Skip to the main content.

kameleon-symbol

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

2 min read

Ilona Ylinampa ja Jesse Nieminen Document Housen hallitukseen

Ilona Ylinampa ja Jesse Nieminen Document Housen hallitukseen

llona Ylinampa ja Jesse Nieminen tuovat Document Housen hallitukseen vahvaa kokemusta IT-alan aallonharjalta. Uusi hallitus auttaa Document Housea erityisesti sen Kameleon SaaS -palvelun kaupallistamisessa hyödyntäen Ylinampan ja Niemisen kokemusta vastaavasta aiemmasta toiminnasta.

Document Housen hallitus vahvistui kahdella uudella jäsenellä, kun Ilona Ylinampa ja Jesse Nieminen liittyivät sen riveihin. Uusi hallitus tuo strategista näkemystä Document Housen kärkituotteen Kameleonin SaaS-version kehittämiseen, yrityksen muita liiketoiminta-alueita unohtamatta.

Kameleon on yritysten asiakirjasisältöjen hyödyntämiseen tarkoitettu palvelu, johon Document House investoi syksyllä miljoona euroa Business Finlandin tuella. Nyt tuote suuntaa voimalla markkinoille:

– Kameleonin tarve tietotyöarjessa on tunnistettu, sillä se tarjoaa yrityksille toimintamallit ja älykkäät ratkaisut asiakirjasisältöjen hyödyntämiseen ja voi näin tehostaa tietotyöläisen asiakirjoihin käyttämää aikaa jopa 30 %. Tavoitteemme on viedä Kameleon maailmalle. Ilonan ja Jessen taustat vastaavat täydellisesti tähän kasvun ja murroksen vaiheeseen. He ovat juuri oikeat henkilöt viitoittamaan meille tietä. Toivomme, että myös he saavat hallitustyöskentelystä paljon itselleen, sanoo Document Housen toimitusjohtaja Jarkko Ollikainen.

– Haluan myös kiittää hallituksessamme pitkään vaikuttanutta Asko Ahosta, joka myötävaikutti siihen, mistä lähdemme nyt uuden hallituksen kanssa liikkeelle.

Ilona Ylinampa: Palkittu myynnin johtaja ja IT-vaikuttaja vahvistaa strategista liiketoiminnan osaamista ja kasvua

Kuka olet? Millaista osaamista tuot Document Housen hallitustyöskentelyyn?

“Olen Ilona Ylinampa, työskentelen Accenturella johtajana Financial Services- ja Health & Public Services-toimialalla. Olen työskennellyt IT- ja teknologia-alalla lähes 15 vuotta ja liiketoiminnan kasvu ja myynnin edistäminen ovat lähellä sydäntäni.

Toimin myös Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIAn hallituksen varapuheenjohtajana, Tietotekniikan tutkimussäätiön hallituksessa sekä Teknologiateollisuuden Innovaatio- ja kilpailukyky -työryhmässä. Minut on valittu Suomen Top 100 IT-vaikuttajaksi vuonna 2021 sekä Vuoden Myynnin johtajaksi vuonna 2019.

Tuon Document Housen hallitukseen kaupallista ajattelua. Toimiala on minulle entuudestaan tuttu, sillä olen toiminut aikaisemmin liiketoimintajohtajana Fujitsulla, jossa vastuualueenani olivat muun muassa tiedonhallinnan ratkaisut, arkistointi ja dokumentointi.”

Miksi Document House?

“Document House on mielenkiintoisessa kasvu- ja murrosvaiheessa laittaessaan enemmän strategista fokusta SaaS-liiketoimintaan ja tuoteportfolioon. Ratkaisu auttaa yritystä varmasti skaalautumaan, kasvamaan ja myös kansainvälistymään jatkossa entistä paremmin. Käsillä on hieno kasvu- ja muutostarina. Odotan, että pääsemme visioimaan yhdessä hallituslaisten ja johdon kanssa erilaisten tulevaisuuden skenaarioiden osalta.

Document Housessa minut vakuutti se, miten rautaista ja asiantuntevaa osaamista heillä on – hyvät prosessit, tuote- ja toimialaosaaminen sekä taloudenhallinta. Yrityksellä on hienoja asiakasreferenssejä, jotka luovat vahvaa pohjaa kasvulle ja liiketoiminnan kehittämiselle.

