Skip to the main content.

kameleon-symbol

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

Telilän Sähkötyö

Document House - referenssivideo

 

Vaiheittaista kehittämistä

Videolla Telilän Sähkötyön Pekka Telilä kertoo, kuinka älyä on tuotu asiakirjoihin vaiheittain.

Alun perin Document House otettiin mukaan brändin rakentamiseen. Myös GDPR-asiat olivat huolenaiheena.

Document Housen ratkaisujen avulla yhtenäistettiin sähköiset asiakirjat ja asiakirjamallit niin, että talosta lähtee yhtenäisiä, ajantasaisia asiakirjoja. Tallennuspaikat ovat nyt myös kaikille selvät.

Sittemmin skannattavat dokumentit liitettiin samaan metatietomalliin. Näin asiakirjan skannaus vie dokumentit suoraan tarvittavilla metatiedoilla taustajärjestelmään.

"Ohjattu tallennus on helpottanut arkista työtä. Lomien ajan tuuraaminenkin on nykyään helppoa, kun dokumentit löytyy. Nyt voin nukkua yöni rauhassa".

 

  

Tutustu palveluihimme

 

 
 

Haluatko kuulla tästä lisää? Jutellaan!

 

OTA YHTEYTTÄ