Skip to the main content.

kameleon-symbol

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

Ratkaise asiakirjakaaos muutamalla klikkauksella - katso miten

Ratkaise asiakirjakaaos muutamalla klikkauksella - katso miten

Asiakirjojen muodonmuutos hetkessä

Kameleon Template Infusion on mullistava ominaisuus, joka tehostaa asiakirjojen muokkaamista ja hallintaa. Olipa kyseessä sitten tekoälyn tuottama teksti tai jo olemassa oleva dokumentti, Infusion muuntaa sen hetkessä brändisi näköiseksi, lisää automaattisesti metatiedot ja mahdollistaa sujuvan työnkulun.

Mitä hyötyä Kameleon Template Infusionista on sinulle?

  • Säästä aikaa: automatisoi asiakirjojen muokkaaminen ja tallentaminen.
  • Paranna laatua: varmista yhdenmukaisuus, ammattimainen ilme sekä metatiedot kaikissa asiakirjoissa.
  • Tehosta työnkulkua: liitä asiakirjoihin automaattiset työnkulut ja helpota niiden hallintaa.
  • Hyödynnä tekoälyä: muunna tekoälyn luomat tekstit brändisi mukaisiksi ja liitä niihin tarvittava luokittelutieto seä tallennuksen ohjaus

Kameleon Template Infusion on täydellinen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat tehostaa elinkaaren hallintaa ja varmistaa, että keskeiset asiakirjat ovat hallitusti tallessa sekä löydettävissä. 

Katso lyhyt videoesittely

Kiinnostuitko? Varaa demo ja näe, miten Kameleon Template Infusion voi mullistaa asiakirjojen hallinnan organisaatiossasi!

 

 

 

Olemme mukana luotsaamassa kahta standardia

Olemme mukana luotsaamassa kahta standardia

Document House on vahvasti mukana luotsaamassa kahta SFS:n keskeistä asiakirjallisen tiedon standardia. (Uusi asiakirjojen metatietostandardi ja...

Read More
Kameleon auttaa Tampereen Teatterin kulisseissa

Kameleon auttaa Tampereen Teatterin kulisseissa

Tampereen Teatteri valokeilassa - Kameleon kulisseissa Tampereen Teatterissa teatterinäytökset ovat tietysti pääroolissa, mutta teatterin maailma on...

Read More