tiimi

kameleon-symbol-rgb-nega-transparent

Work like Kameleon - paras tapa tehdä asiakirjoja

Kameleon 365 nostaa tiimisi suorituskykyä ja pitää asiakirjasisältösi tehokkaasti ajan tasalla.
Palkkaa Kamelon 365 tiimisi tueksi!

   Opas: Näin tehostat työarkeasi jopa 30%   

%

ihmisistä kertoo laativansa uudelleen esityksiä, sopimuksia, tarjouksia ja muita asiakirjoja, koska virallisia sisältöjä ei löydy

%

työntekijöistä ei löydä asiakirjoja, silloin kun niitä tarvitaan, koska ne on tallennettu, nimetty tai merkitty väärin.

%

organisaation asiakirjoista ei päädy yhteiseen käyttöön, vaan jää omalle koneelle tai omaan pilvipalveluun

 

Asiantuntijatyön suurin hukka on asiakirjojen päivittäminen ja etsiminen

Pilvipalvelut ja etätyö mullistivat työn arjen, mutta arkiset toimintatapamme eivät ole pysyneet muuttuvan tietotyön vauhdissa. Huolimatta pilvipalvelujen käyttöönotosta itse asiakirjasisällöt eivät ole halutulla tasolla ja niitä säilytetään edelleen hajautettuina pilvessä, verkkolevyillä, sähköposteissa ja työpöydällä.

Asiantuntijatasolla aikaa kuluu sisältöjen päivittämiseen ja etsimiseen, sisältöjen laatu vaihtelee tekijästä riippuen ja oppiminen sekä muutos hidastuvat - työtehosta puhumattakaan. Aika usein tiedostoissa on myös sinne kuulumatonta tietoa, jolloin tietoturva vaarantuu. 

Yritystasolla ei päästä kiinni asiakirjoissa olevaan tietotaitoon, sillä yhteisten toimintatapojen puuttuessa tieto on hajallaan eri henkilöillä - ei yrityksellä. Tässä tilanteessa systemaattisesta kehittämisestä ja muutosten läpiviennistä tulee vaikeaa. 

 

Olisiko sinulla siis minulle töitä?

Hei, minä olen Kameleon 365. Autan asiantuntijoita suoriutumaan päivittäisestä asiakirjojen hallinnasta jopa 30%:ia tehokkaammin ja keskittymään vaikuttaviin sisältöihin. Olen helppo ja fiksu työkaveri, joka tuo tullessaan tehokkaat yhteiset toimintatavat.

 • Toimin asiakirjasisältöjen lähettiläänä ja pidän ne ajantasaisina 24/7  

 • Työskentelen parhaiten Office 365 ympäristössä, Word, Excel ja Powerpoint ohjelmien sisällä

 • Hallitsen järjestelmät, automaatiot ja metatiedotukset kymmenien vuosien työkokemuksella.

P.s. Haittaako vaikka en ole ihminen?

Varaa vartin esittely 

kameleon-197kuussa-1080x1920

 

 

Paras tapa tehdä asiakirjoja

- Kameleon nostaa tiimisi suorituskykyä ja pitää asiakirjasisältösi tehokkaasti ajan tasalla

Tehokkaamman ja fiksumman tietotyön arki on jo täällä. Arvokasta aikaa vapautuu, kun yhteisten työtapojen, prosessien ja asiakirjasisältöjen hallinta on automatisoitu turvatusti. Kameleon 365 antaa jokaiselle mahdollisuuden luoda brändisi mukaista, laadukasta sisältöä. Sisältölähettiläänä Kameleon 365 tuo tiimillesi tehokkaat työtavat ja huolehtii puolestasi asiakirjasisältöjen hallinnasta Mikään ei ole enää hukassa, koska Kameleonin sisäinen äly ohjaa tallennusta ja löydettävyyttä. Siksi se poistaa tehokkaasti turhaa työtä ja inhimillisiä virheitä sekä pitää huolta ajantasaisuudesta, sovituista tallennuspaikoista sekä tietoturvasta.

 

Näyttökuva 2021-12-2 kello 16.00.32

 

   Opas: Näin tehostat työarkeasi jopa 30%   

ASIANTUNTIJOILLE

Tehostan ja tuen asiantuntijatyötä laadukas sisältö edellä.

 
"Poistan turhan työn uupumusta - mahdollistan visuaalisesti ja sisällöllisesti yhtenäiset ja laadukkaat sisällöt, taitotasosta riippumatta". 

