1 minuuttia

Tilinpäätöstä odotellessa

10. lokakuuta 2019 klo 15.36.00

Document Housen tilikausi päättyi 30.4.2019 ja tulemme julkaisemaan tilinpäätöksemme lähiviikkojen kuluessa.

Alustavat luvut osoittavat liikevaihtomme pysyneen viime vuoden reilun 10 M€:n tasolla, käyttökatteemme nousseen merkittävästi, ja myös tilikautemme tuloksen nousseen positiiviseksi ollen n. 0.4 M€ (2018: -0.9 M€). Tämän lisäksi yhtiö on toiminut käyttökatteella mitattuna kannattavasti jokainen kuukausi elokuusta 2018 alkaen. Tilikauden päättymisen jälkeen 10.10.2019 saimme myös lopullisen päätöksen yrityssaneerausohjelmamme hyväksymisestä, joka vakavaraistaa yhtiötä merkittävästi.

Erityisesti Kameleon ohjelmistoliiketoimintamme on vahvalla kasvu-uralla. Tämänkin ansiosta olemme vahvistaneet myyntitiimiämme neljällä uudella henkilöllä syksyn 2019 aikana ja haemme yhä muutamaa lisävahvistusta, joista vinkit ovat tervetulleita.

Olemme myös kehittäneet asiakastyytyväisyysohjelmaamme. Haluamme kuunnella asiakkaitamme yhä tarkemmin voidaksemme kehittää palveluamme ja ylittää asiakkaidemme odotukset. Operatiivinen johtajamme ja myyntijohtajamme käsittelevät kaikki palautteet henkilökohtaisesti ja varmistavat, että hyviä asioita jatketaan ja kehitystä vaativat asiat ratkaistaan.

Hyviä asioita on siis ilmassa!

Jarkko Ollikainen
Toimitusjohtaja

Jarno Rantanen
Talousjohtaja

Jarkko Ollikainen

Kirjoittaja Jarkko Ollikainen

Document Housen toimitusjohtaja, liiketoiminnan kehittäjä ja yrittäjä. Säännöllisen satunnaisesti bloggaaja.

Featured