Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

1 min read

Olemme mukana kouluttamassa tiedonohjauksen ammattilaisia

Olemme mukana kouluttamassa tiedonohjauksen ammattilaisia

Elinkeinoelämän Keskusliitto ja Suomen Yrittäjät ovat juuri julkaisseet tiedotteen, jossa kerrotaan miksi oppilaitoksilta tarvitaan apuja yrittäjien hallintotaakkaan. Sekä miksi esimerkiksi Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK tarjoaa vuoden 2021 alusta pk-yrityksille suunnattua tiedonohjauskoulutusta osana Liiketoiminnan ammattitutkintoa.

Hallinnollinen taakka ei ole harhaa

Document Housen tehtävä on tukea ja kehittää pk-yritysten tiedonhallintaa ja madaltaa yrittäjien hallinnollista taakkaa, ja sen takia olemme myös mukana tässä liiketoiminnan ammattitutkinnon koulutuksessa.

Asiakkaamme, Telilä-konsernin toimitusjohtaja Pekka Telilä kertoo myös tiedotteessa oman näkemyksensä hallinnollisesta taakasta.

Tiedotteen voi lukea Suomen yrittäjien sivuilta, sekä Elinkeinoelämän Keskusliiton sivuilta.

Meiltä saa mielellään kysyä tästä myös lisätietoa, olemme tästä kovin innoissamme! Jopa sen verran, että valotan tässä samalla vähän mistä oikeastaan on kyse.

dokumentinhallinta standardisoituu

Kyseessä on oppisopimuskoulutus, johon voit laittaa oman yrityksen työntekijän, tai työllistää uuden. Tutkinnosta voi suorittaa myös jonkin osan, esim. juurikin Tiedonohjaussuunnitelman. Pk-yrityksen tiedonohjaussuunnitelma ei ole salatiedettä, vaan yksinkertaisesti yrityksen prosessien ja niissä tuotettavan asiakirjallisen tiedon ymmärtämistä, ohjaamista ja johtamista.

Tiedonhallinnan hankkeen onnistumiseen vaikuttaa oleellisesti se, että on kokonaiskäsitys siitä, mitä dokumentaatiota organisaatio tuottaa. Lisäksi suuntauksena on, että dokumentinhallinta standardisoituu, mikä myös helpottaa merkittävästi hankkeiden läpivientiä.

TAKK ja Marja Siniranta ovat suunnan näyttäjinä lähteneet tarjoamaan Tiedonohjauksen koulutusta osana Liiketoiminnan ammattitutkintoa. Document House on innolla tässä mukana auttamassa!

Sivuiltamme löydät Kameleonista ja tiedonhallinnasta lisää tietoa.

Asiakirjojen hallintaa vai ajanhukkaa?

Asiakirjojen hallintaa vai ajanhukkaa?

Nykyisessä hektisessä työympäristössä aika on usein arvokkain resurssimme. Silti monet organisaatiot tuhlaavat sitä tiedostamattaan tehottomaan...

Read More
Haasteita asiakirjanhallinnassa? Aika tutustua Kameleoniin tarkemmin

Haasteita asiakirjanhallinnassa? Aika tutustua Kameleoniin tarkemmin

Asiakirjat ovat yrityksen sydän ja sielu. Asiakirjamallit ovat yhä tärkeämmässä roolissa, koska ne auttavat automatisoimaan ja virtaviivaistamaan...

Read More
Tunnista dokumentinhallinnan riskit ja paranna asiakirjojen tietoturvaa

Tunnista dokumentinhallinnan riskit ja paranna asiakirjojen tietoturvaa

Asiakirjojen tietoturvan varmistaminen on osa järkevää riskienhallintaa. Millä tavalla organisaatiossasi huolehditaan siitä? Onko olemassa...

Read More