1 minuuttia

Minea Blomqvist-Kakko hakee kovalla työllä ja Document Housen tuella uutta nousua uralleen

8. helmikuuta 2017 klo 14.33.43

Minea_Tommi_Kaj.jpg

Suomen kautta aikojen menestynein naisgolfari Minea Blomqvist-Kakko hakee kovan työn kautta uutta nousua golfuralleen. Yksitoista kertaa Euroopan kiertueen ja kerran Yhdysvaltain kiertueen palkintopallille kivunnut golfammattilainen pyrkii myös palauttamaan uskon omiin kykyihinsä muutaman hiljaisemman kauden jälkeen.

Tavoitteenani on kaivaa itseluottamukseni huippuvuosieni tasolle. Töitä on tehtävä laji- ja fysiikkaharjoitusten ohella myös pääkopan sisällä. Tulokset tulevat kyllä sitten itsestään, kun ensin saa ahkeran tekemisen kautta valettua uskoa itseensä, luonnehtii Blomqvist-Kakko alkavan kauden näkymiään.

Olen päässyt hetkittäin maistamaan menestystä maailman huipulla. Vaikka takana on jo 13 vuotta ammattilaiskentillä, niin nälkä ei ole hellittänyt. Toki välillä on tullut kunnolla lunta tupaan, mutta samalla rakkaus ja kiitollisuus lajia kohtaan on vain kasvanut, paljastaa Blomqvist-Kakko, joka allekirjoitti vastikään jatkosopimuksen asiakirjahallintaan erikoistuneen Document Housen kanssa.

Document House lähti jo kolme vuotta sitten kumppanikseni ja on tukenut minua pyrkimyksissäni palata takaisin taistelemaan kansainvälisten huipputurnausten kärkisijoista. Olen erittäin iloinen, että yritys jaksaa uskoa mahdollisuuksiini. Documen Housen jatkosopimus antaa minulle lisää itseluottamusta uuden kauden alkua odotellessa.

"Valovoimainen ja helposti lähestyttävä"

Toivomme Minealle runsaasti onnistumisia tälle kaudelle tosi toimissa. Meille vuonna 2014 alkanut yhteistyö on tarjonnut mainion mahdollisuuden jakaa Minean golfoppeja lajin parissa viihtyville asiakkaillemme ja omalle henkilökunnallemme, kertoo Document Housen myynti-ja markkinointijohtaja Kaj Seeste tyytyväisenä.

Olemme yhteisten golftapahtumien ohella välittäneet Minean vinkkejä asiakkaillemme videoiden välityksellä. Palaute Minean panoksesta sekä tapahtumissa että videoilla on ollut erinomainen. Valovoimainen ja helposti lähestyttävä huippu-urheilija on keskeisessä roolissa yrityksemme brändin rakentamisessa myös jatkossa, painottaa Seeste.

Lisätietoja:

Kaj Seeste
Document House Oy
myynti- ja markkinointijohtaja
0207 888 251
kaj.seeste(at)documenthouse.fi

Kaj Seeste

Kirjoittaja Kaj Seeste

Document Housen markkinointijohtaja, jolla on aktiivinen ote myyntityöhön.

Featured