careers-bg

Tule meille töihin

Hae mukaan jo tänään

 

Avoimet työpaikat

Tehtävämme on tuoda älyä asiakirjoihin. Parhaita käytäntöjä hyödyntäen varmistamme, että organisaation tärkeimmät sähköiset ja paperiset asiakirjat ovat ohjatusti tallessa ja löydettävissä, sekä aina sisällöllisesti yhtenäiset.

Myymme oman Kameleon -ohjelmistoratkaisumme (www.kameleon.fi) lisäksi globaalien päämiesten ratkaisuja, joka tekee meistä erittäin mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen toimijan.  Päämiehiämme ovat mm. Kofax, Xerox ja HP.

Myynti- ja asiantuntijaorganisaatiomme  toimii Espoossa, Tampereella, Turussa ja Porissa.
Tiimissämme on nyt 40 huippuosaajaa ja haluamme löytää lisää hyviä ihmisiä hyvään tiimiin!

Avainasiakaspäällikkö

 • Pori

  Haluatko olla yritysmyynnin aallonharjalla auttamassa yrityksiä ottamaan suuren digiloikan toiminnassaan?

  Haemme kasvavaan myyntitiimiimme vahvistusta Satakunnan alueelle vakituiseen työtehtävään

  AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

  Tämä paikka sopii sinulle, mikäli:

  • sinulla on tehtävään sopiva koulutus tai olet itseoppinut
  • sinulla on 3+ vuoden kokemus ratkaisukeskeisestä yritysmyynnistä ja vahvat näytöt onnistumisista
  • osaat keskustella luontevasti asiakkaiden kanssa ymmärtäen samalla asiakkaan kehitystarpeet ja tavoitteet.
  • olet positiivinen ja motivoitunut, haluat kehittää osaamistasi ja asetat tavoitteesi korkealle

   

  Lisäksi arvostamme:

  • ymmärrystä liiketoiminnasta ja kokemusta C-tason keskustelujen käymiseksi
  • esiintymisvarmuutta ja neuvottelutaitoja

   

  Kuvaus tehtävästä:

  • B2B myynti nimetyille ja uusille asiakkaille.
  • saat hoitoosi oman asiakaskunnan, jota pyrit aktiivisesti hoitamaan ja kasvattamaan
  • tapaat asiakkaita paikan päällä sekä etänä.

   

  Tarjoamme sinulle:

  • rennon ja viihtyisän työympäristön sekä huipputyökaverit 😊
  • aktiivisen myynnin tuen, liidit markkinoinnin automatiikan avulla ja talon sisäisen buukkaajan helpottamaan tapaamisten sopimista.
  • erittäin mielenkiintoisen työpaikan varmasti kilpailukykyisellä palkkauksella
  • joustavat työaikajärjestelyt ja erinomaiset työsuhde-edut
  • mahdollisuuden kiinnostavaan urakehitykseen

   

  Toivomme saavamme hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.5.2022. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

  Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Niklas af Ursin, p. 040 159 7924

täytetty - Sales Development Representative / täytetty

 • Tampere tai Helsinki

  Document House hakee yritysmyyntiin kahta Sales Development Representativea, eli toisin sanoen buukkaria. Lue lisää alta!

  Miksi?

  Meillä Document Housella on kovat kasvutavoitteet ja tarvitsemme nyt lisävoimia varmistamaan sen, että saamme sovittua tavoitteisiimme nähden riittävän määrän laadukkaita ja merkityksellisiä keskusteluja potentiaalisten asiakkaidemme kanssa. Panoksesi on tärkeä lisä myynnin ja markkinoinnin kokonaisuuteemme, joten toimit liiketoimintamme ytimessä.

  Mitä?

