Skip to the main content.

kameleon-symbol

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Henkilöstön ja kumppaneiden terveys on etusijalla. Olemme sopineet sisäisesti seuraavista toimitavoista, joilla osaltamme osallistumme viruksen leviämisen hidastamiseen.

  • Teemme etätyötä kaikissa sen sallimissa tilanteissa.
  • Emme kuormita työterveyskumppaneitamme emmekä julkista terveydenhuoltoa turhaan, vaan jäämme sairauslomalle heti kun jotain flunssan oireita on havaittavissa.
  • Vältämme matkustamista ja mahdollisten ulkomaanmatkojen jälkeen työntekijämme työskentelevät kotoa käsin julkisten ohjeistusten mukaisesti.
  • Mikäli joku olisi altistunut tai sairastunut, kerromme asiasta henkilöstön ryhmäkeskustelun kautta, että voimme viestiä asiasta myös mahdollisesti kontaktissa olleille kumppaneillemme.

Palvelumme toimii normaalisti, mutta tapaamisten sijaan suosimme verkkokokouksia ja mahdolliset ongelmatilanteet pyrimme ratkaisemaan etänä.

Seuraamme Pihlajalinnan, Työterveyslaitoksen ja Yleisradion tiedottamista asiasta ja muutamme ohjeistustamme tilanteen muuttuessa.

Tavoitat meidät normaalisti verkkosivuillamme olevan ota yhteyttä-lomakkeen kautta, puhelimitse tai sähköpostitse. 

Ilona Ylinampa ja Jesse Nieminen Document Housen hallitukseen

Ilona Ylinampa ja Jesse Nieminen Document Housen hallitukseen

llona Ylinampa ja Jesse Nieminen tuovat Document Housen hallitukseen vahvaa kokemusta IT-alan aallonharjalta. Uusi hallitus auttaa Document Housea...

Read More
Xerox -laitteiden huolto osa II

Xerox -laitteiden huolto osa II

Xerox -laitteiden huolloissa, Document Housen yhtenä kumppanina toiminut Relacom Finland Oy jätti konkurssihakemuksen 14.11.2019 ja sen toiminta...

Read More
Haemme teknistä asiantuntijaa Tampereelle

Haemme teknistä asiantuntijaa Tampereelle

Tutustu avoimiin työpaikkoihin meille töihin-sivullamme https://www.documenthouse.fi/meille-toihin Uusimpana etsimme Teknistä Asiantuntijaa...

Read More