Skip to the main content.

kameleon-symbol

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

1 min read

Document House investoi miljoona euroa Kameleon-tuotteeseensa Business Finlandin tukemana

Document House investoi miljoona euroa Kameleon-tuotteeseensa Business Finlandin tukemana

Document House investoi miljoona euroa Kameleon-tuotteeseensa Business Finlandin tukemana. Rahoitus kiihdyttää yhtiön kärkituotteen tuotekehitystä merkittävästi.

Kameleon on Office-työympäristöön integroituva ohjelmisto, joka auttaa pitämään tiimin ja asiakkaan aina ajan tasalla. Tutkimusten mukaan jopa 83 % ihmisistä kertoo laativansa uudelleen esityksiä, sopimuksia, tarjouksia ja muita asiakirjoja, koska virallisia sisältöjä ei löydy. Kameleonin ansiosta asiakirjasisältöjen hallinta on tehokasta ja jopa 30 % asiantuntijoiden arvokkaasta työajasta vapautuu mielekkäämpiin tehtäviin.

MERKITTÄVÄ KEHITYSLOIKKA KAMELEON-KÄRKITUOTTEELLA

Business Finland on myöntänyt Document Houselle merkittävän rahoituksen, jonka avulla yhtiö investoi yhteensä miljoona euroa Kameleon-tuotteeseensa. Rahoitus kiihdyttää yhtiön kärkituotteen tuotekehitystä merkittävästi:

– Investoinnin avulla nopeutamme merkittävästi tuotekehitystyötämme ja jalostamme Kameleon-ohjelmiston täysiveriseksi seuraavan sukupolven SaaS-ratkaisuksi. Näin pystymme täyttämään asiakkaidemme odotukset entistä kattavammin niin Suomessa kuin tulevaisuudessa myös kansainvälisesti, kertoo Document Housen talousjohtaja Jarno Rantanen.

TYÖLLISTÄMME KOTIMAASSA JA TAVOITTELEMME KANSAINVÄLISTYMISTÄ

Koronapandemia muutti teknologia-alan markkinatilannetta aiheuttamalla digitalisaation hyökyaallon. Tuotekehityshankkeella Kameleonon varmistetaan täyttävän vaativat tarpeet pitkälle tulevaisuuteen:

– Vahvistamme tuotekehitystiimiämme ja organisaatiotamme. Olemme jo palkanneet elokuussa 2021 aloittaneen, erittäin kokeneen ohjelmistokehittäjän teknologiajohtajaksemme (CTO). Nyt etsimme vielä lisää kehittäjiä sekä jatkossa myös myyjiä. Lisäksi tulemme ostamaan merkittävän määrän ostopalveluita kumppaneiltamme pääasiassa kotimaassa. Viemme tämän tuotekehityshankekokonaisuuden päätökseen vuoden 2022 loppuun mennessä. Sen jälkeen tavoittelemme kansainvälistymistä ja jatkamme iteratiivista kehittämistä, jatkaa Rantanen.

SAUMATON INTEGROITU KOKONAISUUS, JOKA VAPAUTTAA ORGANISAATION POTENTIAALIN

Seuraavan sukupolven SaaS-ohjelmistoa voidaan käyttää niin selaimessa, Teamsissa kuin mobiililaitteessa. Työasemaohjelmisto ja SaaS-ratkaisu integroituvat saumattomaksi käyttäjäkokemukseksi:

– Tuleva SaaS-ratkaisu tuo parhaat sisällöt suoraan käyttäjän ulottuville laiteriippumattomasti sekä automatisoi älykkään tallennuksen. Lisäksi tuotekehitystä tehdään paljon "konepellin alla", joka mahdollistaa tehokkaamman ja älykkäämmän toiminnan sekä nopeamman käyttöönoton, päättää Rantanen.

Kiinnostuitko Kameleonista? Lue lisää Kameleonin hyödyistä! 

Liiketoiminnan ammattitutkinnolla tiedonohjauksen ammattilaiseksi

Liiketoiminnan ammattitutkinnolla tiedonohjauksen ammattilaiseksi

Olemme tänäkin vuonna mukana mentorina TAKKin ammattitutkintoon tähtäävässä koulutuksessa.

Read More
Kameleon auttaa Tampereen Teatterin kulisseissa

Kameleon auttaa Tampereen Teatterin kulisseissa

Tampereen Teatteri valokeilassa - Kameleon kulisseissa Tampereen Teatterissa teatterinäytökset ovat tietysti pääroolissa, mutta teatterin maailma on...

Read More
Document House Oy:n tilinpäätöstiedote 2022

Document House Oy:n tilinpäätöstiedote 2022

Tilikauden 2022 aikana Document House toimi kannattavasti ja säilytti toiseksi korkeimman AA luottoluokituksen. Yhtiö teki miljoonainvestoinnin...

Read More