  Tulet työskentelemään B2B-maailmassa Kameleon365 SaaS-ratkaisun parissa. Työpäiväsi tulevat pääasiallisesti koostumaan potentiaalisten asiakkaiden tunnistamisesta ja kontaktoimisesta sekä myyntiprosessin alkupään kartoitusten tekemisestä ja tapaamisten sopimisesta. Suosimme monikanavaista viestintää, eli toivomme sinun käyttävän asiakkaiden tavoittamiseen tarpeen mukaan mm. puhelinta, sähköpostia ja LinkedInia.

  Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja autamme päivästä toiseen sinua menestymään työssäsi, minkä lisäksi modernit myynnin teknologiat kuten Vainu ja HubSpot sekä laadukkaat työvälineet auttavat sinua onnistumaan. Tässä tehtävässä pääset tutustumaan myyntiprosessiimme alusta loppuun, minkä lisäksi saat kerrytettyä arvokasta kokemusta, jonka avulla voit kehittyä sekä edetä urallasi haluamallasi tavalla.

  Kenelle?

  Mikäli myyntityö kiinnostaa, mutta kokemusta siitä ei vielä juuri ole, niin tässä on oiva ensiaskel myyntiurallesi! Kaupallinen koulutus- tai työtausta on ehdottomasti plussaa ja tehtävä voi sopia sinulle erinomaisesti, mikäli olet vastavalmistunut tai olet opintojesi loppusuoralla. Tärkeintä on energinen ja lannistumaton asenne sekä halu oppia, kehittyä ja ylipäätään mennä eteenpäin - selkeä etenemispolku on tarjolla myös Document Housen sisällä.

  Yhteenveto tehtävästä ja tavoitteista

  Haemme tekijää kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työskentelemme hybridimallissa, eli joustavasti osittain toimistolla (Tampereella Hervannassa ja Helsingissä Kalasatamassa) sekä osittain etänä. Lisäksi pystyt itse vaikuttamaan työtahtiisi ja työn sisältöösi - meillä ratkaisevat tulokset, joten ripaus yrittäjähenkisyyttä on tehtävässä hyväksi. Mitä tuloksiin tulee, niin toivomme, että pystyisit vauhtiin päästyäsi bookkaamaan n. 5 tapaamista per työpäivä tai vastaavasti n. 25 tapaamista per työviikko.

  Pohjapalkkasi on 2000 €/kk, minkä lisäksi sinulle maksetaan provisio jokaisesta sovitusta asiakastapaamisesta, sekä lisäprovisio, mikäli sovittu tapaaminen johtaa kauppaan! Tavoitepalkka tehtävässä on n. 3000-4000 €/kk tuloksista riippuen, mutta meillä ei ole provisiokattoa, joten voit itse merkittävästi vaikuttaa ansiotasoosi. Lisäksi saat kattavat työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-edun, työmatkaedun ja muita hyviä etuja.

  Oletko sinä etsimämme henkilö Document Housen tiimiin. Lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi sähköpostitse 11.2.2022 mennessä osoitteseen kimmo.kanto@documenthouse.fi. Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Kimmo Kanto, p. 040 540 6545

täytetty - GROWTH HACKER MYYJÄ

 • Helsinki

  Haluatko itsesi näköalapaikalle kiihdyttämään ohjelmistoliiketoimintaa tulosvastuullisena myyjänä ja johtoryhmän jäsenenä?

  Etsimme pääkonttoriimme Helsingin Kalasatamaan vakituiseen työsuhteeseen

  Growth hacker myyjää

  raportoimaan Kameleon 365 -liiketoimintayksikön johtajalle sekä työskentelemään tiiviissä yhteistyössä hänen kanssaan. Tehtävänkuva ja -nimike tarkentuu valittavan henkilön myötä.

  Tutustu tehtävään tarkemmin täällä. 

  Toivomme saavamme hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.1.2022. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja ja Kameleon 365 liiketoimintayksikön vetäjä Jarkko Ollikainen (+358 40 500 6632).

documenthouse
 

KYSY LISÄÄ

Tai soita 0207 888 200