Skip to the main content.

kameleon-symbol

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

Huolehdi tietoturvasta ja ekologisuudesta

 

Tulostuksenhallinta ja digitointi

 

Onko tulostusratkaisunne suojattu ulkoisten tai sisäisten tietoturvauhkien varalta?

Document Housen ansiosta minun tai tiimini ei tarvitse puuttua tulostusympäristöömme tai sen ongelmiin. PRO100 toimii taustalla myynnin tukena. Arvostan sitä, että hommat hoituvat kuin itsestään.

 

Maskun Kalustetalo / Samuli Skog 

Logo Testimonial Masku

Tehosta prosesseja nykyaikaisilla tulostus- ja skannausratkaisuilla

 

Meiltä saatte ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne, oli kyseessä yksittäinen laite, tulostuspalvelusopimus tai digitointiprojekti. Kertokaa meille tarpeenne ja tavoitteenne, niin me ehdotamme teille teidän tarpeisiinne ja tavoitteisiin soveltuvaa kokonaisuutta.

 

Olemme tehneet tuhansia toimeksiantoja, joista saatua oppia hyödynnämme ratkaisuehdotuksessamme. Palvelusopimusten laadun

 

Tietoturva

Tulostusratkaisujen kuten muidenkin tietoteknisten laitteiden tietoturva on nyt erityisen ajankohtainen asia. Lue alla logoa klikkaamalla päämiestemme tietoturvakuvaukset. Me autamme teitä näiden viemisessä käytäntöön. 

Xerox Logo 320px

 

HP Logo 320px

 

Laadukkaan toteutuksen lisäksi saatte myös nämä hyödyt

Parantaa organisaation tuottavuutta

Kun tulostaminen ja skannaaminen sujuvat vaivattomasti, työntekijöille vapautuu enemmän aikaa varsinaiseen työhön. Hyvin määritetyt skannaustyönkulut säästävät aikaa ja helpottavat tiedostojen löytymistä.

2020 Happy volunteer family putting their hands together on a sunny day

Vapauttaa IT:n aikaa

Jopa 25% IT:lle tulevista palvelupyynnöistä koskee tulostamista. Hyvin määritetty tulostusympäristö tarkoittaa usein myös vähemmän IT:n päänsärkyä. Tällöin IT:lle jää enemmän aikaa keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen.

2020 Man in suit with cloud head and blue icons on grungy background

Vähentää ympäristön rasitusta

Uusi teknologia vie vähemmän sähköä, tarvitsee vähemmän tilaa ja tuottaa vähemmän sekä ekologisempaa jätettä. 

2020 young woman jogging in city park at early morning

Ratkaisu kehittyy ajan myötä

Ratkaisun kehittämiseen kuluu vääjäämättä aina jonkin verran aikaa. Hyvä kumppani miettii näitä puolestasi ja esittää kehitysideoita. Ratkaisu sovitetaan tavoitteisiinne sopivaksi. 

2020 Man sitting next to a drawing of a planet with different icons

Kysy meiltä tarkemmin juuri teidän tarpeisiinne soveltuvaa ratkaisua.

 

pyroll_rgb_green

"Tämä ei ole vain lappujen tulostusta. Tulostuspalvelu on hyvin kriittinen osa tehtaan prosesseja. Jos yksikin tulostin sakkaa, sillä voi olla kalliit seuraukset"

Markus Hänninen

 

Teknologiakumppanit

Käytämme ratkaisuissamme maailman johtavia teknologiatoimittajia. Palvelun tuottamisesta ja laadusta vastaamme me.

Xerox Logo 320px

Xerox is a workplace technology company, building and integrating software and hardware for enterprises large and small.

Lue lisää: XEROX

Sivu aukeaa uuteen ikkunaan

HP Logo 320px

We are a technology company born of the belief that companies should do more than just make a profit. They should make the world a better place.

Lue lisää: HP

Sivu aukeaa uuteen ikkunaan

Kofax Logo 320px

Kofax intelligent automation solutions help you digitally transform your information-intensive business workflows so you can work like tomorrow, today.

lue lisää: KOFAX

Sivu aukeaa uuteen ikkunaan

Digitoimalla arkistot helpotat tiedon saavutettavuutta ja säästät aikaa!

Digitoimalla fyysisesti säilytetyt aineistot, ovat ne helpommin käytettävissä, löydettävissä ja paremmassa turvassa. 

Arkistojen digitoinnilla voidaan myös saavuttaa merkittäviä säästöjä, kun paperiarkiston varaama tila voidaan ottaa muuhun käyttöön. Tämä koskee erityisesti toimistotiloissa olevia arkistoja.

 

ALD_Automotive_logo.svg

 

"Työnkulut ovat nopeutuneet huomattavasti. Meille rahansäästöä ja aikaa muille tekemisille."

Olli Hakala

Voimmeko olla avuksi? Keskustellaan!

Kerromme mielellämme lisää ratkaisuvaihtoehdoista, kun tiedämme tarpeenne. Lähetätkö oheisesta linkistä yhteystietosi yhteydenottoamme varten. Päätetään keskustelun pohjalta jatkosta.

 

OTA YHTEYTTÄ