Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä monen organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, editoidaan. Niitä tallennetaan, lähetetään, etsitään. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Asiakirjoissa näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimattomasti laaditut tai tallennetut asiakirjat syövät sitä ja altistavat vastuuhenkilöt erilaisille riskeille.

Lue Kameleon -sivuiltamme kuinka säästät työntekijöiden asiakirjoihin käyttämää aikaa ja helpotat heidän arkea. Kameleon on helppo käyttää ja käyttöönottaa. Se on organisaation yhteinen toimitapa.

Kameleonautomaatio2-1

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella:

 

1 min read

Liiketoiminnan ammattitutkinnolla tiedonohjauksen ammattilaiseksi

Liiketoiminnan ammattitutkinnolla tiedonohjauksen ammattilaiseksi

Olemme tänäkin vuonna mukana mentorina TAKKin ammattitutkintoon tähtäävässä koulutuksessa.

Tämän tutkinnon suosio on kasvussa, eikä se ole mikään ihme. Tiedon määrä on pitkään ollut rajussa kasvussa, eikä loppua vauhdille ole näkyvissä. Jokainen organisaatio joutuu miettimään, missä omissa prosesseissa liikutellaan eniten dokumentaatiota ja miten kaiken tuon dokumentaation saa kulkemaan (myös sisällöllisesti) oikeita reittejä ja että kaikki tieto päätyy sinne, minne sen kuuluukin päätyä; löydettäväksi, hyödynnettäväksi ja arkistoitavaksi.

Me olemme auttaneet omia asiakkaitamme jo vuosien ajan tekemään tiedonohjaussuunnitelmia, joilla tieto saadaan johdettavaksi. Meidän arjessamme otamme toki enemmän huomioon myös käsiteltävän dokumentaation sisällön ja brändin (Kameleonin ansiosta), mutta itse tiedon ohjaukseen tuomme oman osaamisemme niin metatietojen, kuin älykkäiden tallennuspolkujen osalta.

Tampereen aikuiskoulutuskeskus (TAKK) on jo pitkään kouluttanut ammattilaisia eri osa-alueille, joten meille tämä on kunnia saada olla mukana arvostetun tahon kanssa luomassa uusia ammattilaisia.

TAKKin Marja Siniranta, joka on sydämenä tämän koulutuksen takana ja toimii myös pääkouluttajana, kertoi miksi juuri Document House on valittu mukaan mentoroimaan tässä koulutuksessa;

Yhteistyö oli heti mutkatonta, ideointi eteenpäin vievää ja samankaltainen ajattelu asiakirjahallinnosta vahvisti yhteistyökuviota. TAKKissa on opetettu kautta aikojen toimisto-ohjelmia ja teidän Kameleon ratkaisun näin hyvänä lisänä opetukseen.

Jaettakoon vielä muutama ylistyksen sana, joita Marja kertoi. Oma supersankarimme Timo Mettala, joka on mukana yhtenä mentorina, saa nimittäin myös ison kiitoksen;

Arvostan suuresti Timon ammattitaitoa sekä tiedonhallinnan osalta mutta myös opetuksen osalta: opiskelijoiden on helppo kommunikoida hänen kanssaan. Mielestäni yhteistyö yritysten kanssa on koulutusten yhteydessä erittäin tärkeää. Sitä kautta saadaan konkreettisia, ajankohtaisia ja aitoja toimintaesimerkkejä opiskelijoille.

Koulutuksesta kannattaa lukea lisää TAKK:n sivuilta ja kannattaa myös pohtia, olisiko teidän organisaatiostanne hyvä ilmoittaa mukaan yksi tai kaksi henkilöä? Tiedonohjauksen ammattilaiset tulevat olemaan kullan arvoisia tässä tiedon myllertämässä maailmassa!

Esittelyssä Document Housen avainasiakaspäälliköt Joni ja Sanna

Esittelyssä Document Housen avainasiakaspäälliköt Joni ja Sanna

Uusi vuosi ja uudet työkaverit! Saimme vuoden alusta Document Housen tiimiin uuden avainasiakkuuspäällikön, Sanna Westerbergin. Sanna liittyi...

Read More
Puustelli Group Oy ottaa käyttöön Kameleonin

Puustelli Group Oy ottaa käyttöön Kameleonin

Puustelli ottaa käyttöön Kameleonin, joka tuo arkeen helppoutta ja selkeät toimintamallit asiakirjojen hallintaan Puustelli on Suomen suositelluin...

Read More
Document House Oy:n tilinpäätöstiedote 2022

Document House Oy:n tilinpäätöstiedote 2022

Tilikauden 2022 aikana Document House toimi kannattavasti ja säilytti toiseksi korkeimman AA luottoluokituksen. Yhtiö teki miljoonainvestoinnin...

Read More