2 minuuttia

Lisäarvoa prosessien digitalisoinnista

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 25. helmikuuta 2016 klo 10.08.52

  

 

Nykyään kaikenkokoiset yritykset ovat uusien haasteiden edessä tulostin- ja kopiokonekantansa suhteen, ja nämä haasteet ylittävät tavallisen kustannustenhallinnan rajat. Tehokkaimmat tulostuksenhallinnan ratkaisut ovat siirtyneet laitteistokeskeisen ajattelun ulkopuolelle ja niissä keskitytään liiketoimintaprosessien ja tiedonkulun parantamiseen koko organisaation toiminnan tehostamiseksi.

Aiheet: dokumenttien digitalisointi prosessien kehittäminen digitalisaatio Tulostuksenhallinta prosessien digitalisointi työnkulut
2 minuuttia

Toimittajasta kumppaniksi

Kirjoittaja Kaj Seeste pvm 8. huhtikuuta 2015 klo 11.40.09

 

Englanninkielisessä kirjallisuudessa toimittajien johtamisesta ja kehittämisestä käytetään termiä managing vendors. Esimerkiksi artikkelista nimeltä Building Deep Supplier Relationships (J. Liker & T. Y. Choi, 2004) löytyy hyviä vinkkejä toimittajasuhteiden kehittämiseen.

 

Sinun ja minun onneksi nämä asiat ovat valmiiksi palastelleet myös suomalaiset Kari Iloranta ja Hanna Pajunen-Muhonen teoksessaan Hankintojen johtaminen. Suosittelen tutustumaan näihin yllämainittuihin lähteisiin, mutta tässä jo iloksenne vinkkejä toimittajasuhteiden kehittämiseen.

 

Aiheet: toimittajien hallinta prosessien kehittäminen palveluntuottajat Blogi