Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä monen organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, editoidaan. Niitä tallennetaan, lähetetään, etsitään. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Asiakirjoissa näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimattomasti laaditut tai tallennetut asiakirjat syövät sitä ja altistavat vastuuhenkilöt erilaisille riskeille.

Lue Kameleon -sivuiltamme kuinka säästämme tietotyöläisen asiakirjoihin käyttämää aikaa ja siinä samalla parannamme asiakirjojen laatua. Kameleon on helppo käyttää ja käyttöönottaa. Se on organisaation yhteinen toimitapa.

K10

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella:

Tilinpäätöstä odotellessa

Successful business group  celebrating at the office

Document Housen tilikausi päättyi 30.4.2019 ja tulemme julkaisemaan tilinpäätöksemme lähiviikkojen kuluessa.

Alustavat luvut osoittavat liikevaihtomme pysyneen viime vuoden reilun 10 M€:n tasolla, käyttökatteemme nousseen merkittävästi, ja myös tilikautemme tuloksen nousseen positiiviseksi ollen n. 0.4 M€ (2018: -0.9 M€). Tämän lisäksi yhtiö on toiminut käyttökatteella mitattuna kannattavasti jokainen kuukausi elokuusta 2018 alkaen. Tilikauden päättymisen jälkeen 10.10.2019 saimme myös lopullisen päätöksen yrityssaneerausohjelmamme hyväksymisestä, joka vakavaraistaa yhtiötä merkittävästi.

Erityisesti Kameleon ohjelmistoliiketoimintamme on vahvalla kasvu-uralla. Tämänkin ansiosta olemme vahvistaneet myyntitiimiämme neljällä uudella henkilöllä syksyn 2019 aikana ja haemme yhä muutamaa lisävahvistusta, joista vinkit ovat tervetulleita.

Olemme myös kehittäneet asiakastyytyväisyysohjelmaamme. Haluamme kuunnella asiakkaitamme yhä tarkemmin voidaksemme kehittää palveluamme ja ylittää asiakkaidemme odotukset. Operatiivinen johtajamme ja myyntijohtajamme käsittelevät kaikki palautteet henkilökohtaisesti ja varmistavat, että hyviä asioita jatketaan ja kehitystä vaativat asiat ratkaistaan.

Hyviä asioita on siis ilmassa!

Jarkko Ollikainen
Toimitusjohtaja

Jarno Rantanen
Talousjohtaja

puustelli logo – paras osa kotia

Puustelli Group Oy ottaa käyttöön Kameleonin

Puustelli ottaa käyttöön Kameleonin, joka tuo arkeen helppoutta ja selkeät toimintamallit asiakirjojen hallintaan Puustelli on Suomen suositelluin...

Read More

Document House Oy:n tilinpäätöstiedote 2022

Tilikauden 2022 aikana Document House toimi kannattavasti ja säilytti toiseksi korkeimman AA luottoluokituksen. Yhtiö teki miljoonainvestoinnin...

Read More
Ilona Ylinampa ja Jesse Nieminen

Ilona Ylinampa ja Jesse Nieminen Document Housen hallitukseen

llona Ylinampa ja Jesse Nieminen tuovat Document Housen hallitukseen vahvaa kokemusta IT-alan aallonharjalta. Uusi hallitus auttaa Document Housea...

Read More