2 minuuttia

Millaiset toimintamallit Kameleon 365 tuo mukanaan?

Kirjoittaja Jarkko Ollikainen on 29. maaliskuuta 2022 klo 8.43.18

Kameleon 365 tarjoaa yrityksellesi toimintamallit asiakirjojen hallintaan. Tiedämme, että toimivat ja kestävät tavat rakentuvat arjessa. Siksi myös Kameleon 365:n tarjoamat toimintamallit luodaan arjessa, Kameleonin ympärivuorokautisella avustuksella.

Uupuuko teiltäkin asiakirjasisältöjen hallinnan yhteiset toimintamallit? Yhteisten sovittujen käytänteiden puute näkyy arjessa kolmella tavalla:

  1. Asiakirjojen sisällöt eivät ole yhtenäisiä. Yhtenäinen visuaalinen ilme puuttuu, ylä- ja alatunnisteiden sisällöt vaihtelevat. Kyse on myös yrityksen brändinhallinnasta, kun asiakirjat eivät muistuta toisiaan.
  2. Asiakirjoja on vaikea löytää. Kun tallennuspaikat vaihtelevat pilvestä yrityksen verkkolevyyn ja oman koneen työpöytään, asiakirjoja on toisen liki mahdotonta löytää.
  3. Asiakirjojen tietoturva arveluttaa. Kopioidessa olemassa olevia asiakirjoja uusien tiedostojen pohjaksi tiedoston metatietolista kasvaa. Tämä lista kätkee sisäänsä paljon enemmän tietoa, kuin mitä tiedoston pinnalta voimme nähdä, tai mitä tietoa oikeasti haluaisimme eteenpäin välittää.

Asiakirjoihin liittyvät ongelmat eivät siis ole vain epämukavuustekijöitä, vaan tuottavuus- ja tietoturvahaasteita. Kun koko yritys toimii yhdenmukaisesti asiakirjojen kanssa, toiminnan kannattavuus ja sisältöjen tietoturva paranevat kohisten – ja myös hermot säästyvät.

Miten toimintamallit saadaan varmasti käyttöön?

Kameleon 365 on kehitetty, jotta käytössäsi olisivat aina ajantasaiset ja yhtenäiset asiakirjat. Asiakirjat, joiden metatiedot ovat kunnossa ja jotka ovat vaivattomasti löydettävissäsi. Kameleon 365 ja sen tarjoamat toimintamallit räätälöidään aina yrityksellesi sopivaksi.

Toimintamallien uudistaminen lähtee siitä, että määrittelemme kanssasi yrityksesi asiakirjojen hallintaan liittyvät haasteet ja tarpeet. Käymme läpi kaikki tarvittavat tiedot, jotka vaikuttavat asiakirjojen käyttöön: tärkeimmät asiakirjat, asiakirjojen käyttäjät, toimipisteet, osoitteet...

 

Työelämä ei kaipaa enempää manuaaleja, se kaipaa toimintaa.
Siksi myös Kameleon 365 -toimintamallit luodaan arjessa.

 

Aloituspalaverin pohjalta luomme yrityksesi graafisen ilmeen mukaiset ja tarvittavilla metatiedoilla varustetut asiakirjapohjat, joille rakennamme selkeät tallennusautomaatiot. Käymme kokonaisuuden kanssasi läpi ennen kuin lähetämme Kameleon 365 -asennuspaketin työntekijöillesi.

Työelämä ei kaipaa enempää manuaaleja, se kaipaa toimintaa. Siksi myös Kameleon 365:n toimintamallit luodaan arjessa. Kun Kameleon on valmis käytettäväksi, opastamme koko yrityksenne palvelun pariin. Koska tärkein oppiminen tapahtuu arjessa, Kameleon 365 on lopulta käyttäjänsä paras opastaja – se ohjeistaa käyttäjäänsä toimimaan vaihe vaiheelta yhteisten toimintamallien mukaan.

Kameleon 365 on paras tapa tehdä asiakirjoja. Lue lisää täältä ja varaa vartin esittely heti!

Work like Kameleon!

Jarkko Ollikainen

Kirjoittaja Jarkko Ollikainen

Document Housen toimitusjohtaja, liiketoiminnan kehittäjä ja yrittäjä. Säännöllisen satunnaisesti bloggaaja.