Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

2 min read

Esittelyssä Document Housen avainasiakaspäälliköt Joni ja Sanna

Esittelyssä Document Housen avainasiakaspäälliköt Joni ja Sanna

Uusi vuosi ja uudet työkaverit! Saimme vuoden alusta Document Housen tiimiin uuden avainasiakkuuspäällikön, Sanna Westerbergin. Sanna liittyi vahvistamaan asiakkuus- ja myyntitiimiämme erityisesti Varsinais-Suomen alueella. Viime vuoden puolella tiimissä aloitti avainasiakkuuspäällikkönä myös Joni Nordlund Satakunnasta.

Tiimiin lisää vankkaa myyntikokemusta

Kaksikko tuo Document Houselle kattavaa myynnin osaamista sekä uutta näkemystä asiakkuuksiin. Molemmilla on useiden vuosien vahva tausta myynnin parista, mutta hyppy SaaS-ratkaisujen pariin tuo työuralle mukavasti uusia tuulia.

– Törmäsin ensin Kameleoniin ja tykästyin siihen. Tunnistin, että tässä on aidosti tulevaisuuden ratkaisu eikä muita vastaavia ole oikeastaan tarjolla. En itseasiassa etsinyt edes aktiivisesti työpaikkaa, mutta kun sopiva paikka Document Housella avautui, päädyin tänne ikään kuin tuotteen kautta, kertoo Nordlund.

Myös Westerbergin tie taloon kulki nimenomaan Kameleoniin tutustumisen kautta. 

Nyt kun olen päässyt työskentelemään Kameleonin parissa, mietin usein, että olisipa meillä aiemmissa työpaikoissani ollut tällainen ratkaisu käytössä. Se olisi selkeyttänyt tekemistä merkittävästi! Kameleon on mielettömän hyvä ratkaisu, joka on helppo ottaa käyttöön, Westerberg summaa. 

Document Housen vahvuuksia ovat joustavuus, hyvä yhteishenki ja työn tekemisen vapaus

Sekä Nordlund että Westerberg ovat sitä mieltä, että Document House on osoittautunut juuri sellaiseksi työpaikaksi, kuin he toivoivatkin. Erityisesti puheessa nousee esiin yrityksen matala hierarkia, työn tekemisen vapaus, pienen organisaation joustavuus ja hyvä työilmapiiri.

Minut otettiin heti vastaan todella hyvin ja olo oli alusta asti tervetullut. Document Housella on tosi tiivis yhteisö, vaikka työskennelläänkin usealla eri paikkakunnalla, kertoo Nordlund. 

– Hyvin pian alun jälkeen huomasin, että olen ensimmäistä kertaa työpaikassa, jossa luvatut asiat ja sellaiset hienolta kuulostavat korulauseet kuten “meille saat tulla omana itsenäsi” pitävät oikeasti paikkaansa. Pidän myös siitä tyylistä, että kun jotain sanotaan, se muuttuu myös teoksi. Viestintä ja toiminta on rehtiä, reilua ja selkeää läpi organisaation, kuvailee Westerberg.

Molemmat ovat tyytyväisiä Document Housen perehdytysprosessiin, joka jatkuu yhä. Document Housella järjestetään säännöllisesti sisäisiä koulutuksia koko tiimille, joten oppiminen ei varsinaisen perehdytysjakson jälkeen pääty. Westerberg sanookin, että perehdytyksestä välittyy fiilis, että uuden työkaverin halutaan aidosti onnistuvan.

– Arvostan todella paljon sitä, että minullekin muistettiin painottaa, että perehtymiseen saa ja pitää käyttää aikaa. Ei vain lähetetty suoraan asiakkaisiin, vaikka intoa olisi ollutkin, vaan uskalletaan aidosti panostaa perehdyttämiseen. Näin varmistetaan, että homma lähtee tuloksellisesti käyntiin ja motivaatio säilyy, hän kertoo.

Aito luottamus tuotteeseen tekee myyjän työstä helppoa

Siirtyessään Document Houselle Nordlund teki hypyn kuluttajapuolelta B2B-bisnekseen. 

– Olen koittanut yhdistää työssäni kuluttajamyynnin asenteen ja palvelun yritysmaailmaan, koska uskon, että B2B- ja B2C-myynnissä on kuitenkin pohjimmiltaan kyse ihmiseltä ihmiselle -myynnistä, Nordlund kuvailee. Tulevaisuuden tavoitteena hänellä on oppia ymmärtämään myös IT-alaa entistä syvällisemmin. 

Westerberg sen sijaan toivoo oppivansa lisää asiakkaista ja heidän bisneksestään.

– Ihan ensimmäisenä haluan vakiinnuttaa omaa tekemistä. Sen jälkeen haluan lähteä rakentamaan entistä parempaa asiakaskokemusta vahvistamalla omaa asiakasymmärrystä. Asiakasrajapinnassa tärkeintä on ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa, jotta voin oivalluttaa myös heitä siitä, miten Document Housen ratkaisut voivat heidän arkeaan helpottaa, hän pohtii. 

Innostavaa työstä tekee se, miten kokonaisvaltaisesti asiakkaita Document Housella palvellaan. Westerbergin sanoin asiakirjojen koko elinkaareen liittyvät tarpeet voidaan hoitaa “yhden luukun periaatteella” – aina dokumentin luomisesta tallennukseen ja tulostukseen.

Satuin tulemaan taloon juuri oikeaan aikaan, kun Kameleonin uusin versio oli julkaistu. Se on huippuunsa hiottu nykyaikainen pilviratkaisu, jonka käyttöönotto on aidosti niin helppoa, ettei se vaadi IT-osastolta sen suurempia ponnisteluja. Kameleonissa parasta onkin sen mahdollistama ajansäästö koko yritykselle. Siinä sivussa tärkeinä hyötyinä tulevat myös tietoturva sekä toimintamallien ja laadun yhtenäistäminen asiakirjoissa, kertoo Nordlund.

Ratkaisua myös kehitetään jatkuvasti yhdessä asiakkaiden kanssa, heidän tarpeidensa ja toiveidensa pohjalta. Yksi tuoreimmista päivityksistä on ylläpitoportaali, jonka kautta asiakkaat pystyvät itse päivittämään ja jakamaan asiakirjamalleja. Se tekee tiedon jakamisesta äärettömän helppoa.

– On ollut hienoa päästä myymään tuotetta, jota voidaan asiakkaiden tarpeen pohjalta myös kehittää ja muokata. Arvostan sitä, että asioita tehdään yhdessä ja onnistumiset ovat yhteisiä. Niin asiakkaiden kuin oman tiiminkin kanssa, summaa Westerberg.

Puhelusi on meille tärkeä. Nostimme palvelutasoa.

Puhelusi on meille tärkeä. Nostimme palvelutasoa.

Terveisiä asiakaspalvelustamme.

Read More
Kameleon auttaa Tampereen Teatterin kulisseissa

Kameleon auttaa Tampereen Teatterin kulisseissa

Tampereen Teatteri valokeilassa - Kameleon kulisseissa Tampereen Teatterissa teatterinäytökset ovat tietysti pääroolissa, mutta teatterin maailma on...

Read More