Skip to the main content.

kameleon-symbol

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

Anna asiakirjoille tuore ilme ja luokittelutiedot

 

Valjasta hajadokumentaatio parilla klikkauksella

 

Kameleon Template Infuse yhdistää brändisi voiman dokumentteihisi, tehostaa elinkaarenhallintaa ja säästää aikaa automatisoimalla Office -asiakirjojen työnkulut. Tukee myös Google Docs -tiedostoja (.docx-muodossa).

Template infuse 3

 

Ratkaise hajadokumentaation haasteet!

Löydä tiedot ja hallitse asiakirjojen elinkaarta

 

Metatietojen ja automaation avulla löydät tarvitsemasi tiedot nopeasti ja hallitset dokumenttien käsittelyä alusta loppuun saakka.  

Yhdenmukaista asiakirjat virallisella ilmeellä

 

Varmista brändin yhtenäisyys ja ammattimainen vaikutelma käyttämällä aina ajantasaisia mallipohjia ja yritysilmeen mukaisia elementtejä.

Säästä asiakirjojen asetteluun kuluvaa aikaa

 

Automatisoi toistuvat tehtävät ja keskity olennaiseen, eli sisällön luomiseen. Template Infuse hoitaa muotoilun puolestasi

Katso Demo - Näin tehostat  dokumentinhallintaa minuuteissa

Demossa tuomme Co-Pilotilla tehtyyn Word-dokumentiin organisaation virallisen ilmeen, haetaan metatietoja ulkoisesta lähteestä ja nimetään tiedosto metatietoja hyödyntäen. Lopuksi tallennamme asiakirjan automaattisesti SharePoint-kirjastoon kaikki metatiedot mukanaan. Sama onnistuu myös Google Docs -tiedostoille (.docx-muodossa).

Katso videokirjastosta muita esimerkkejä, kuinka Kameleon toimii käytännössä

testimonial-placeholder
Asiantuntijoidemme aikaa säästyy, kun kaikkea ei aina tarvitse luoda alusta asti uudestaan. Dokumenttien sisällöt, ilme ja tekninen toteutus ovat myös entistä laadukkaampia. Koska järjestelmä on kätevä käyttää, saamme nyt viimeisimmät muutokset aina ketterästi koko henkilöstön käyttöön
Kaupan Liitto

Katso myös muut ratkaisut!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan teidän tilanteesta! Kerromme miten Kameleon tuo valoa arkeen.