Skip to the main content.

kameleon-symbol

OTA YHTEYTTÄ

Moikka,

Asiakirjat ovat keskeisiä monen organisaation toiminnalle. Niihin kertyy tietoa, niillä jaetaan tietoa. Niitä luodaan, kopioidaan, editoidaan. Niitä tallennetaan, lähetetään, etsitään. Asiakirjoilla luodaan mielikuvia. Iso osa tietotyöläisen työajasta kuluu asiakirjojen kanssa, tunteja päivässä.

Asiakirjoissa näkyy myös tekijänsä kädenjälki. Sekä hyvässä että pahassa. Laadukkaat asiakirjat tuovat organisaatiolle kilpailuetua. Huolimattomasti laaditut tai tallennetut asiakirjat syövät sitä ja altistavat vastuuhenkilöt erilaisille riskeille.

Lue Kameleon -sivuiltamme kuinka säästät työntekijöiden asiakirjoihin käyttämää aikaa ja helpotat heidän arkea. Kameleon on helppo käyttää ja käyttöönottaa. Se on organisaation yhteinen toimitapa.

Kameleonautomaatio2-1

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella:

 

Ohjaa organisaatioon saapuvat tiedostot talteen, että ne löytyvät.

Estä tärkeiden tiedostojen katoaminen

Tiedostoja ja tietoa vastaanotetaan isoja määriä monesta eri kanavasta paperin lisäksi mm. sähköpostilla. Näiden talteen saaminen vaatii organisaation määrittämän helpon toimitavan, että tiedosto saadaan talteen sovittuihin paikkoihin eivätkä ne jää henkilökohtaisiin "säilöihin!"

Miten huolehdit siitä, että kaikki oleellinen tieto otetaan talteen ja on helposti löydettävissä ja hyödynnettävissä?

Fiksuin tapa tiedon tallentamiseen yllättää vaivattomuudellaan. Tiedonohjaussuunnitelman mukainen tallennus ja hakukriteerien kirjaaminen tapahtuu ratkaisussamme automaattisesti.

Lahitapiola_logo+ltfi,0

"Tämän projektin ansiosta käyttäjiltä on vapautunut merkittävästi aikaa muuhun tuottavampaan työhön. Kustannussäästöjä on tullut konsernitasolla roimasti, puhutaan kuusinumeroisista luvuista."

Sami Holopainen

 

VOIMMEKO OLLA AVUKSI? KESKUSTELLAAN.

Kerromme mielellämme lisää ratkaisuvaihtoehdoista, kun tiedämme tarpeenne. Lähetätkö oheisesta linkistä yhteystietosi yhteydenottoamme varten. Päätetään keskustelun pohjalta jatkosta.

 

OTA YHTEYTTÄ