Skip to the main content.

kameleon-symbol

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

Kaupan liitto Ry

Kameleon referenssi

 

Kameleon auttaa pitämään Kaupan liiton asiakirjasisällöt ajan tasalla

Asiakirjat ovat kiinteä osa organisaation viestinnän arkea. Document Housen Kameleon auttaa Kaupan liiton viestintää rakentamaan pelisääntöjä asiakirjasisältöjen hallintaan.

Vuonna 2018 Kaupan liitto alkoi etsiä ratkaisua asiakirjasisältöjen hallinnan haasteisiin. Puskaradiosta kantautuneet positiiviset kertomukset Document Housesta antoivat alkusysäyksen kumppanuudelle.

– Kartoitimme työkaluja, joilla voisimme vahvistaa dokumentaation tasalaatuisuutta ja hallintaa ja Kameleon tuntui vastaavan tarpeisiimme, Kaupan liiton viestintäjohtaja Pia Pere-Vanhanen muistelee.

Kameleon auttaa Kaupan liittoa pitämään tärkeimmät asiakirjasisällöt helposti löydettävinä. Paketissa tulevat Kaupan liiton brändin mukaiset Powerpoint-, Excel- ja Word-pohjat kuvagallerioineen. Työn alla on myös Sharepoint-integraatio.

Document House ja Kaupan liitto varmistavat, että uudistukset integroituvat mahdollisimman hyvin ja helposti osaksi Kaupan liiton arkea. Jalkautustyötä tuetaan käyttökoulutuksien lisäksi asiakkuudenhallintamalli Pro 100:lla:

– Pro 100 -tapaamisissa kerromme palvelun perusavainluvuista ja seuraamme projektin etenemistä. Jotta Kaupan liitto saisi palvelusta parhaan mahdollisen hyödyn, rytmitimme Pro 100 -tapaamiset liiton raportointi-vuosikellon mukaan. Näin he saavat materiaalit oman toimintansa raportoinnin tueksi, kertoo Document Housen Senior Advisor Timo Mettala.


Yhtenäiset toimintatavat luovat pohjan avoimemmalle yrityskulttuurille


Kaupan liitossa uudet toimintamallit on otettu vastaan hyvillä mielin:

– Asiantuntijoidemme aikaa säästyy, kun kaikkea ei aina tarvitse luoda alusta asti uudestaan. Dokumenttien sisällöt, ilme ja tekninen toteutus ovat myös entistä laadukkaampia. Koska järjestelmä on kätevä käyttää, saamme nyt viimeisimmät muutokset aina ketterästi koko henkilöstön käyttöön, sanoo Pere-Vanhanen.

Yhdessä tekemisen henki läpileikkaa kumppanuutta Kaupan liiton arkeen asti.

– Erityisen antoisaa on ollut se, kuinka koko talo on kytketty kehitystyöhön, ideointiin ja yhteisten sisältöjen luomiseen. Yhdessä kehittämällä luomme paitsi arjessa toimivia sisältöjä myös vahvistamme yhdessä tekemisen ja avoimuuden kulttuuria, Pere-Vanhanen iloitsee.

Rakentava ja avoin yhteistyö saa kehuja myös Document Housella:

– Yhteistyö Kaupan liiton kanssa on ollut todella välitöntä ja sujuvaa. Olemme ideoineet monenlaisia ratkaisuja sekä pohtineet tarkkaan, kuinka kaikki tarpeellinen otetaan arjessa käyttöön ja miten niistä viestitään, Mettala summaa.


Miten Kameleon voisi palvella teidän liiketoimintaanne? Lue lisää Kameleonista tai ota yhteyttä.

Logo Testimonial Kaupan liitto

Haluatko kuulla tästä lisää?

OTA YHTEYTTÄ