1 minuuttia

Uusi palvelusopimus SRV Yhtiöt Oyj:n kanssa

8. marraskuuta 2016 klo 16.12.33

Seppo Kopsa SRV

SRV Yhtiöt Oyj on kotimainen pörssiyhtiö ja rakennusliike sekä innovatiivinen asumisen kehittäjä Suomessa. SRV ulkoisti tulostusympäristönsä hallinnan sekä asiakirjahallinnan kehittämisen Document Houselle, joka vastaa SRV:n pitkäaikaisena kumppanina kaikista tulostukseen ja skannaukseen liittyvistä laitteista sekä niiden huollosta ja vaihdosta.

Maan kattavalle rakennusliikkeelle, jolla on toimipisteitä ja työmaita ympäri Suomea, on tiedon helppo tallentaminen ja niiden nopea löytyminen erityisen tärkeää. Document Housen ratkaisun myötä SRV:llä asiakirjoja viedään sähköiseen muotoon ja työajan käyttö on tehostunut sekä laitevikojen ja muiden ongelmien ratkaisu on nopeutunut. Kun Document Housen asiakirjahallinnan ja tulostusympäristöjen asiantuntijat ylläpitävät ja kehittävät dokumenttienhallintaa, voi SRV keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa rakennustyömaiden ja hankekehittämisen parissa.

"Kokemukset Document Housesta ovat olleet hyviä ja asenne kehittämiseen on ollut todella positiivinen ja aktiivinen. SRV tarvitsee kumppanin, joka pystyy tarjoamaan palvelua koko maassa, kun työmaita ja projekteja on ympäri Suomea. Työmaalla tarpeet ja työnteko ovat nopeatempoisia, ja tarvitaan sellainen kumppani, joka pystyy vastaamaan niihin nopealla vasteajalla. Document Housella on paljon isoja asiakkaita, ja heillä on hyviä kokemuksia vastaavanlaisista projekteista. Meillä on ollut vahva usko SRV:ssä siihen, että Document House pystyy viemään laajamittaisen projektin kanssamme läpi."

- Seppo Kopsa, konsernin hankintajohtaja, SRV Yhtiöt Oyj

Ohessa linkki, josta voit ladata laajemman tarinan tehdystä palvelusopimuksesta. Katso SRV:n kanssa tehty yhteistyövideo youtube-kanavaltamme.

Lataa referenssitarina

Lisätietoja:

Kaj Seeste
myynti- ja markkinointijohtaja

0207 888 251
Kaj Seeste

Kirjoittaja Kaj Seeste

Document Housen markkinointijohtaja, jolla on aktiivinen ote myyntityöhön.

Featured