careers-bg

Meille töihin

Hae mukaan jo tänään

 

Yhdessä olemme parempia

Tehtävämme on tuoda älyä asiakirjoihin.

Parhaita käytäntöjä hyödyntäen varmistamme, että organisaation tärkeimmät sähköiset ja paperiset asiakirjat ovat ohjatusti tallessa ja löydettävissä, sekä aina sisällöllisesti yhtenäiset.

Myymme oman Kameleon -ohjelmistoratkaismme lisäksi globaalien päämiesten ratkaisuja, joka tekee meistä erittäin mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen toimijan.
Päämiehiämme ovat mm. Kofax, Xerox ja HP.

Myynti- ja asiantuntijaorganisaatiomme  toimii Espoossa, Tampereella, Turussa ja Porissa.
Tiimissämme on nyt 40 huippuosaajaa ja haluamme löytää lisää hyviä ihmisiä hyvään tiimiin!

 

Avoimet paikat tällä hetkellä:

Tuotekehitys

 • Koodaava arkkitehti

  Haluatko näköalapaikalle kehittämään uuden sukupolven SaaS -ohjelmistoratkaisuja?

  Nyt etsimme front-end -painotteista koodaavaa arkkitehtia vakituiseen työsuhteeseen Turkuun tai Espooseen. Koodaavan arkkitehdin vastuulla on vaikuttaa muun muassa tulevaisuuden teknologiavalintoihin sekä rakentaa ja kehittää tuotteiden kokonaisarkkitehtuuria. Omien tiimiläisten lisäksi yhteistyötä tehdään myös muun sisäisen henkilöstön sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa. Tuotteen osalta oma kädenjälkesi tulee näkymään, sillä pääset vaikuttamaan siihen, miltä tuote näyttää ja miten se kehittyy tulevaisuudessa. Arkkitehtityön lisäksi toimenkuva sisältää itsenäistä front-end kehitystyötä. Et kuitenkaan jää tehtävässä yksin, sillä Document House tarjoaa sinulle perehdytystä ja ohjeistusta, jotta pääset tehtävässä tehokkaasti alkuun. Näin ollen positio voi hyvin olla merkittävä edistysaskel urallasi vastuullisempaan rooliin. Tehtävänkuva tarkentuu valittavan henkilön myötä.

  Lue koko ilmoitus LinkedInissä ja hae mukaan jo tänään!

Account Manager

 • Pori

  Aktiivinen ja myynnillinen ote luovat erinomaisen pohjan työlle. Tuleva tiimisi ja esimiehesi arvostavat sinussa tehokkuutta, oma-aloitteisuutta sekä halua parantaa suoritustasi ja oppia uutta jatkuvasti.

  Tehtävässä työllistyt suoraan vakituiseen työsuhteeseen Document Houselle. 

  Lisätietoa roolista antaa Kimmo Kanto 040-540 6545 

 

Lisätietoja rooleista:

 

documenthouse
 

KYSY LISÄÄ

Tai soita 0207 888 200