 

PROJEKTIORGANISAATIOILLE

Pidän tiimisi tehokkaana projektidokumenttien ja sopimusten pyörteissä.

 
"Tehostan projektien toteutusta -  autan pitämään monimutkaiset projektidokumentit ja sisällöt ajantasalla sekä kaikkien saatavilla."
YHDISTYKSILLLE

Pidän yhteiset asiakirjasisällöt ajan tasalla ja toimintanne turvattuna.

 
"Autan johtamaan asiakirjasisältöjä, jotta te voitte johtaa toimintaa, ihmisiä ja verkostoa - pidän yhdistyksen tärkeimmät asiakirjasisällöt helposti löydettävinä ja tietoturvallisina. "

Näin helppoa työnteko on kanssani Power Pointissa!

 • Esitys ja tarjouspohjien käyttö
 • Tiedostojen tallennus
 • Metatietojen ja automaation hyödyntäminen

Varaa vartin esittely

Kameleon - esittelyvideo (fin_subs) (1)

Yhtenäiset pohjat, yhtenäiset sisällöt, ohjatut metatiedot ja ohjattu tallennus

kameleon-symbol-rgb-nega-transparent
 HEI, PALKKAA MINUT NIIN:

Yhtenäistän tiimisi toiminnan jo kahdessa viikossa.

Olen tiimisi tehokas arjen tuki ja sulaudun saumattomasti Office365 - työympäristöön. Maksan itseni takaisin tehokkampana työarkena jo kuukaudessa.
 
 • Yhdenmukaiset, ajantasaiset ja vaikuttavat asiakirjasisällöt

  Kameleon 365 palauttaa liiketoiminnalle kriittisten asiakirjasisältöjen hallinnan ihmisiltä yrityksille. Tiimin yhteistyö ja sisältöjen laatu paranee merkittävästi, kun viimeisimmät sisällöt ovat aina saavutettavissa. Samalla niiden käyttö on helppoa eikä yllätyksiä tule vastaan. Kameleon auttaa pitämään toimintasi kannalta tärkeimmät aineistot yhtenäisinä, laadukkaina ja ajantasaisina.

  kameleon-symbol-green
   Hei, palkkaa minut niin:
  • pidän kaikki tärkeimmät asiakirjasisällöt ajantasaisina 24/7
  • Työskentelen Office 365 ympäristössä, Word, Excel ja Powerpoint ohjelmien parissa
  • Autan hyödyntämään Teamsin ja Sharepointin tehokkaampaa käyttöä
 • 30% tehokkaampaa asiantuntijatyötä

  Kameleon vähentää asiantuntijan sisältötyöhön käytettyä aikaa - ja vapauttaa aikaa itse asiantuntijatyöhön. Kameleon vähentää myös tehokkaasti tiedostojen etsimiseen, tiedon keräilyn ja virheiden korjaamisen käytettyä työaikaa. Lopputuloksena projektidokumenttien, sopimusten, myyntiaineistojen sekä muiden toiminnan kannalta kriittisten asiakirjasisältöjen laatu paranee ja yhtenäistyy.

  kameleon-symbol-green
   Hei, palkkaa minut niin:
  • poistan turhan työn uupumusta ja ketutusta
  • asiakirjasisältöjen laatu ja yhdenmukaisuus paranee välittömästi
  • saat tietää, että kaikki pitävät kanssani työskentelyä helppona ja vaivattomana
 • Tietoturvalliset ja jäljitettävät työ- ja asiakasdokumentit

  Kameleon ratkaisee useiden tallennuspaikkojen haasteet sekä asiakirjasisältöjen kopiointiin liittyvät tietoturvaongelmat. Uusien työntekijöiden ja tiimin toiminta tehostuu kun kaikki toimivat alusta alkaen oikein, yhteisillä tietotyön pelisäännöillä. Kun materiaalit ja sisällöt päivittyvät automaattisesti, vanhentunutta tietoa ei pääsee palaamaan tiedostoihin tai asiakasrajapintaan. 

  kameleon-symbol-green
   Hei, palkkaa minut niin:
  • turhien ja tilapäisten “jäte” dokumenttien määrä pienenee
  • laitan metatiedot tehokkaaseen käyttöön
  • huolehdin myös käyttöoikeuksista, käyttäjäkohtaisen tiedon tallentumisesta ja seurannasta
 • Yhtenäiset toimintatavat ilman ohjeita

