Skip to the main content.

kameleon-symbol

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

KEHA -keskus

Digitaalinen työympäristö -referenssivideo

ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskus KEHA-keskus  palvelee 15.sta ELY-keskusta ja 15.sta TE-toimistoa, joissa on 8.000 työntekijää 31 virastossa. KEHA-keskuksen digityöympäristössä on 800 Sharepoint-työtilaa ja noin 9000 Teams-tiimiä.

 

Muutoksiin on yritetty varautua sillä, että me on tehty alustaratkaisuja, ei niinkään yksittäisiä järjestelmiä. Meillä on sähköisen asioinnin alustaa ja meillä on raportointijärjestelmiä ja niin edelleen. Kameleon on yksi tämmöinen alusta muiden joukossa. 

Jos ajatellaan, että meillä olisi asiakirjapohjaratkaisu, jossa jokainen ylläpitää itse omat pohjansa, niin sehän on ihan mahdoton tilanne ja veisi hirveästi resursseja.

Meillä on 600 pohjaa. Kaikki päivitykset hoituvat keskitetysti. Kaikki pohjat löytyvät samasta paikasta ja jokaisella pohjalla on oma vastuuhenkilönsä, niin voi luottaa siihen, että kun painan ”uusi”-painiketta, niin sieltä tulee virallisia pohjia.

 

Mika Vahala

KEHA-Keskus
Johtava asiantuntija
Digityöympäristö

Haluatko kuulla lisää mahdollisuuksista teidän organisaatiolle