Skip to the main content.

kameleon-symbol

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

Veikkaus hallitsee Kameleonilla asiakirjojen brändiä ja mahdollistaa asiakirjojen elinkaaren automatisoinnin

Veikkaus hallitsee Kameleonilla asiakirjojen brändiä ja mahdollistaa asiakirjojen elinkaaren automatisoinnin

 

Katso videolta kuinka Veikkaus käyttää Kameleon SaaS -asiakirjamalliratkaisua brändin mukaisten asiakirjojen hallintaan, jakeluun ja laatimiseen sekä kuinka Kameleon mahdollistaa asiakirjan elinkaaren hallinnan automatisoinnin.

"Ennen kuin lähdimme kilpailuttamaan, mietimme totta kai erilaisia vaihtoehtoja. Pohdimme, voisimmeko itse tuottaa Office-pohjia ja ylläpitää niitä, vai teettäisimmekö ne ulkopuolisella konsultilla.

Mutta koska meillä oli muitakin tarpeita kuin pelkästään puhtaat asiakirjamallit, päädyimme kilpailuttamaan kokonaisen asiakirjamallien hallintaratkaisun, ja halusimme sen SaaS-palveluna."

Anu Hyvönen

Veikkaus Oy
Tietohallintapäällikkö

 

 

Kameleon auttaa Tampereen Teatterin kulisseissa

Kameleon auttaa Tampereen Teatterin kulisseissa

Tampereen Teatteri valokeilassa - Kameleon kulisseissa Tampereen Teatterissa teatterinäytökset ovat tietysti pääroolissa, mutta teatterin maailma on...

Read More