  Kun ohjeistus ei toimi, tarvitaan automaatiota. Kameleon sulautuu Office365- ympäristöön ja käyttäjien ei tarvitse enää muistella ohjeistuksia tai yrittää ymmärtää viidakkomaisia kansiorakenteita. Kameleonin äly huolehtii työprosessista, asiakirjasisältöjen ajantasaisuudesta, tallennuspaikoista ja löydettävyydestä puolestasi. Näin koko työyhteisöllä on mahdollisuus toimia yhdenmukaisesti, taitotasosta riippumatta.

  kameleon-symbol-green
   Hei, palkkaa minut niin:
  • edistän työyhteisön tasa-arvoisuutta ja tuon tullessani tehokkaat yhteiset toimintatavat
  • kansiorakenteet ja ohjeistukset ovat historiaa
  • ihmettelet miksi en tullut teihin töihin jo aiemmin

 

Kameleon on töissä myös meillä!

Kai Mykkänen - Elinkeinoelämän keskusliitto
Kameleon on toiminut Elinkeinoelämän keskusliitossa jo yli viisi vuotta. Kameleon on osoittanut kykynsä monen erilaisen työkulttuurin ja -tavan yhteensovittamisessa. Ilman Kameleonia  SharePoint-pohjaisen jaettavan verkkotallennusalustan käyttöönotosta olisi tullut vaikeaa. Kameleonin avulla olemme saaneet helpotusta kaikkien työarkeen.
Kai Mykkänen
Elinkeinoelämän keskusliitto
Päivi Mikkonen - Kaisanet
On vaikea kuvitella elämää Microsoftin kanssa ilman Kameleonia, joka on muuttanut työnteon arkea merkittävästi. Kameleonille on ulkoistettu koko tietojenhallinta metatiedotuksineen ja yhteyksien hallinta M-filesiin. Kameleon on meille muuntautuva ja kätevä arjen tuki, jonka avulla niin logomuutokset, pohjat ja sisällöt päivittyvät jaettuun tietojenhallintaan.
Päivi Mikkonen
Kaisanetin tietohallintopäällikkö
Lauri Vaittinen - Turun Energia
Kameleon auttaa meitä päivittäisissä Word, Power Point ja Excel asiakirjasisältöjen hallinnassa. Kameleon on yhtenäistänyt tiimin toimintatavat ja meillä enää ei tarvitse paimentaa ihmisiä. Kameleonin käyttö ei ole vaikeaa kenellekään, ihmiset itseasiassa haluaa käyttää sitä entistä enemmän.
Lauri Vaittinen
Turku Energian tietoarkkitehti
telilän sähkötyö ELY_Logo_harmaa vantaan_energia_logo_harmaa logo-kaupan-liitto-horizontal-fi accountor
 

Neljä helppoa askelta tehokkaampiin työtapoihin

Jos tiimisi viettää työaikansa Office-ohjelmissa ja olet ottanut tai olet ottamassa Teamsin tai Sharepontin käyttöön, kutsu Kameleon tueksesi niin laitetaan teidän yhteiset tiedonhallinta- ja työprosessit kuntoon Kameleonin avulla.

1 ASKEL = KARTOITUS

Asiakirjasisältöjen ja toimintamallien yhtenäistäminen

Käydään yhdessä läpi, millaista tukea tarvitsette Kameleonilta, jotta juuri teidän tärkeimmät asiakirjasisällöt ovat löydettävissä, ajantasaisia ja tietoturvallisia.  Me kartoitamme tiimisi työtapojen yhtenäistämisen ja työn tehostamisen tarpeet.

 

2 ASKEL = AUTOMATISOINTI

Sisällönhallinta ja tallennuspolutus

Anna meille tärkeimmät asiakkaille esitettävät asiakirjasisällöt halutuista dokumenteista, logot, fontit ja toiveet tallennuspoluista ja Kameleon hoitaa loput. Kameleon luo automaatiomallit tallentamiseen ja ohjaa tiedot valittuun tallennuskohteeseen Officessa metatietojen kera.

