Skip to the main content.

kameleon-symbol

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

Pyroll Pakkaukset Oy &
Run Group Oy

Tulostuspalvelu -referenssi

Document House takaa, että Pyrollin tulostuspalvelu toimii häiriöttömästi

Luotettava tulostusympäristö ja sen ulkoistettu hallinta vapauttavat asiakkaan IT-ammattilaisten aikaa mielenrauhasta tinkimättä. Document Housen ja Pyrollin vuosia kestänyt yhteistyö panostaa toimintavarmaan laitteistoon, yhteisten prosessien kehittämiseen sekä avoimeen vuorovaikutukseen.

– Tämä ei ole vain lappujen tulostusta. Tulostuspalvelu on hyvin kriittinen osa tehtaan prosesseja. Jos yksikin tulostin sakkaa, sillä voi olla kalliit seuraukset, kiteyttää Pyroll Pakkaukset Group Oy:n sekä Run Group Oy:n tietohallintojohtaja Markus Hänninen.

Pyroll Pakkaukset Group Oy ja Run Group Oy ovat uusia nimiä Suomen yrityskentässä, mutta molemmilla yhtiöillä on jo pitkä historia. Yhtiöt muodostuivat, kun Pyroll Group Oy:n pakkausliiketoiminta siirtyi uuteen omistukseen syyskuussa 2021. Pyroll Pakkaukset Group Oy jatkaa muovi- ja kuitupohjaisten pakkausten valmistamista, ja Run Group vie eteenpäin paperin ja kartongin jatkojalostusta sekä tukkutoimintaa. Molemmat yhtiöt toimittavat palveluitaan ja tuotteitaan Suomen lisäksi muualle Eurooppaan.

Pyroll ja Document House ovat varmistaneet jo vuosien ajan, että Pyrollin tulostusympäristö toimii luotettavana osana tuotannon prosesseja päivästä toiseen. Document House tarjoaa Pyrollille tulostuksen kokonaispalvelua vastaten sen tulostuslaitteista, turvatulostuksesta ja tulostusympäristön valvonnasta.

– Kumppaneillamme on iso merkitys arkisessa toiminnassamme. Document House vastaa täysin tulostuskokonaisuudestamme, jolloin meidän IT-tiimin ei tarvitse käyttää aikaa siihen, Hänninen kertoo.


Tulostuspalvelun seurantamalli Pro 100 tukee läpinäkyvyyttä


Document House pitää säännöllisesti Pyrollin johtoa kartalla tulostuksen kokonaisuudesta Pro 100 -seurantapalaverin avulla: 

– Pro 100 on hyvin kokonaisvaltainen, lean-pohjainen seurantamalli. Sen avulla on tarkoitus seurata palvelua kokonaisuutena ja sen toimivuutta. Palaveri on myös keskusteluareena asiakkaan kanssa ja voimme entistä herkemmin reagoida asiakkaan muuttuviin tilanteisiin tai esimerkiksi esitellä uusia toimivampia ratkaisuja, kertoo Document Housen Erkka Leppänen.

Myös Hänninen antaa Pro 100:lle arvoa liiketoiminnan läpinäkyvyyttä kehittävänä toimenpiteenä: 

– Pro 100 on todella hyvä lisä tulostuspalvelun kokonaisuuteen: säännöllinen statuskatsaus tulostuspalveluiden tilanteeseen pitää meidät kartalla omista prosesseistamme. Tulostusmäärien, värien käytön ja laitteiden toimintavarmuuden seuraaminen on tuonut toimintaamme läpinäkyvyyttä. Selkeän mittariston avulla pystymme myös entistä paremmin seuraamaan ja reagoimaan yllättäviin tilanteisiin.

 

Tulostusympäristön taattua helppoutta ja käyttövarmuutta

 

Tampereen tehtaalta vuonna 2015 alkanut yhteistyö on laajentunut Pyrollin kaikkiin kotimaisiin tehtaisiin. Yhteistyö on kehittynyt vuosi vuodelta ja viimeisimmät vuodet Document House on toiminut Pyrollin ainoana tulostusympäristön toimittajana:

– Meille on tärkeää, että meidän tiimin ei tarvitse käyttää jatkuvasti aikaansa tulostusympäristön ylläpitoon ja huoltamiseen, siksi tulostuspalvelun kokonaispaketti oli meille paras vaihtoehto. Myös Document Housen luotettavat ja toimintavarmat laitteet puhuivat puolestaan. Yksi yhteistyön isoimmista lisäarvoista onkin sen antama mielenrauha, Hänninen sanoo.

Taloudelliset tekijät eivät kuitenkaan olleet ainoat syyt palveluiden keskittämiselle. Vaakakupissa painaa myös yhteistyön laatu: 

– Document Housen kanssa yhteistyö on ollut aina hyvin avointa ja läpinäkyvää: asioista puhutaan avoimesti ja rehellisesti. Vaadimme tätä kaikilta IT-kumppaneiltamme ja Document Housen kanssa tässä ei ole koskaan ollut ongelmaa, Hänninen hymyilee.

Myös Document House allekirjoittaa yhteistyön laadun:

– Kaikki on sujunut erittäin hyvin. Kemiat toimivat viimeisen päälle yhteen ja tekeminen on reilua ja sujuu vain hyvässä hengessä. Kumppanuuden aktiivinen yhteinen tekeminen kertoo myös sen joustavuudesta ja helppoudesta, Leppänen iloitsee.

Tulostusympäristön on toimittava moitteettomasti. Pyroll luottaa Document Houseen osaamiseen kuin kallioon:

– Document Housen vahvuuksia ovat ehdottomasti heidän edustamansa laiteportfolion tuntemus ja tekninen osaaminen, mutta myös heidän proaktiivisuutensa. Jos jossain laitteessa ilmenee vika, voimme olla varmoja, että ongelma saadaan korjattua ripeästi. Suosittelenkin Document Housea juuri meidänlaisillemme toimijoille, joilla ei ole resursseja hoitaa tulostusympäristöä itse. Document Housen palvelut skaalautuvat niin isoille kuin pienille toimijoille, Hänninen päättää.


Kaipaatko apua tulostusympäristön kehittämiseen ja ylläpitoon? Me olemme täällä sinua varten - lue lisää digitointi- ja tulostuspalveluistamme tai ota yhteyttä.

pyroll_rgb_green

Haluatko kuulla lisää? Jutellaan.

 

OTA YHTEYTTÄ