referenssi

LähiTapiola

Tulostusympäristö - referenssivideo

 

Tulostaminen on maanlaajuiselle LähiTapiolalle elintärkeä toiminto. Fuusion myötä konsernissa oli yllättävän paljon uusia käyttäjiä ja laitteita, ja tulostuksen sekä dokumentinhallinnan prosessit kaipasivat selkeyttämistä. Document House otti kokonaisuuden haltuun ja tarjosi ratkaisun, joka suunniteltiin olemassa olevien laitteiden elinkaarta silmällä pitäen, sillä konserni halusi hyödyntää jo tehtyjä investointeja.

Document House vastaa nyt LähiTapiolan tulostuksen palvelun laadusta ja kehittämisestä kokonaisuutena. Käytössä on selkeä prosessi, jonka avulla asiat menevät eteenpäin, sekä yhden luukun periaate, eli kaikki tulostamiseen liittyvät palvelut saa yhdeltä taholta.

"Document House nousi kumppaniksi juuri siksi, että heillä oli suunnitelmissa mukana myös tulostuksen kokonaisuuden tehostaminen, jossa halusimme ehdottomasti olla mukana. Tärkeintä meille on ollut se, että olemme pystyneet tehostamaan prosesseja merkittävästi yhdessä Document Housen kanssa. Kustannussäästöjä on ryhmätasolla tullut melkoisen paljon, puhutaan kuusinumeroisesta luvusta. Toimivan ratkaisun avulla on myös vapautettu käyttäjien aikaa tuottavampaan työhön."

Sami Holopainen, infrapalveluiden tuottaja, LähiTapiola

Tulostuksen kokonaisuuden tehostaminen

 

Tutustu palveluihimme

documenthouse
 

LÄHETÄ MEILLE VIESTI

Tai soita 0207 888 200