Document Housessa minut vakuutti se,
miten rautaista ja asiantuntevaa osaamista heillä on.
- Ilona Ylinampa

Uskon, että Document Housen hallitustyön myötä voin myös itse kehittyä ja laajentaa osaamistani. IT-ala kehittyy koko ajan vauhdilla, ja täten osaamisen ja substanssin kehittäminen on tärkeää. Maailma ei koskaan ole valmis ja on hienoa hallituksesta käsin olla mukana Document Housen kasvutarinassa.“

Jesse Nieminen: Innovatiivinen SaaS-yritysten ja liiketoimintamallien rakentaja

Kuka olet? Millaista osaamista tuot Document Housen hallitustyöskentelyyn?

“Olen Jesse Nieminen. Minulla on pitkä kokemus SaaS-yritysten ja -tuotteiden rakentamisesta sekä johtamisesta. Intohimonani ovat innovaatiot ja niiden hallinta sekä high performance -organisaatioiden rakentaminen. Document Housen hallitukseen tuon kokemusta juuri näistä teemoista.

Olen työskennellyt opiskeluajoista lähtien useissa rooleissa SaaS-yrityksissä, kuten hiljattain Suomen historian suurimman rahoituskierroksen keränneessä RELEXissä. Olen myös yksi SaaS-yhtiö Viiman perustajista, jonka myimme vuonna 2021 osaksi HYPE-konsernia. Toimin yhä Viiman kasvujohtajana ja myyntihetkeen asti toimin lisäksi hallituksen puheenjohtajana. Viima nousi Gartnerin tutkimuksen mukaan vuonna 2019 maailman laajimmin käytetyksi innovaatio-ohjelmistoksi ja on alansa asiakkaiden parhaaksi arvioima palvelu. Toisin kuin monet Viiman kilpailijoista sekä useimmista muista SaaS-yrityksistä, onnistuimme menestymään täysin tulorahoitteisesti.”

Miksi Document House?

“Alan kokemista haasteista huolimatta Document House on onnistunut uudistumaan ja luomaan uuden digivetoisen strategian sekä rakentamaan SaaS-tuotteen, joka on jo menestyksekkäässä käytössä monissa johtavissa suomalaisissa organisaatioissa. Mielestäni Document Housella on erinomainen mahdollisuus rakentaa tältä pohjalta hieno kansainvälinen kasvutarina ja tässä seuraavat vuodet tulevat olemaan erittäin tärkeitä.

Mielestäni Document Housella on
erinomainen mahdollisuus rakentaa
hieno kansainvälinen kasvutarina.
- Jesse Nieminen

Sain itse yrittäjäurani alkutaipaleella paljon apua useilta kokeneilta tahoilta ja olen siitä heille kaikille äärimmäisen kiitollinen. Nyt, kun olen päässyt itse olemaan osana ja seuraamaan useampaa hienoa SaaS-kasvutarinaa erittäin läheltä, toivon voivani jakaa matkan varrelta kertyneitä kokemuksia ja oppeja eteenpäin.

Jatkuva oppiminen ja kehittyminen ovat myös henkilökohtaisesti minulle erittäin tärkeitä teemoja. Uskonkin, että hallitustyöskentely Document Housen vahvan tiimin kanssa auttaa myös minua kehittämään omaa osaamistani ja ajatteluani eteenpäin.”


Document House tuo älyä asiakirjoihin ja tuottavuutta tiedonhallintaan. Tutustu meihin täältä!

Work like Kameleon!

Esittelyssä Document Housen avainasiakaspäälliköt Joni ja Sanna

Esittelyssä Document Housen avainasiakaspäälliköt Joni ja Sanna

Uusi vuosi ja uudet työkaverit! Saimme vuoden alusta Document Housen tiimiin uuden avainasiakkuuspäällikön, Sanna Westerbergin. Sanna liittyi...

Read More
Kameleon auttaa Tampereen Teatterin kulisseissa

Kameleon auttaa Tampereen Teatterin kulisseissa

Tampereen Teatteri valokeilassa - Kameleon kulisseissa Tampereen Teatterissa teatterinäytökset ovat tietysti pääroolissa, mutta teatterin maailma on...

Read More
Minea Blomqvist-Kakko hakee kovalla työllä ja Document Housen tuella uutta nousua uralleen

Minea Blomqvist-Kakko hakee kovalla työllä ja Document Housen tuella uutta nousua uralleen

Suomen kautta aikojen menestynein naisgolfari Minea Blomqvist-Kakko hakee kovan työn kautta uutta nousua golfuralleen. Yksitoista kertaa Euroopan...

Read More