Mikä on Kameleon 365?

Kameleon 365:llä tarkoitetaan M365-ohjelmistossa pyörivää Kameleon -liitännäistä.

Kameleon tuo Wordiin / PowerPointiin / Exceliin näkyviin Kameleon-ruudun, josta Kameleonin toimintoja pääse käyttämään. Kameleonista on tarjolla asiakkaan ympäristöön räätälöitävä versio (Kameleon Enterprise), sekä valmiilla sisältöpohjilla ja metatietofilttereillä varustettu paketti (Kameleon 365).

Kameleon 365:n pääasiallinen tehtävä on tuoda tärkeimmät dokumentti- ja esityspohjat valmiiksi muotoiltuina ja metatiedotettuina henkilöstön käyttöön ja ohjata tallennus yhdellä napin painalluksella Excelistä / Wordista / PowerPointista SharePointiin tai Teamsiin.

Organisaation näkövinkkelistä tärkeimmät hyödyt ovat tiedonohjauksen toteutuminen, metatiedotuksen oikeellisuus ja virheettömien ja laadukkaiden dokumenttien syntyminen.

Kameleon ohjaa siis Office-dokumentit ja asiakirjapohjat esim. Teamsin tai SharePointin kautta metatiedotettuna löydettäväksi ja hyödynnettäväksi. 

Kameleonia käytetään tutuista Office-ohjelmistoista, ohjattu tallennus huolehtii tiedon ohjauksen  halutun rakenteen mukaisesti, valmiiksi metatiedotettuna.

Kameleon 365 tarjoaa vakiona organisaation 5 tärkeimmälle dokumentille  (tai esitys, lomake, raportti):

  • Yhtenäisen ilmeen ja asettelun
  • Metatietofiltterit, joilla tieto nimetään ja merkitään automaattisesti
  • Ohjatun tallennuksen Office-ohjelmista Teamsiin ja/tai SharePointiin