Skip to the main content.

kameleon-symbol

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

Elinkeinoelämän Keskusliitto

Kameleon - referenssivideo

 

Yhdenmukaistetut käytännöt

Monen erilaisen työkulttuurin ja -tavan yhteensovittamisessa Kameleon on osoittanut loistavaksi työkaluksi. Elinkeinoelämän keskusliitossa on todettu, että Kameleon helpottaa aidosti käyttäjän arkea. Aikaisemmat kirjavat käytönnöt asiakirjoissa ja dokumentinhallinnassa on Kameleonin avulla saatu yhdenmukaistettua.

Kameleon on ollut käytössä Elinkeinoelämän keskusliitossa jo viisi vuotta. Kun EK:ssa otettiin käyttöön SharePoint-pohjainen dokumentinhallintajärjestelmä, Kameleon helpotti käyttöönottoa ja paransi Sharepointin käytettävyyttä huomattavasti. Kameleonin avulla asiakirjan luominen ja hallinta on nopeutunut.

"Ilman Kameleonia meidän olisi pitänyt harkita paljon tarkemmin, olisiko kannattanut edes yrittää ottaa käyttöön SharePoint-pohjaista jaettavaa verkkotallennusalustaa. Käytettävyydessä pienet yksityiskohdat ratkaisevat ja Kameleon taipuu hyvin käyttäjien tarpeisiin. Näin olemme saaneet helpotusta heidän arkeen."

Kai Mykkänen, johtaja, Elinkeinoelämän keskusliitto

 

 

 

Tutustu palveluihimme

 

Haluatko kuulla lisää? Jutellaan!

 

OTA YHTEYTTÄ