Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

Xerox -laitteiden huolto osa II

Xerox -laitteiden huolto osa II

Xerox -laitteiden huolloissa, Document Housen yhtenä kumppanina toiminut Relacom Finland Oy jätti konkurssihakemuksen 14.11.2019 ja sen toiminta lakkaa 28.11.2019.

Document House vastaa asiakkaittensa palveluiden toimivuudesta ja huollosta, kuten tähänkin asti. Käytämme asiakkaiden tiloissa tapahtuvaan huoltotyöhön kumppaniverkoston lisäksi omaa teknistä henkilöstöämme.

Olemme päättäneet vahvistaa omaa tiimiämme palvelun laadun varmistamiseksi. Meillä on nyt tarvittavat resurssit, mutta muutoksen hetkellä on mahdollista, että pientä viivettä ilmenee.

Tavoitat meidät tarvittaessa puhelimella (0207 888 290), sähköpostilla (asiakaspalvelu@documenthouse.fi) tai www-sivuilla olevan chatin kautta.

Lisätietoja antaa Jarkko Ollikainen ja Tommi Kiukkonen

Document House Oy:n tilinpäätöstiedote 2021

Document House Oy:n tilinpäätöstiedote 2021

Tilikauden 2021 aikana Document House pystyi toimimaan kannattavasti koronasta huolimatta ja saavutti toiseksi korkeimman luottoluokituksen AA....

Read More
Document House Oy:n Porin toimipiste muuttaa Puuvillan yrityspuistoon

Document House Oy:n Porin toimipiste muuttaa Puuvillan yrityspuistoon

Document House Oy:n Porin toimipiste muuttaa uusiin toimitiloihin Porin Puuvillan Vanhaan Kehräämöön perjantaina 2.9.2016.Uusi osoitteemme on:...

Read More
Xerox -laitteiden huolto

Xerox -laitteiden huolto

Xerox -laitteiden huoltokumppani Relacom Finland Oy jätti konkurssihakemuksen 14.11.2019. Asialla ei ole välitöntä vaikutusta Document Housen...

Read More