Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

Document House

 

Älyä asiakirjoihin vuodesta 1991

Document House on vuonna 1991 perustettu suomalainen asiakirjoihin keskittynyt ohjelmisto- ja IT-palveluyritys. Lue alla meidän matkasta.

DH tänään

2024

The journey continues with Kameleon leading the way!

2024

2023

Kameleon vetoisen strategian toimeenpano jatkuu, ja IT-palvelut tukevat siinä. Olemme pyytäneet mukaan uusia advisoreja viitoittamaan tietämme. 

2022

Päivitetty Kameleon SaaS -versio julkaistaan ja ensimmäiset asiakkuudet saadaan siirrettyä uudelle alustalle.

IT-palveluliiketoimintaa on vahvistettu ja on saatu uusia merkittäviä asiakkuuksia.

2022

2022

Muutetaan hallituksen kokoonpanoa ja saadaan uusia advisoreja, jotka ovat aiemmin kulkeneet matkan, mikä Kameleon liiketoiminnassa on edessämme ja näin auttavat viitoittamaan tietämme.

2021

Käynistetään Business Finlandin tuella uuden Kameleon SaaS -version kehitys tavoitteena toiminnan kansainvälistäminen. Vahvistetaan kehitystiimiä ja vahvistetaan IT-palvelutiimiä.

2021

2020

Julkaistaan kehutusta Kameleonista -ratkaisusta SaaS -versio.

2019

Muutamme strategiaa, fokuksena Mid-Market ja kehityksen kärkenä Kameleon -ohjelmisto, jota IT-palveluliiketoimintamme tukee.

2019

2013-2018

Hankala ajanjakso. Monessa mukana ja  vahvasti investoiden. Tämän lisäksi ajanjaksoon sisältyy huono strateginen valinta. Nämä yhdessä johtivat talousvaikeuksiin. 

2012

Ostetaan Kameleon -liiketoiminta Tieturilta (joka oli tuolloin CapManin omistuksessa).

2012

2009

X-Partner Tampere vaihtaa nimeään Document Houseksi. Uusi nimi tulee yritysoston mukana.

2005

X-Partner Tampereen omistus vaihtuu. Yrityksen pääasiallinen omistus on säilynyt vuodesta 2005 tähän hetkeen samana. 

2005

1991

X-Partner Tampere Oy perustetaan ja aloittaa Xerox kumppanina. Kopiokoneet olivat sen ajan kehityksen kärki tietotyöläisen tuottavuuden tehostamisessa. Tietotyöläisen tuottavuuden parantaminen on edelleen tekemisemme keskiössä, ratkaisut ovat toki tänä päivänä erilaisia. 

Alku

aikajana