Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä monen organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, editoidaan. Niitä tallennetaan, lähetetään, etsitään. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Asiakirjoissa näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimattomasti laaditut tai tallennetut asiakirjat syövät sitä ja altistavat vastuuhenkilöt erilaisille riskeille.

Lue Kameleon -sivuiltamme kuinka säästämme tietotyöläisen asiakirjoihin käyttämää aikaa ja siinä samalla parannamme asiakirjojen laatua. Kameleon on helppo käyttää ja käyttöönottaa. Se on organisaation yhteinen toimitapa.

K10

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella:

Kameleon SaaS
hinnasto

Valitse teille soveltuva kokonaisuus

Basic Premium Unlimited
Hinnoittelu perusmaksu / kk
199
+ 2,5€ käyttäjä / kk
perusmaksu / kk
497
+2,5€ käyttäjä / kk
perusmaksu / kk
1990
Rajattomasti käyttäjiä
Yhteinen toimitapa
Käyttäjät ja yhteisöt
Määritetään käyttäjät, yhteisön rakenne ja toimipisteet. Kameleon käyttää näitä tietoja asiakirjojen personomisessa
Perusasiakirjat
Perusasiakirjat toteutettu organisaation ja laatijan tiedoilla graafista ilmettä noudattaen (logot, värit ja fontit). Laatijatiedot voidaan noutaa autimaattisesti AD.sta. Sisältää seuraavat asiakirjat yleisasiakirja, muistio, pöytäkirja, kirje, ohje, esityslista, Excel laskentataulukko, Powerpoint esityspohja.
Asiakirjan metatiedot
Perusasiakirjat sisältävät seuraavat metatiedot: laatija, asiakirjatyyppi, päiväys, otsikko, asiakirjan tila. Metatietojen avulla asiakirjat löytyvät helpommin
Office 365 ja Teams yhteensopiva
Kameleonilla voi laatia asiakirjoja Windows tai Mac -tietokoneella, Office että Teams -ohjelmalla tai selaimella. Kameleon vaatii toimiakseen MS Office365 -tilauksen (ei sisälly Kameleon hintoihin).
Raportointi
Raportointi antaa yritysjohdolle työkalun asiakirjasisältöjen kehittämiseen. Siitä näkee mm suosituimmat sisällöt ja kuinka ylipäänsä yrityksen virallisia sisältöjä käytetään.
Sisältöjen ylläpito ja jakelu
Sisältöjä ylläpidetään Kameleon -portaalissa. Pääkäyttäjän on helppo lisätä, editoida tai poistaa sisältöjä ja julkaista muutokset organisaatiolle.
PRO100
PRO100 Customer Success -palvelut
Yhteiset sisällöt ja metatieto
Liiketoiminnan asiakirjapohjat
Organisaatiokohtaisten sisältöjen hallinnointi ja jakelu käyttäjille. Sisältöjä voidaan muuttaa, lisätä tai poistaa. Samoja sisältöjä voidaan käyttää konsernissa eri yhtiöiden ilmeellä. Lisäksi ne personoidaan laatijan tiedoilla
Sisältögalleria
Asiakirjoja voidaan täydentää ja massaräätälöidä valmiilla sisältökomponenteilla. Powerpointin sisältögalleriassa voi olla esimerkiksi erilaisia referenssikalvoja, josta voi valita sopivimman, tai vaihtoehtoisia projektikaavioita. Wordissa voi olla valmiita tekstejä valittavaksi, esimerkiksi erityisehtoja lisättäväksi tai vaihtoehtoisia toimitapoja, esimerkiksi vaihtoehtoissa hinnoittelumalleja . Lisäksi käytettävissä on kuvapankki, josta saa kätevästi lisättyä virallisia kuvia asiakirjalle.
Asiakirjapohjakohtaiset metatiedot
Asiakirjapohjalle voidaan määrittää metatietoja. Metatietojen avulla asiakirjaa voidaan hallita ja sille annettuja arvoja kerätä muiden järjestelmien hyödyksi.
Automaattinen nimeäminen
Asiakirjan oletusnimi muodostetaan automaattisesti metatietoja hyödyntäen kaavalla (esim asiakirjatyyppi + pvm + otsikko). Kaava on vapaasti määritettävissä ja nimen voi halutessaan muuttaa
Ohjattu tallennus
Asiakirjapohjakohtaisesti voidaan määrittää tallennuspolku, minne asiakirja tallentuu yhdellä napin painalluksella. Asiakirjan metatiedot voidaan kirjoittaa vastaanottavaan järjestelmään (Sharepoint & Teams).
Metatietojen tallennus
Metatiedoille annetut arvot tallennetaan asiakirjan tallennuksen yhteydessä samaan kirjastoon, josta muut järjestelmät voivat hyödyntää niitä
Integraatiot
Metatietojen tuominen asiakirjalle ulkoisesta lähteestä
Säästä aikaa ja vähennä virheitä tuomalla asiakirjaan lisättävät metatiedot suoraan masterjärjestelmästä. Valitsemalla yhden avaintiedon, voit tuoda siihen liittyvät muut arvot automaattisesti asiakirjalle (esim: valitset listalta projektinumeron, niin asiakirjalle lisätään siihen liitännäiset muut metatiedot). Tuettu tiedostomuoto on JSON ja sen sijainti on vapaasti määritettävissä
API -rajapinta
Tulossa.
Visma-Sign
Asiakirjan lähettäminen allekirjoitettavaksi Officesta. Kameleon käynnistää Visman allekirjoitusprosessin ja itse Visma toteuttaa prosessin. Integroidaan asiakkaan oma Visma-tili. Visma-tilin saa myös Document Housen kautta
Hinnasto
Käyttöönottoprojekti
Tekninen käyttöönotto on helppoa ja nopeata. Sisältöjen ja integraatioden määrä ovat suurimpia projektin hintaan vaikuttava tekijöitä. Annamme käyttöönotosta kiinteähintaisen tarjouksen.
1980 €
n 7500 €
Tarjous
Sisältöjen ylläpito itsepalveluna
Mahdollisuus lisätä ja ylläpitää sisältöjä itsepalveluportaalin kautta.
Sisältöjen kehittäminen ja ylläpito palveluna
Document House tai sen kumppani kehittää ja ylläpitää sisältöjä puolestanne
Sisältötyö, tuntihinta
120 €
120 €
120
Konsulttityö, tuntihinta
178 €
178 €
178 €

Voimmeko olla avuksi? Keskustellaan!

 

Kerromme mielellämme lisää ratkaisun hyödyistä, kun tiedämme tarpeenne. Jätätkö yhteystietosi oheisella lomakkeella yhteydenottoamme varten.

 

OTA YHTEYTTÄ