäristö asiakirjahallinta palveluntuottaja digitalisaatio työnkulku automatisointi palvelun hankinta Tulostuksenhallinta prosessien digitalisointi palvelun hallinta
1 minuuttia

IT-prosessit kuntoon: aloita tulostusympäristöstä

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 4. toukokuuta 2015 klo 22.12.22

 

Toimintaa täytyy tehostaa. Uusi strategiamme parantaa kilpailukykyämme. Prosesseja on kehitettävä. Yleisestä taloudellisesta tilanteesta johtuen meidän on tehostettava toimintaamme...

Aiheet: tulostusympäristö tulostusympäristön hallinta Blogi IT-prosessi
2 minuuttia

Prosessien automatisoinnista liiketoiminnan kehittämiseen

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 23. huhtikuuta 2015 klo 15.41.31

 

 

Jo vuosituhannen vaihteesta lähtien yrityksissä on havahduttu siihen, että heidän IT-palveluidensa rooli on muutakin kuin toimiston laitteiden, kuten tietokoneiden, tulostimien ja kopiokoneiden huoltoa ja käyttäjien opastusta. 2010-luvulla puolestaan on ymmärretty, että IT-osastolla voi olla merkittävä rooli liiketoiminnan kehittämisessä.

Aiheet: IT-palvelut tulostusympäristö prosessit automatisointi Blogi
1 minuuttia

Tulostimien tulostusjonojen ja ajurien keskitetty hallinta

Kirjoittaja Jarkko Ollikainen pvm 4. joulukuuta 2014 klo 12.33.14

 

Suuryritykset kamppailevat usein osittain tietämättään monien yksinkertaisten tulostamiseen liittyvien ongelmien ja kustannusten kanssa.

Aiheet: tulostusympäristö tulostusjonot Blogi