Ethän jätä yrityksesi asiakirjoja tai sisältöjä yksilön tai sattuman varaan? Kameleon ohjaa yhdenmukaista toimintatapaa aina yritystasolta, tiimeille ja yksittäisille asiantuntijoille. Tässä blogissa kerromme, miten Kameleon auttaa eri tiimejäsi.

Kun yrityksen yhteiset toimintatavat puuttuvat, tilalle astuvat yksilöiden omat käytänteet. Pahimmassa tapauksessa käsistä karanneet käytänteet riskeeraavat yrityksen liiketoiminnan edellytyksiä, kuten tietoturvaa. Siksi muun muassa asiakirjojen hallintaan liittyvät toimintatavat ovat kriittisiä.

Yrityksen toimintatapojen ja asiakirjapohjien yhtenäistäminen tuo kilpailuetua ja kasvattaa työtehoa. Tee asiakirjojen hallintaan liittyvistä työprosessista ja työnkulusta yhdenmukaista, helppoa ja vaivatonta kaikille Kameleonin avulla. Ja kun henkilöstö vaihtuu tai kasvaa, Kameleon huolehtii siitä, että työtavat ja lopputulokset pysyvät yhtenäisinä myös näissä kasvun ja muutoksen haasteissa.

Viestintä ja markkinointi – varmista brändisi mukainen sisältö tärkeissä asiakirjapohjissa

Tuottavatko sisällöissä yhä kiertävät vanhentuneet logot, värit ja asiakirjapohjat harmaita hiuksia? Vanhentuneen tai virheellisen ilmeen tai yritystietojen leviäminen voi käydä kalliiksi brändille. Kuitenkin vanhentuneiden mallien kitkeminen käytöstä voi isossa organisaatiossa ilman automaatiota olla vaikeaa.

Korjataan asia ja katkaistaan kierre. Kameleon jakelee yhtenäiset dokumenttipohjat ja brändin mukaiset sisällöt ajantasaisina koko organisaation käyttöön. Asiakirjapohjien päivittäminen keskitetysti säästää resursseja ja vaalii brändiä.

Myyntijohto – tehosta ja seuraa myyntiä korkeatasoisilla sisällöillä

Tiedämme, että sisällöillä on moninainen tehtävä myyntityössä: sen lisäksi, että ne välittävät viestin, ne myös rakentavat mielikuvaa asiantuntijuudesta ja luotettavuudesta. Näin sisällöt raivaavat tilaa myönteiselle ostopäätökselle tai jopa ratkaisevat kaupat.

Jätä siis turhat virheet ja lukemattomat muokkauskierrokset historiaan vakioidulla sisällöillä. Kameleon auttaa myyntitiimiäsi ylläpitämään sen laatutavoitteita vastaavia myynti-, tarjous-, sopimuspohjien sisältöjä, jotta tiimillesi jää enemmän aikaa heidän ydintehtäväänsä eli asiakkaiden palvelemiseen ja häikäisemiseen.

HR & laki – varmista asiakirjojen vaatimustenmukaisuus ja tietoturvallisuus

Yrityksen erilaisia sisältöjä määrittävät moninaiset vaatimukset ja ehdot. Sisältöjen pilkunviilailu kuuluukin olennaisesti myös HR:n ja laintuntijoiden tehtäviin. Kevennä tiimisi työkuormaa varmistamalla yritystason sisäinen tietoturva ja vaatimusten noudattaminen yksilötasolla myös dokumenteissa.

Kameleonin avulla varmistat, että yrityksesi sisäinen työnohjaus ja hallinnointia tukevat corporate governance -käytännöt ja compliance-toiminnot toteutuvat ilman erillisiä ohjeistuksia ja sisäistä valvontaa. Kameleonin avulla tiimisi tekee päivitykset keskitetysti yhdestä paikasta kaikkiin tarvittaviin asiakirjoihin ja koko yrityksen laajuudelta.

IT – automatisoi asiakirjojen ylläpitotyötä

Onko teidänkin IT-tiimi jo ylibuukattu? Tietotekniset haasteet ovat arkipäivää, joten automatisoitavista töistä kannattaa ottaa hyödyt irti.

Vähennä IT-tiimien osallistumista dokumenttien sisällön päivityksiin ja sisällön jakeluun Kameleonin avulla. Sovellus luokittelee, jakelee ja hallinnoi sisältöjä pilvestä automaattisesti määritettyjen toimintatapojen mukaan.

Kaipaavatko teidänkin asiakirjanne tarkastelua ja niihin liittyvät toimintamallit yhtenäistämistä? Lue lisää Kameleonista ja varaa vartin esittely kanssamme, niin laitetaan työ alulle!

Jarkko Ollikainen

Kirjoittaja Jarkko Ollikainen

Document Housen toimitusjohtaja, liiketoiminnan kehittäjä ja yrittäjä. Säännöllisen satunnaisesti bloggaaja.