Skip to the main content.

kameleon-symbol

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, skannataan, editoidaan. Niitä tallennetaan, etsitään, lähetetään, vastaanotetaan, tulostetaan. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Tavassa käsitellä asiakirjoja näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimaton suhtautuminen altistaa organisaation turhille riskeille.

Document Housen missio on tuoda älyä asiakirjoihin sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin käydään teidän tilannetta läpi. 

ps. erityisen tärkeätä on varmistaa, että asiakirjan elinkaari lähtee heti alusta alkaen oikealle polulle - myöhemmässä vaiheessa alun virheitä on vaikea korjata.

Ideation Brainstorming Tips Infographic Graph-6

ELY-keskus

Kameleon - referenssivideo

 

Saumatonta työskentelyä

Videolla KEHA-keskuksen asiakkuuspäällikkö Mika Vahala kertoo, miten he hyödyntävät Kameleonia päivittäisessä toiminnassaan.

"Kameleon on helppo, nopeuttava ja joustava sekä se toimii liiman tavoin officen ja asianhallintajärjestelmien välissä, jotta ne toimisivat saumattomasti yhteen", Vahala toteaa.

KEHA-keskus tuottaa ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintopalveluja.

 

  

Tutustu palveluihimme

 

Haluatko kuulla lisää? Jutellaan!

 

OTA YHTEYTTÄ