Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

Xerox -ratkaisut kaikenkokoisiin tarpeisiin

Document House on suomalainen Xerox-kumppani. Meiltä saatte tulostusratkaisun juuri teidän tarpeisiinne yksilöllisesti toteutettuna.

Kokemuksemme tulostusympäristöjen optimoinnissa ja tiedon hallinnassa takaavat teille rauhan keskittyä olennaiseen.

 

Tutustu laajaan Xerox -valikoimaan

Xeroxin laajasta tulostin- ja monitoimilaitevalikoimasta löydämme sopivan ratkaisun kaikkiin asiakirjahallinnan, tulostamisen ja skannaamisen muuttuviin tarpeisiin.

 

Document House

Autamme tietotyöläistä suoriutumaan omasta työstään helpommin, nopeammin ja samalla laadukkaammin. Meillä on uusin tieto, hienoja referenssejä ja tuhansia toteutettuja ratkaisuja.

 

Olethan yhteydessä!

 

Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä sinulle sopivin ratkaisu!