Skip to the main content.

kameleon-symbol

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

Tilinpäätöstä odotellessa

Tilinpäätöstä odotellessa

Document Housen tilikausi päättyi 30.4.2019 ja tulemme julkaisemaan tilinpäätöksemme lähiviikkojen kuluessa.

Alustavat luvut osoittavat liikevaihtomme pysyneen viime vuoden reilun 10 M€:n tasolla, käyttökatteemme nousseen merkittävästi, ja myös tilikautemme tuloksen nousseen positiiviseksi ollen n. 0.4 M€ (2018: -0.9 M€). Tämän lisäksi yhtiö on toiminut käyttökatteella mitattuna kannattavasti jokainen kuukausi elokuusta 2018 alkaen. Tilikauden päättymisen jälkeen 10.10.2019 saimme myös lopullisen päätöksen yrityssaneerausohjelmamme hyväksymisestä, joka vakavaraistaa yhtiötä merkittävästi.

Erityisesti Kameleon ohjelmistoliiketoimintamme on vahvalla kasvu-uralla. Tämänkin ansiosta olemme vahvistaneet myyntitiimiämme neljällä uudella henkilöllä syksyn 2019 aikana ja haemme yhä muutamaa lisävahvistusta, joista vinkit ovat tervetulleita.

Olemme myös kehittäneet asiakastyytyväisyysohjelmaamme. Haluamme kuunnella asiakkaitamme yhä tarkemmin voidaksemme kehittää palveluamme ja ylittää asiakkaidemme odotukset. Operatiivinen johtajamme ja myyntijohtajamme käsittelevät kaikki palautteet henkilökohtaisesti ja varmistavat, että hyviä asioita jatketaan ja kehitystä vaativat asiat ratkaistaan.

Hyviä asioita on siis ilmassa!

Jarkko Ollikainen
Toimitusjohtaja

Jarno Rantanen
Talousjohtaja

Esittelyssä Document Housen avainasiakaspäälliköt Joni ja Sanna

Esittelyssä Document Housen avainasiakaspäälliköt Joni ja Sanna

Uusi vuosi ja uudet työkaverit! Saimme vuoden alusta Document Housen tiimiin uuden avainasiakkuuspäällikön, Sanna Westerbergin. Sanna liittyi...

Read More
Xerox -laitteiden huolto osa II

Xerox -laitteiden huolto osa II

Xerox -laitteiden huolloissa, Document Housen yhtenä kumppanina toiminut Relacom Finland Oy jätti konkurssihakemuksen 14.11.2019 ja sen toiminta...

Read More