Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä monen organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, editoidaan. Niitä tallennetaan, lähetetään, etsitään. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Asiakirjoissa näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimattomasti laaditut tai tallennetut asiakirjat syövät sitä ja altistavat vastuuhenkilöt erilaisille riskeille.

Lue Kameleon -sivuiltamme kuinka säästämme tietotyöläisen asiakirjoihin käyttämää aikaa ja siinä samalla parannamme asiakirjojen laatua. Kameleon on helppo käyttää ja käyttöönottaa. Se on organisaation yhteinen toimitapa.

K10

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella:

1 min read

Millaiset toimintamallit Kameleon tuo mukanaan?

Kameleon tuo mukanaan kestävät toimintamallit asiakirjasisältöjen hallintaan.

Kameleon tarjoaa yrityksellesi toimintamallit asiakirjojen hallintaan. Tiedämme, että toimivat ja kestävät tavat rakentuvat arjessa. Siksi myös Kameleonin tarjoamat toimintamallit luodaan arjessa, Kameleonin ympärivuorokautisella avustuksella.

Uupuuko teiltäkin asiakirjasisältöjen hallinnan yhteiset toimintamallit? Yhteisten sovittujen käytänteiden puute näkyy arjessa kolmella tavalla:

  1. Asiakirjojen sisällöt eivät ole yhtenäisiä. Yhtenäinen visuaalinen ilme puuttuu, ylä- ja alatunnisteiden sisällöt vaihtelevat. Kyse on myös yrityksen brändinhallinnasta, kun asiakirjat eivät muistuta toisiaan.
  2. Asiakirjoja on vaikea löytää. Kun tallennuspaikat vaihtelevat pilvestä yrityksen verkkolevyyn ja oman koneen työpöytään, asiakirjoja on toisen liki mahdotonta löytää.
  3. Asiakirjojen tietoturva arveluttaa. Kopioidessa olemassa olevia asiakirjoja uusien tiedostojen pohjaksi tiedoston metatietolista kasvaa. Tämä lista kätkee sisäänsä paljon enemmän tietoa, kuin mitä tiedoston pinnalta voimme nähdä, tai mitä tietoa oikeasti haluaisimme eteenpäin välittää.

Asiakirjoihin liittyvät ongelmat eivät siis ole vain epämukavuustekijöitä, vaan tuottavuus- ja tietoturvahaasteita. Kun koko yritys toimii yhdenmukaisesti asiakirjojen kanssa, toiminnan kannattavuus ja sisältöjen tietoturva paranevat kohisten – ja myös hermot säästyvät.

Miten toimintamallit saadaan varmasti käyttöön?

Kameleon on kehitetty, jotta käytössäsi olisivat aina ajantasaiset ja yhtenäiset asiakirjat. Asiakirjat, joiden metatiedot ovat kunnossa ja jotka ovat vaivattomasti löydettävissäsi. Kameleon ja sen tarjoamat toimintamallit räätälöidään aina yrityksellesi sopivaksi.

Toimintamallien uudistaminen lähtee siitä, että määrittelemme kanssasi yrityksesi asiakirjojen hallintaan liittyvät haasteet ja tarpeet. Käymme läpi kaikki tarvittavat tiedot, jotka vaikuttavat asiakirjojen käyttöön, kuten tärkeimmät asiakirjat, asiakirjojen käyttäjät, toimipisteet ja osoitteet.

Työelämä ei kaipaa enempää manuaaleja, se kaipaa toimintaa.
Siksi myös Kameleonin toimintamallit luodaan arjessa.

Aloituspalaverin pohjalta luomme yrityksesi graafisen ilmeen mukaiset ja tarvittavilla metatiedoilla varustetut asiakirjapohjat, joille rakennamme selkeät tallennusautomaatiot. Käymme kokonaisuuden kanssasi läpi ennen kuin lähetämme Kameleonin asennuspaketin työntekijöillesi.

Työelämä ei kaipaa enempää manuaaleja, se kaipaa toimintaa. Siksi myös Kameleonin toimintamallit luodaan arjessa. Kun Kameleon on valmis käytettäväksi, opastamme koko yrityksenne palvelun pariin. Koska tärkein oppiminen tapahtuu arjessa, Kameleon on lopulta käyttäjänsä paras opastaja – se ohjeistaa käyttäjäänsä toimimaan vaihe vaiheelta yhteisten toimintamallien mukaan.

 Millaista hyötyä Kameleon toisi teidän yrityksellenne? Lue lisää, miksi Kameleon on paras tapa tehdä asiakirjoja.

Valjasta asiakirjapohjassa piilevä kilpailuetu Kameleonin avulla

1 min read

Näin valjastat asiakirjapohjassa piilevän kilpailuedun käyttöösi - kolme vinkkiä

Yrityksen kilpailuetu mitataan vain käytännössä. Tässä blogissa saat tietää, miksi asiakirjapohjat ovat palapelin ratkaiseva palanen rakennettaessa...

Read More
Kameleon auttaa asiantuntijoitasi suoriutumaan päivittäisestä asiakirjapohjien hallinnasta jopa 30 % tehokkaammin.

1 min read

Näin Kameleon palvelee kaikkia tiimejäsi viestinnästä myyntiin ja hallintoon

Ethän jätä yrityksesi asiakirjoja tai sisältöjä yksilön tai sattuman varaan? Kameleon ohjaa yhdenmukaista toimintatapaa aina yritystasolta,...

Read More
Kameleon tuo mukanaan kestävät toimintamallit asiakirjasisältöjen hallintaan.

1 min read

Millaiset toimintamallit Kameleon tuo mukanaan?

Kameleon tarjoaa yrityksellesi toimintamallit asiakirjojen hallintaan. Tiedämme, että toimivat ja kestävät tavat rakentuvat arjessa. Siksi myös...

Read More