Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä monen organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, editoidaan. Niitä tallennetaan, lähetetään, etsitään. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Asiakirjoissa näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimattomasti laaditut tai tallennetut asiakirjat syövät sitä ja altistavat vastuuhenkilöt erilaisille riskeille.

Lue Kameleon -sivuiltamme kuinka säästämme tietotyöläisen asiakirjoihin käyttämää aikaa ja siinä samalla parannamme asiakirjojen laatua. Kameleon on helppo käyttää ja käyttöönottaa. Se on organisaation yhteinen toimitapa.

K10

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella:

1 min read

Olemme mukana kouluttamassa tiedonohjauksen ammattilaisia

TAKK ja document house

Elinkeinoelämän Keskusliitto ja Suomen Yrittäjät ovat juuri julkaisseet tiedotteen, jossa kerrotaan miksi oppilaitoksilta tarvitaan apuja yrittäjien hallintotaakkaan. Sekä miksi esimerkiksi Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK tarjoaa vuoden 2021 alusta pk-yrityksille suunnattua tiedonohjauskoulutusta osana Liiketoiminnan ammattitutkintoa.

Hallinnollinen taakka ei ole harhaa

Document Housen tehtävä on tukea ja kehittää pk-yritysten tiedonhallintaa ja madaltaa yrittäjien hallinnollista taakkaa, ja sen takia olemme myös mukana tässä liiketoiminnan ammattitutkinnon koulutuksessa.

Asiakkaamme, Telilä-konsernin toimitusjohtaja Pekka Telilä kertoo myös tiedotteessa oman näkemyksensä hallinnollisesta taakasta.

Tiedotteen voi lukea Suomen yrittäjien sivuilta, sekä Elinkeinoelämän Keskusliiton sivuilta.

Meiltä saa mielellään kysyä tästä myös lisätietoa, olemme tästä kovin innoissamme! Jopa sen verran, että valotan tässä samalla vähän mistä oikeastaan on kyse.

dokumentinhallinta standardisoituu

Kyseessä on oppisopimuskoulutus, johon voit laittaa oman yrityksen työntekijän, tai työllistää uuden. Tutkinnosta voi suorittaa myös jonkin osan, esim. juurikin Tiedonohjaussuunnitelman. Pk-yrityksen tiedonohjaussuunnitelma ei ole salatiedettä, vaan yksinkertaisesti yrityksen prosessien ja niissä tuotettavan asiakirjallisen tiedon ymmärtämistä, ohjaamista ja johtamista.

Tiedonhallinnan hankkeen onnistumiseen vaikuttaa oleellisesti se, että on kokonaiskäsitys siitä, mitä dokumentaatiota organisaatio tuottaa. Lisäksi suuntauksena on, että dokumentinhallinta standardisoituu, mikä myös helpottaa merkittävästi hankkeiden läpivientiä.

TAKK ja Marja Siniranta ovat suunnan näyttäjinä lähteneet tarjoamaan Tiedonohjauksen koulutusta osana Liiketoiminnan ammattitutkintoa. Document House on innolla tässä mukana auttamassa!

Sivuiltamme löydät Kameleonista ja tiedonhallinnasta lisää tietoa.

Valjasta asiakirjapohjassa piilevä kilpailuetu Kameleonin avulla

Näin valjastat asiakirjapohjassa piilevän kilpailuedun käyttöösi - kolme vinkkiä

Yrityksen kilpailuetu mitataan vain käytännössä. Tässä blogissa saat tietää, miksi asiakirjapohjat ovat palapelin ratkaiseva palanen rakennettaessa...

Read More
Kameleon auttaa asiantuntijoitasi suoriutumaan päivittäisestä asiakirjapohjien hallinnasta jopa 30 % tehokkaammin.

Näin Kameleon palvelee kaikkia tiimejäsi viestinnästä myyntiin ja hallintoon

Ethän jätä yrityksesi asiakirjoja tai sisältöjä yksilön tai sattuman varaan? Kameleon ohjaa yhdenmukaista toimintatapaa aina yritystasolta,...

Read More
Kameleon tuo mukanaan kestävät toimintamallit asiakirjasisältöjen hallintaan.

Millaiset toimintamallit Kameleon tuo mukanaan?

Kameleon tarjoaa yrityksellesi toimintamallit asiakirjojen hallintaan. Tiedämme, että toimivat ja kestävät tavat rakentuvat arjessa. Siksi myös...

Read More