careers-bg

Meille töihin

Hae mukaan jo tänään

 

Yhdessä olemme parempia

Tehtävämme on tuoda älyä asiakirjoihin.

Parhaita käytäntöjä hyödyntäen varmistamme, että organisaation tärkeimmät sähköiset ja paperiset asiakirjat ovat ohjatusti tallessa ja löydettävissä, sekä aina sisällöllisesti yhtenäiset.

Myymme oman Kameleon -ohjelmistoratkaismme lisäksi globaalien päämiesten ratkaisuja, joka tekee meistä erittäin mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen toimijan.
Päämiehiämme ovat mm. Kofax, Xerox ja HP.

Myynti- ja asiantuntijaorganisaatiomme  toimii Espoossa, Tampereella, Turussa ja Porissa.
Tiimissämme on nyt 40 huippuosaajaa ja haluamme löytää lisää hyviä ihmisiä hyvään tiimiin!

 

Avoimet paikat tällä hetkellä:

 

Sales Development Representative, SDR

 • Tampere

  Tampere! Document House etsii nyt kahta henkilöä Sales Development Representative, SDR -rooleihin

   

  Etsimme nyt kahta oma-aloitteista ja reipasta SDR:ää asiantuntijatapaamisten buukkaukseen Tampereen toimipisteeseemme. Tehtävässä toimit tärkeässä roolissa modernin markkinoinnin ja myynnin nivelvaiheessa. Tuot myös oman panoksesi yrityksen menestymisen ja kasvutavoitteiden saavuttamiseksi.

  Työ on kokoaikainen ja soveltuu esimerkiksi korkeakouluopintojen loppuvaiheen opiskelijalle tai vastavalmistuneelle. Tarjoamme modernit työvälineet, hyvän pohjapalkan ja suoriutumiseen kytketyn bonuksen. Saat myös käyttöösi yrityksemme monipuoliset edut, kuten lounas-ja virike-edun sekä työsuhdematkalipun. Työsi tukena toimii kokeneet kollegat ja onnistuessasi työ tarjoaa erinomaisen ponnahduslaudan yrityksemme muihin tehtäviin.

  Oletko sinä etsimämme henkilö Document Housen tiimiin? Lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi sähköpostitse 14.12.2021 mennessä liiketoimintajajohtaja Kimmo Kanto, p. 040 540 6545, kimmo.kanto@documenthouse.fi 

JUNIOR FRONTEND DEVELOPER

 • Turku

  Document House etsii nyt oma-aloitteista Junior Frontend Developeria kehitystiimin vahvistukseksi Turkuun.

  Pääset mukaan elokuussa 2021 alkaneeseen, Business Finlandin rahoittamaan Kameleon 365 -tuotekehityshankkeeseen. Tämän hankkeen tavoitteena on uuden innovaation luomisen lisäksi tukea Document Housen kansainvälistymistä tulevaisuudessa. Tehtävässä toimit tärkeässä roolissa näiden tavoitteiden saavuttamiseksi, ja osallistut Kameleon 365 -tuotteen uusien online-ominaisuuksien kehittämiseen työpöytäsovelluksen rinnalle.

  Junior Frontend Developerina tehtäväsi on yhdessä tiimisi kanssa ideoida, suunnitella ja toteuttaa uutta pilvipohjaista ohjelmistotuotetta. Osallistut responsiivisten käyttöliittymien suunnitteluun, sisältöjen hallintaan sekä testaukseen. Riippuen kokemuksestasi, pääset myös osaksi vaativampaa tuotesuunnittelua. Työskentelet pääasiassa MS-ympäristössä, ja teknologioiden osalta käytössäsi ovat muun muassa React ja Fluent UI, mutta monipuolinen teknologiaosaaminen sekä esimerkiksi backend-kehityksen ymmärrys ovat tehtävässä eduksesi.

  Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä tiimisi tuen, mutta toivomme sinulta vastavuoroisesti myös kykyä työskennellä itsenäisesti. Tehtävässä toimit yhteistyössä useiden eri sidosryhmien, kuten backend-kehittäjien ja käyttöönoton konsulttien kanssa, joten ennen kaikkea arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

  Toivomme sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä ja frontend-testaamisesta joko työn tai harrastuneisuuden myötä
  • Osaamista eri frontend-teknologioista, kuten Javascript, React, Typescript, Angular, Vue, HTML, CSS tai vastaavista
  • Itseohjautuvaa työskentelytyyliä sekä halua oppia uutta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  Eduksi katsomme:
  • Aikaisemman kokemuksen backend-kehityksestä esimerkiksi Node.js:n tai vastaavien teknologioiden parissa
  • Kokemuksen UI- ja/tai UX-suunnittelusta
  • Pilviympäristöjen tuntemuksen - erityisesti Azure-ympäristön ymmärrys lasketaan eduksesi


  Document House tarjoaa sinulle:

  • Mahdollisuuden päästä mukaan uutuusarvoltaan merkittävään projektikokonaisuuteen luomaan tulevaisuuden globaalia SaaS-tuotetta
  • Tehtävän, jossa olet osana tuotekehitystä alusta asti - pääset luomaan uutta sekä vaikuttamaan järjestelmän toiminnallisuuksiin ja visuaaliseen ilmeeseen
  • Kokeneiden kollegoidesi tuen, joka tarjoaa ainutlaatuisen kehityspolun vaativampiin tehtäviin
  • Mukavan tiimin ja työympäristön, jossa jokaisen näkemykset otetaan huomioon
   Nykyaikaiset teknologiat, työvälineet sekä modernit toimistotilat - joustavaa etätyömahdollisuutta unohtamatta
  • Monipuoliset henkilöstöedut, kuten lounas-, liikunta- ja virikesetelit, työmatkaliput, hammashoitoedun sekä modernit työvälineet

  Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Document House Oy:n palvelukseen. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Mikäli olet opintojesi loppusuoralla, on työsuhde mahdollista aloittaa osa-aikaisena ja jatkaa kokoaikaisena opintojen päätyttyä. Tehtävässä on joustava etätyömahdollisuus, mutta toivomme sinulta valmiutta työskennellä säännöllisesti Turun toimistolla yhdessä tiimisi kanssa.

Account Manager

 • Pori

  Aktiivinen ja myynnillinen ote luovat erinomaisen pohjan työlle. Tuleva tiimisi ja esimiehesi arvostavat sinussa tehokkuutta, oma-aloitteisuutta sekä halua parantaa suoritustasi ja oppia uutta jatkuvasti.

  Tehtävässä työllistyt suoraan vakituiseen työsuhteeseen Document Houselle. 

  Lisätietoa roolista antaa Kimmo Kanto 040-540 6545 

 

Lisätietoja rooleista:

 

documenthouse
 

KYSY LISÄÄ

Tai soita 0207 888 200