Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä monen organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, editoidaan. Niitä tallennetaan, lähetetään, etsitään. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Asiakirjoissa näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimattomasti laaditut tai tallennetut asiakirjat syövät sitä ja altistavat vastuuhenkilöt erilaisille riskeille.

Lue Kameleon -sivuiltamme kuinka säästät työntekijöiden asiakirjoihin käyttämää aikaa ja helpotat heidän arkea. Kameleon on helppo käyttää ja käyttöönottaa. Se on organisaation yhteinen toimitapa.

Kameleonautomaatio2-1

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella:

 

Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Henkilöstön ja kumppaneiden terveys on etusijalla. Olemme sopineet sisäisesti seuraavista toimitavoista, joilla osaltamme osallistumme viruksen leviämisen hidastamiseen.

  • Teemme etätyötä kaikissa sen sallimissa tilanteissa.
  • Emme kuormita työterveyskumppaneitamme emmekä julkista terveydenhuoltoa turhaan, vaan jäämme sairauslomalle heti kun jotain flunssan oireita on havaittavissa.
  • Vältämme matkustamista ja mahdollisten ulkomaanmatkojen jälkeen työntekijämme työskentelevät kotoa käsin julkisten ohjeistusten mukaisesti.
  • Mikäli joku olisi altistunut tai sairastunut, kerromme asiasta henkilöstön ryhmäkeskustelun kautta, että voimme viestiä asiasta myös mahdollisesti kontaktissa olleille kumppaneillemme.

Palvelumme toimii normaalisti, mutta tapaamisten sijaan suosimme verkkokokouksia ja mahdolliset ongelmatilanteet pyrimme ratkaisemaan etänä.

Seuraamme Pihlajalinnan, Työterveyslaitoksen ja Yleisradion tiedottamista asiasta ja muutamme ohjeistustamme tilanteen muuttuessa.

Tavoitat meidät normaalisti verkkosivuillamme olevan ota yhteyttä-lomakkeen kautta, puhelimitse tai sähköpostitse. 

Esittelyssä Document Housen avainasiakaspäälliköt Joni ja Sanna

Esittelyssä Document Housen avainasiakaspäälliköt Joni ja Sanna

Uusi vuosi ja uudet työkaverit! Saimme vuoden alusta Document Housen tiimiin uuden avainasiakkuuspäällikön, Sanna Westerbergin. Sanna liittyi...

Read More
Puustelli Group Oy ottaa käyttöön Kameleonin

Puustelli Group Oy ottaa käyttöön Kameleonin

Puustelli ottaa käyttöön Kameleonin, joka tuo arkeen helppoutta ja selkeät toimintamallit asiakirjojen hallintaan Puustelli on Suomen suositelluin...

Read More
Document House Oy:n tilinpäätöstiedote 2022

Document House Oy:n tilinpäätöstiedote 2022

Tilikauden 2022 aikana Document House toimi kannattavasti ja säilytti toiseksi korkeimman AA luottoluokituksen. Yhtiö teki miljoonainvestoinnin...

Read More