 

3 askel = KÄYTTÖÖNOTTO

Yksinkertaisen helppo yhteistyön startti

Kun olemme hoitaneet sisältöjen perustan ja tallennuspolutuksen kuntoon, on Kameleon valmis käyttöönotettavaksi. Kun asennuspaketti on valmis, se jaetaan pilven kautta käyttäjille. Kameleon asettuu sinulle tuttuihin Office-ohjelmistoihiin ja on valmis tehokkaaseen työhön kahden viikon käyttöönottojakson jälkeen. 

 4 ASKEL = KÄYTTÖKOKEMUS

Tehokasta ja mukavaa työnteon arkea

Kameleon on tiimisi tykätyin työkaveri. Uuden opetteluun ei ole tarvetta, koska Kameleon ohjaa käyttäjää ja tallennusta automaattisesti. Myös uusien sisältöjen lisääminen onnistuu jälkikäteen helposti. Kameleon maksaa itsensä takaisin arvokkaina työtunteina jo ensimmäisen kuukauden aikana.

 

 

Kameleon 365

Yhtenäiset asiakirjasisällöt

99 € / kk

2-20 käyttäjää, 5 tärkeintä asiakirjaa

Vie Kameleonin avulla tärkeimmät dokumenttisi ja asiakirjasisältöpohjat suoraan Office-ohjelmiin.

Yhtenäiset ja ajantasaiset master tiedostot tiimillesi
Tietoturvallinen, yritysilmeen mukaan määritetty asiakirjarakenne
Raportointi ja analytiikka

 

Käyttöönottomaksu 1500 €
Lisäkäyttäjät / lisäsisällöt 3 € / kk

Kameleon 365 Smart

Älykäs tallennus

197 € /kk

2-20 käyttäjää, 5 tärkeintä asiakirjaa

Automatisoi Kameleonin avulla asiakirjakohtaisesti määritetty ohjattu tallennus haluttuun Sharepoint- tai Teams-työtilaan


Metatiedoitus ja tallennusautomaatiot
Yhtenäiset ja ajantasaiset master tiedostot tiimillesi
Tietoturvallinen, yritysilmeen mukaan määritetty asiakirjarakenne
Raportointi ja analytiikka
 
Käyttöönottomaksu 3000 €
Lisäkäyttäjät / lisäsisällöt 5 € / kk
OPTIOT

Täydennä lisäominaisuuksilla

alk. 3€ / kk

Kamelon mukautuu organisaatiosi tarpeisiin ja voit täydenpää palvelupakettia seuraavilla omainaisuuksilla 

Lisäsisällöt 3-5 € /kk
Lisäkäyttäjät 3-5 € /kk
Metatietojen tuonti ulkoisesta järjestelmästä
VismaSign allekirjoitus
 
 
 
LATAA ILMAINEN OPAS

Näin johdat asiantuntijasi ulos turhan työn kierteestä

Tarttumalla näihin vinkkeihimme, voit lisätä tiimisi tehokkuutta jopa 30 %!

   Opas: Näin tehostat työarkeasi jopa 30%   

 

VARAA 15 min esittely – saat tietää paljonko teillä on työtä Kameleonille.

Kameleon hoitaa jopa 30% asiantuntijan turhasta työstä. Varaamalla vartin kanssamme saat tietää paljonko Kameleon voi tuoda iloa ja työtehoa tiimiillesi!  Kartoitamme potentiaalinne yhtenäisempään ja tehokkampaan asintuntijatyöhön neljällä eri osa-alueella. 

 1. tiimi ja työtavat
 2. vaikuttavat asiakirjasisällöt ja laatu
 3. tietoturva, löydettävyys ja tallennus
 4. kuinka voit kasvattaa 30% työtehokkuutta

 

Varaa vartin esittely

kameleon-logo-vertical-rgb-transparent-green
 

Aikaa merkitykselliselle tietotyölle ja yhdessä onnistumiselle.

Pienillä työtapojen muutoksilla saadaan aikaan suuri muutos niin työtehossa, kannattavuudessa, tietoturvallisuudessa kuin arvokkaan tietopääoman hallinnassa. Kameleon kehittyi ja kasvoi yhdessä asiakkaidemme kanssa ratkaisemaan kaikille tuttuja työarjen haasteita ja vapauttamaan arvokasta aikaa parempaan työn laatuun. Kameleon tuo organisaation ja ihmisten potentiaalin yhteiseen käyttöön ja siksi se on tärkeä osa myös meidän tiimiämme.

Jarkko Ollikainen, Document Housen toimitusjohtaja

Soita jos haluat kuulla lisää 0207 888 200

avatar_jarkko