Document House investoi miljoona euroa Kameleon 365 -tuotteeseensa Business Finlandin tukemana. Rahoitus kiihdyttää yhtiön kärkituotteen tuotekehitystä merkittävästi.

Kameleon 365 on Office-työympäristöön integroituva ohjelmisto, joka auttaa pitämään tiimisi ja asiakkaasi aina ajan tasalla. Tutkimusten mukaan jopa 83% ihmisistä kertoo laativansa uudelleen esityksiä, sopimuksia, tarjouksia ja muita asiakirjoja, koska virallisia sisältöjä ei löydy. Kameleon 365:n ansiosta asiakirjasisältöjen hallinta on tehokasta ja jopa 30% asiantuntijoiden arvokkaasta työajasta vapautuu mielekkäämpiin tehtäviin.

MERKITTÄVÄ KEHITYSLOIKKA KAMELEON 365 -KÄRKITUOTTEELLA

Business Finland on myöntänyt Document Houselle merkittävän rahoituksen, jonka avulla yhtiö investoi yhteensä miljoona euroa Kameleon 365 -tuotteeseensa. Rahoitus kiihdyttää yhtiön kärkituotteen tuotekehitystä merkittävästi:

– Investoinnin avulla nopeutamme merkittävästi tuotekehitystyötämme ja jalostamme Kameleon 365 -ohjelmiston täysiveriseksi seuraavan sukupolven SaaS-ratkaisuksi. Näin pystymme täyttämään asiakkaidemme odotukset entistä kattavammin niin Suomessa kuin tulevaisuudessa myös kansainvälisesti, kertoo Document Housen talousjohtaja Jarno Rantanen.

TYÖLLISTÄMME KOTIMAASSA JA TAVOITTELEMME KANSAINVÄLISTYMISTÄ

Koronapandemia muutti teknologia-alan markkinatilannetta aiheuttamalla digitalisaation hyökyaallon. Tuotekehityshankkeella Kameleon 365:n varmistetaan täyttävän vaativat tarpeet pitkälle tulevaisuuteen:

- Vahvistamme tuotekehitystiimiämme ja organisaatiotamme. Olemme jo palkanneet elokuussa 2021 aloittaneen, erittäin kokeneen ohjelmistokehittäjän Kameleon 365 teknologiajohtajaksemme (CTO). Nyt etsimme vielä lisää kehittäjiä sekä jatkossa myös myyjiä. Lisäksi tulemme ostamaan merkittävän määrän ostopalveluita kumppaneiltamme pääasiassa kotimaassa. Viemme tämän tuotekehityshankekokonaisuuden päätökseen vuoden 2022 loppuun mennessä. Sen jälkeen tavoittelemme kansainvälistymistä ja jatkamme iteratiivista kehittämistä, jatkaa Jarno Rantanen.

SAUMATON INTEGROITU KOKONAISUUS, JOKA VAPAUTTAA ORGANISAATION POTENTIAALIN

Seuraavan sukupolven Kameleon 365 SaaS-ohjelmistoa voidaan käyttää niin selaimessa, Teamsissa kuin mobiililaitteessa. Työasemaohjelmisto ja SaaS-ratkaisu integroituvat saumattomaksi käyttäjäkokemukseksi:

– Tuleva SaaS-ratkaisu tuo parhaat sisällöt suoraan käyttäjän ulottuville laiteriippumattomasti sekä automatisoi älykkään tallennuksen. Lisäksi tuotekehitystä tehdään paljon "konepellin alla", joka mahdollistaa tehokkaamman ja älykkäämmän toiminnan sekä nopeamman käyttöönoton, päättää Jarno Rantanen.

Me varmistamme, että organisaatiosi tärkeimmät asiakirjat ovat sisällöllisesti yhtenäiset, tietoturvalliset sekä ohjatusti tallessa ja löydettävissä.

Lue lisää Kameleonista tai ota yhteyttä.
Seuraa meitä LinkedInissä, Twitterissä ja Facebookissa.
Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae!

Jarno Rantanen

Kirjoittaja Jarno Rantanen

Document Housen talousjohtaja