Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä monen organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, editoidaan. Niitä tallennetaan, lähetetään, etsitään. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Asiakirjoissa näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimattomasti laaditut tai tallennetut asiakirjat syövät sitä ja altistavat vastuuhenkilöt erilaisille riskeille.

Lue Kameleon -sivuiltamme kuinka säästät työntekijöiden asiakirjoihin käyttämää aikaa ja helpotat heidän arkea. Kameleon on helppo käyttää ja käyttöönottaa. Se on organisaation yhteinen toimitapa.

Kameleonautomaatio2-1

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella:

 

1 min read

Document House investoi miljoona euroa Kameleon-tuotteeseensa Business Finlandin tukemana

Document House investoi miljoona euroa Kameleon-tuotteeseensa Business Finlandin tukemana

Document House investoi miljoona euroa Kameleon-tuotteeseensa Business Finlandin tukemana. Rahoitus kiihdyttää yhtiön kärkituotteen tuotekehitystä merkittävästi.

Kameleon on Office-työympäristöön integroituva ohjelmisto, joka auttaa pitämään tiimin ja asiakkaan aina ajan tasalla. Tutkimusten mukaan jopa 83 % ihmisistä kertoo laativansa uudelleen esityksiä, sopimuksia, tarjouksia ja muita asiakirjoja, koska virallisia sisältöjä ei löydy. Kameleonin ansiosta asiakirjasisältöjen hallinta on tehokasta ja jopa 30 % asiantuntijoiden arvokkaasta työajasta vapautuu mielekkäämpiin tehtäviin.

MERKITTÄVÄ KEHITYSLOIKKA KAMELEON-KÄRKITUOTTEELLA

Business Finland on myöntänyt Document Houselle merkittävän rahoituksen, jonka avulla yhtiö investoi yhteensä miljoona euroa Kameleon-tuotteeseensa. Rahoitus kiihdyttää yhtiön kärkituotteen tuotekehitystä merkittävästi:

– Investoinnin avulla nopeutamme merkittävästi tuotekehitystyötämme ja jalostamme Kameleon-ohjelmiston täysiveriseksi seuraavan sukupolven SaaS-ratkaisuksi. Näin pystymme täyttämään asiakkaidemme odotukset entistä kattavammin niin Suomessa kuin tulevaisuudessa myös kansainvälisesti, kertoo Document Housen talousjohtaja Jarno Rantanen.

TYÖLLISTÄMME KOTIMAASSA JA TAVOITTELEMME KANSAINVÄLISTYMISTÄ

Koronapandemia muutti teknologia-alan markkinatilannetta aiheuttamalla digitalisaation hyökyaallon. Tuotekehityshankkeella Kameleonon varmistetaan täyttävän vaativat tarpeet pitkälle tulevaisuuteen:

– Vahvistamme tuotekehitystiimiämme ja organisaatiotamme. Olemme jo palkanneet elokuussa 2021 aloittaneen, erittäin kokeneen ohjelmistokehittäjän teknologiajohtajaksemme (CTO). Nyt etsimme vielä lisää kehittäjiä sekä jatkossa myös myyjiä. Lisäksi tulemme ostamaan merkittävän määrän ostopalveluita kumppaneiltamme pääasiassa kotimaassa. Viemme tämän tuotekehityshankekokonaisuuden päätökseen vuoden 2022 loppuun mennessä. Sen jälkeen tavoittelemme kansainvälistymistä ja jatkamme iteratiivista kehittämistä, jatkaa Rantanen.

SAUMATON INTEGROITU KOKONAISUUS, JOKA VAPAUTTAA ORGANISAATION POTENTIAALIN

Seuraavan sukupolven SaaS-ohjelmistoa voidaan käyttää niin selaimessa, Teamsissa kuin mobiililaitteessa. Työasemaohjelmisto ja SaaS-ratkaisu integroituvat saumattomaksi käyttäjäkokemukseksi:

– Tuleva SaaS-ratkaisu tuo parhaat sisällöt suoraan käyttäjän ulottuville laiteriippumattomasti sekä automatisoi älykkään tallennuksen. Lisäksi tuotekehitystä tehdään paljon "konepellin alla", joka mahdollistaa tehokkaamman ja älykkäämmän toiminnan sekä nopeamman käyttöönoton, päättää Rantanen.

Kiinnostuitko Kameleonista? Lue lisää Kameleonin hyödyistä! 

Esittelyssä Document Housen avainasiakaspäälliköt Joni ja Sanna

Esittelyssä Document Housen avainasiakaspäälliköt Joni ja Sanna

Uusi vuosi ja uudet työkaverit! Saimme vuoden alusta Document Housen tiimiin uuden avainasiakkuuspäällikön, Sanna Westerbergin. Sanna liittyi...

Read More
Puustelli Group Oy ottaa käyttöön Kameleonin

Puustelli Group Oy ottaa käyttöön Kameleonin

Puustelli ottaa käyttöön Kameleonin, joka tuo arkeen helppoutta ja selkeät toimintamallit asiakirjojen hallintaan Puustelli on Suomen suositelluin...

Read More
Document House Oy:n tilinpäätöstiedote 2022

Document House Oy:n tilinpäätöstiedote 2022

Tilikauden 2022 aikana Document House toimi kannattavasti ja säilytti toiseksi korkeimman AA luottoluokituksen. Yhtiö teki miljoonainvestoinnin...

Read More