Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

LAAJA VALIKOIMA TOIMISTORATKAISUJA

Document House on suomalainen Xerox-jälleenmyyjä. Palvelemme jo yli 2 000 tyytyväistä asiakasta.

Kokemuksemme tulostusympäristöjen optimoinnissa ja tiedon hallinnassa takaa asiakkaillemme rauhan keskittyä olennaiseen.

Tulostusympäristöt palveluna, tarpeiden mukaan ja yksilöllisesti.

TUTUSTU VALIKOIMAAN

Laajasta tulostin- ja monitoimilaitevalikoimasta löydämme sopivan ratkaisun kaikkiin asiakirjahallinnan, tulostamisen ja skannaamisen muuttuviin tarpeisiin.

 

 

Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä sinulle sopivin ratkaisu!

KÄYTÄNNÖNLÄHEISIÄ RATKAISUJA ARKEEN

Document House auttaa tietotyöläistä suoriutumaan omasta työstään helpommin, nopeammin ja samalla laadukkaammin. Meillä on uusin tieto, hienoja referenssejä ja tuhansia toteutettuja ratkaisuja.