Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

Allekirjoita asiakirjat Visma Signilla suoraan Officesta

Allekirjoita asiakirjat Visma Signilla suoraan Officesta

Loistavia Kameleon uutisia!

sähköinen allekirjoitus

Modernissa liiketoiminnassa sähköinen allekirjoitus on muuttunut välttämättömyydeksi. Sen avulla voidaan tehostaa ja nopeuttaa asiakirjaprosesseja - lähettää, allekirjoittaa ja solmia sopimuksia.  

kameleon & visma sign


Visma Sign on nyt osana Kameleon kokonaisuutta ja voit yhdistää sähköisen allekirjoituksen organisaation asiakirjoihin. Työprosessit tehostuvat ja nopeutuvat entisestään, kun manuaalisia vaiheita jää pois ja asiakirjan lähettäminen hoituu suoraan Office-ohjelmasta. 

Esimerkki sähköisestä allekirjoittamisesta:
- Tallenna asiakirjatiedostosta PDF-tiedosto
- Kirjaudu VismaSigniin
- Lataa PDF-tiedosto VismaSigniin
- Lisää allekirjoittajat

Sama prosessi Kameleonin kautta:
- Paina allekirjoita ikonia    ja lisää allekirjoittajat 

Mitä enemmän organisaatiolla on allekirjoituksia vaativia asiakirjoja, sitä enemmän tämä uusi ominaisuus parantaa tehokkuutta.

Jos käytössänne on jokin muu allekirjoitusohjelma, rohkaisemme  olemaan yhteydessä. Tämä uusi Kameleonin ominaisuus on nimittäin integroitavissa myös muihin ohjelmiin. 

OTA YHTEYTTÄ 

Kameleon Document Automation Now Available on Microsoft AppSource

Kameleon Document Automation Now Available on Microsoft AppSource

Helsinki, Finland— February 2, 2024 Document House, today announced the availability of Kameleon Document Automation on Microsoft AppSource, an...

Read More
Uusi toimistotila Crazy Townissa: Tehokkuutta ja inspiraatiota

Uusi toimistotila Crazy Townissa: Tehokkuutta ja inspiraatiota

Työympäristöllä on suuri merkitys työntekijöiden tehokkuuteen ja luovuuteen. Porin uusi toimistotila Crazy Townissa tarjoaa täydelliset puitteet sekä...

Read More
KEHA-keskuksen Mika Vahala kertoo videolla Kameleonin roolista osana digityötä.

KEHA-keskuksen Mika Vahala kertoo videolla Kameleonin roolista osana digityötä.

ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskus KEHA-keskus palvelee 15:sta ELY-keskusta ja 15:sta TE-toimistoa, joissa on 8.000...

Read More